Μολις το ειδα!!!demizz29 είπε:Να και ένα νέο βίντεο από το retro χαμό μου που τράβηξα χτες
http://www.youtube.com/watch?v=XMFs_ZYisWY
Fotis_kfor είπε:Μπράβο σε όλους για την προσπάθεια αυτή, το αποτέλεσμα σίγουρα ανταμοίβει στο τέλος!
Θα βάλω και εγώ σε λίγο καιρό μιας και φτιάχνω επιτέλους το χώρο με τα μηχανήματα που έχω και τα περιοδικά πληροφορικής.
Απλα αναμείνατε . . .
Πραγματικα!Συγχαρητηρια και στους δυο!Shock είπε:ΤΙ ειν τουτο πάλι;krem13 και και geo2004z πρέπει να έχετε από τις μεγαλύτερες συλλογές στην Ελλάδα!
Well Done
Shock είπε:ΤΙ ειν τουτο πάλι;krem13 και και geo2004z πρέπει να έχετε από τις μεγαλύτερες συλλογές στην Ελλάδα!
Well Done
Βρε παιδιά....κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει. Δεν είμαι εγώ που δημοσίευσα το χώρο μου αλλά ο demiz. Θα το ήθελα όμως πολύ να είχα παρόμοια συλλογή.angel_grig είπε:Πραγματικα!Συγχαρητηρια και στους δυο!
όταν έχεις ίσως τη μεγαλύτερη συλλογή boxed snes παιχνιδιών στην Ελλάδα δεν νομίζω να έχουν άδικοgeo2004z είπε:Βρε παιδιά....κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει. Δεν είμαι εγώ που δημοσίευσα το χώρο μου αλλά ο demiz. Θα το ήθελα όμως πολύ να είχα παρόμοια συλλογή.
Τι γωνίτσα, αν εκθέσει τα μισά από αυτά που έχει χρειάζεται το ΟΑΚΑ...circleag είπε:Φιλε Φωτη περιμενω με ανυπομονησια και την δικη σου retro γωωωωωωωωωωωωωωνιτσα (μιας και ξερω περιπου τι θα δω...)