angel_grig
KAT Resurrector
- Αντιδράσεις
- 479
Σωστός!Αυτο θα ελεγα και εγω!krem13 είπε:όταν έχεις ίσως τη μεγαλύτερη συλλογή boxed snes παιχνιδιών στην Ελλάδα,δεν νομίζω να έχουν άδικο
Σωστός!Αυτο θα ελεγα και εγω!krem13 είπε:όταν έχεις ίσως τη μεγαλύτερη συλλογή boxed snes παιχνιδιών στην Ελλάδα,δεν νομίζω να έχουν άδικο
Πωπω!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ Krem και angel για τα καλά σας λόγια. Κι εγώ που νόμιζα ότι η συλλογή μου χάθηκε με το πέρασμα του χρόνου. Αυτό με ενθαρρύνει να ετοιμάσω εικόνες από άλλη μία συλλογή που μαζεύω για χρόνια και για μένα είναι ίσως ακόμη πιο όμορφη από εκείνη του Snes, αλλά γούστα είναι αυτά. Ο Άγιος Βασίλης-Cranky θα φέρει δώρα τα χριστούγεννα!!krem13 είπε:όταν έχεις ίσως τη μεγαλύτερη συλλογή boxed snes παιχνιδιών στην Ελλάδα δεν νομίζω να έχουν άδικο
περιμένουμε με ανυπομονησία τότε ότι κι αν αφορά .geo2004z είπε:Πωπω!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ Krem και angel για τα καλά σας λόγια. Κι εγώ που νόμιζα ότι η συλλογή μου χάθηκε με το πέρασμα του χρόνου. Αυτό με ενθαρρύνει να ετοιμάσω εικόνες από άλλη μία συλλογή που μαζεύω για χρόνια και για μένα είναι ίσως ακόμη πιο όμορφη από εκείνη του Snes, αλλά γούστα είναι αυτά. Ο Άγιος Βασίλης-Cranky θα φέρει δώρα τα χριστούγεννα!!
Στο πισω μερος ειναι αδεια κουτια απο οτιδηποτε αγοραζω (οχι ρετρο). Γενικα δεν πεταω κουτια απο ηλεκτρικες/ηλεκτρονικες συσκευες και εργαλεια.mike είπε:Και δεν εισαι και πολυ καλός, στην τελευταια φωτο φαινεται η μια στηλη να ειναι στραβή!