Χαλασμένες μπαταρίες των παιχνιδιών snes

23euro αλλα δεν το ευρισκα πουθενα
 
Για κολλητήρι τα ERSA είναι μονόδρομος. Τα των 10? είναι μονο για πασαλείματα (Θανο με απογοητευεις, εχεις σπουδάσει και ηλεκτρονικος...)

Θα βρεις στο Ραδιο Κατουμα και στον Φανό.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Saulot είπε:
Για κολλητήρι τα ERSA είναι μονόδρομος. Τα των 10? είναι μονο για πασαλείματα (Θανο με απογοητευεις, εχεις σπουδάσει και ηλεκτρονικος...)
Θα βρεις στο Ραδιο Κατουμα και στον Φανό.
και εγω ersa εχω 25 watt απλα επειδη δεν ηταν για επαγγελματικη χρηση δεν χρειαζοταν κατι ακριβο
 
leaosnes είπε:
Μήπως εννοείς Illusion of Time?? Μήπως εννοείς το αμερικανικό κασετάκι?? Αν είναι το ευρωπαϊκό, από ebay μπορείς να το βρεις με 20 ευρώ το συγκεκριμένο.
 
Θέλω βοήθεια, σε ένα game το Alttp αφου κανω slot και κανω reset το ονομα μενει.

Οταν βγαλω τη κασετα και τη ξαναβαλω εχει χαθει.

Αν αλλάξω μπαταρία θα λυθεί το πρόβλημα;

Ευχαριστώ.
 
Ναι, εχει αδειασει η μπαταρια του παιχνιδιου. Το ιδιο ισχυει και με ολα τα υπολοιπα παιχνιδια του snes που χρησιμοποιουν αποθηκευση προοδου σε μπαταρια.
 
Ωραια. Αφου διαβασα τα παραπάνω ποστς, θα παω στη Νορτεκ μιας και ειναι και διπλα στο σπιτι μου, και θα ρωτησω αν κανουν αυτοι την αλλαγή.
 
Πήγα στη Νορτεκ, είχαν αλλάξει κάποιοι την μπαταρία αλλά δεν την ειχαν κανει συγκολληση, πραγματικά με βοήθησαν ευχάριστα, μια υπόθεση 1 λεπτού είναι. Απλώς δεν έχω τα εργαλεία.

Απο δω και πέρα πάντως ξέρω τι να κανω.
 
Linkmastersword είπε:
Πήγα στη Νορτεκ, είχαν αλλάξει κάποιοι την μπαταρία αλλά δεν την ειχαν κανει συγκολληση, πραγματικά με βοήθησαν ευχάριστα, μια υπόθεση 1 λεπτού είναι. Απλώς δεν έχω τα εργαλεία.Απο δω και πέρα πάντως ξέρω τι να κανω.
Μπορείς να μας πεις αν σου πήρε χρήματα? Και πόσα?
 
Τσαμπε!!! :)

Αλλά αν αρχίσετε να φέρνετε κούτες με κασέτες δε νομίζω ότι θα είνα έτσι... :p Και αν πάτε μην πήτε τίποτα για μένα... :p ....

Αλλά απότι μου είπε, η μπαταρία δεν μπορεί να αλλάξει, καθώς οι πόλοι είναι στερεωμένοι σε ένα σιδεράκι πάνω στη μπαταρία, που πια οι μπαταρίες δεν το έχουν αυτό.

Εγώ όμως είδα στο γιουτουμπ οτι μπορεις να κοψεις τους πολους με πολυυυυυυ λεπτο ψαλιδακι ωστε να κανουν "μυτουλα" και να χωράει στο cart.

Το πως να ξεκολήσει η μπαταρία που είναι κολλημένη δε το ξέρω.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ: Είχα παει για να φτιάξω το DSi μου, και μετά τους είπα και για την κασέτα και μου την εκαναν service.

Πραγματικα δεν ειναι κατι δυσκολο μπορει ο καθενας να το κανει απλως το κατσαβιδακι δε ξερω που το βρισκεις.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Είναι πολύ καλοί στο service της Nortec. Και για παλιές κονσόλες βοηθάνε πολύ, άλλωστε οι ίδιοι τις επιδιόρθωναν και αυτές.

Αλλά θα δείτε και πόση δουλειά έχουν με service DS και Wii (στίβες τα DS), οπότε είναι αλήθεια πως δεν έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο για "εξωτικά" πράγματα.
 
Πίσω
Μπλουζα