Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.

Το σηματάκι της Polydor υπάρχει σε πολλές από τις κασσέτες του Χάρρυ Κλυνν που έχω μιας και από το 1985 με το ''Έθνος Ανάδελφον'' άλλαξε εταιρία ηχογράφησης και από την Columbia πήγε στην Polygram.Ας τις ανεβάσω κι εδώ..Rainbow / Bruce Springsteen
Προβολή συνημμένου 282036Προβολή συνημμένου 282037
αλλά φυσικά ούτε που μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα μπορούσαν κάποτε να πεταχτούν. Φυσικά, η μητέρα μας, μια χαρά το μπορούσε, το φαντάστηκε και το έκανε.... Την βοήθησε το μικρό ανηψάκι μου [
], που τότε 2-3 ετών, άνοιξε τα συρτάρια, πέταξε κάτω όλες τις κασέτες και στοίβαξε σε μια μεριά όλα τα πλαστικά καλύματα, σε άλλη μεριά τα χάρτινα εξώφυλλα και σε άλλη μεριά τις κασέτες. Ο μοναδικός τρόπος για να τακτοποιηθεί αυτός ο χαμός, περιελάμβανε, βάσει του σκεπτικού της μητέρας μας, την εμφάνιση μιας μαύρης σακούλας σκουπιδιών και μιας βόλτας μέχρι τον σκουπιδοντενεκέ κάτω από την πολυκατοικία μας.....@RockaRolla όντως οι TDK ήταν οι καλύτερες. Εγώ γράφω συχνά κασέτες, ακόμα αγοράζω όταν βρω σφραγισμένες TDK.TDK-60 η απόλυτη αλήθεια. Απλή, όμορφη, σε καλούτσικη τιμή, την εύρισκες παντού, κρατούσε για πάντα, αυτό που λέμε σταθερή αξία.

... δεν είχαμε ποτέ τέτοιες κασέτες και τέτοιο κασετόφωνο. Μια ζωή θυμάμαι να τις βρίσκουμε πεταμένες στην άκρη του δρόμου, με την ταινία να έχει βγει απέξω και να ανεμίζει στον αέρα....
αααχ, με πήγες πολλά χρόνια πίσω... [περίεργο πράγμα το μυαλό, μπορεί να μην θυμάμαι τι έκανα την προηγούμενη βδομάδα, αλλά φέρνω ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ εικόνα από μασημένη-πεταμένη-με τα άντερα έξω τέτοια κασέτα..... σαν να ήταν χθες]