Γουσταρω τα V.S θεματα.
Λοιπον,πριν πω το οτιδηποτε,δηλωνω ατομο που "δεν πολυσαχολουμαι με το αθλημα",οπως λεει ο φιλος Wally.Δεν σκοπευω να αγορασω καμια κονσολα και μπορω να πω οτι ειμαι αμετανοητος Pc-ακιας.
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν παρακολουθω τι γινεται στον κοσμο των κονσολων.
Αυτα που εχω δει ειναι οτι το Χ αλλα και το Χ360 απευθυνονται σε πιο mature κοινο,ενω το Ps1-3 ειναι πιο mass.Εξηγουμαι...Κοιταω τους τιτλους για Ps(γενικα και διαχρονικα).Τι βλεπω?Χιλιαδες ανουσιοι παιδικοι τιτλοι,franchise(αθλητικα κυριως) και μεσα απο ολα αυτα λαμπουν-σαν διαμαντια στη λασπη-λιγοστοι τιτλοι που μπορουν να ενδιαφερουν εναν 18+(resident evil series-black-shadow of Collosus-god of war).Παμε τωρα και στα Xbox1,2.Αυτο που βλεπω ειναι "λιγοι" σε ποσοτητα,σε σχεση με το ps,αλλα σαφως καλυτερης ποιοτητας παιχνιδια.Fps...επιτελους αξιοπρεπεις τιτλοι σε ενα -κατα κυριο λογο-Pc gerne.
Κακα τα ψεματα.Ο Ελληνας "γουσταρει" (δυστυχως οι πιο πολλοι σαν προβατα) τα Ps.Το 1 ηταν επανασταση για τα δεδομενα της χωρας μας.40αρηδες+ παιζουν σε κονσολα "μπαλα" με τους φιλους τους-πραγμα πρωτογνωρο για την Ελλαδα.Το ps2 πατησε στις (τεραστιες) πλατες του ps1 με αναλογη επιτυχια.Oλα τα σχολιαροπαιδα εχουν στο δωματιο τους απο ενα.Το 3 αραγε ποσο "αναλογα" θα πιασει τωρα με το 360?
Το πρωτο Xbox,το αγορασαν λιγοι."αφου μαμα ολα τα αλλα παιδια στη ταξη εχουν playstation,δεν θελω το αλλο,το πρασινο".Ελπιζω να εγινα κατανοητος.Το Xbox 1επεσε θυμα της μαζικης εξαπλωσης του Ps.Tι συμβαινει ομως με το xbo

60???Εδω το κοινο ειναι πιο ψαγμενοι gamers,με απαιτησεις,που ξερουν τι σημαινει pc gaming ,και επιθυμουν κατι πιο "καναπεδατο".Ειναι κατι νεο,κατι που ηδη κανει διαφορα.Δεν ειναι (τοσο) για πιτσιρικια.
Αν μου χαριζαν μια απο τις δυο κονσολες,θα ηθελα το 360.Ελπιζω και οι δυο κονσολες να βρουν τη θεση τους στην αγορα...η μια στο jumbo-ζαχαρια και η αλλη σε καταστηματα πληροφορικης.
Terminator out...for the moment