ΧΒΟΧ360 vs PS3 - Μερος 2 - Λουτρο αιματος

Οχι Pooky δεν υπαρχει λογος να βγαζεις τετοια συμπερασματα απο τις δυο γραμμες που εγραψα μονο και μονο για την ορθη λειτουργια του θρεντ.

Βεβαιως κανεις λαθος και τα μηνυματα θα σβηστουν και με pm θα τα πουμε.

Edit: To ξεσαλωμα πηγαινε στα 5-6 τελευταια σου ποστ ,μπορει να ειναι και 10 που ηταν οφτοπικ,δεν ηταν τιποτα προσωπικο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το φετίχ "Αγοράζω άπειρα μηχανήματα, αλλά δεν σκάω φράγκο για παιχνίδι". Οι softwarάδες κλέφτες θα γίνουν;
 
Συμφωνώ με Jedah. Δεν θα σας πέσει ο πισινός αν πάρετε κανένα αυθεντικό. Εξάλλου αύριο-μεθαύριο (σε 10 χρόνια) που θα γίνουν ρετρό συλλεκτικά, θα ψάχνετε σαν μανιακοί για τίτλους :p
 
εγώ με 2 jtag έχω και 37 οριτζινάλε, έτσι για να μη λέτε :p
 
Εγώ έχω μόνο αυθεντικά στο xbox 360 αλλά μιας και είναι ακριβό άθλημα άμα θελετε να μου χαρίσετε jtagged θα το δεχτώ ευχαρίστως... :D
 
Παιδιά το θέμα είναι το εξής:

Πόσα παιχνίδια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα παίξετε και θα λιώσετε στην κάθε κονσόλα; Στο 360 αυτά που έχω τερματίσει είναι καμιά 10αριά, τα οποία όμως τα έπαιξα και τα ευχαριστήθηκα μέχρι τελικής πτώσεως.

Στο PS3 είναι γύρω στα 5.

Όλα αυτά τα έχω πάρει πρωτότυπα. Τι στο καλό, μόνο να βλέπεις το παιχνίδι που γούσταρες - έπαιξες και έλιωσες στο ράφι (και που θα το ξαναπαίξεις σε λίγο καιρό) φτάνει και περισσεύει.

(P.S. Σχόλια δικά μου, στο chatbox τύπου "χαρίζω τα πρωτότυπα και δεν τα ξαναπιάνω στα χέρια μου" ήταν αποκλειστικά για να πειράξω κάποιον Saulot!!!!!!!!! :D :D:p:p )
 
απο τα σημερινα μηχανηματα δεν βλεπω σε 15 χρονια να ειναι τιποτα συλλεκτικο μιας και δεν προκειτε να λειτουργει κανενα τοτε σωστα...εκτος ισως απο κανα wii.
 
Πίσω
Μπλουζα