Ξέρεις όμως κάτι? Πιθανόν να το βλέπεις έτσι, γιατί είναι η Καρέζη και ο Κούρκουλος... και βλέπουμε ένα ερωτικόν δράμα στην τηλεόραση.... Αν ο απατημένος σύζυγος ήταν ο αδελφός σου, ή ένας γκαρδιακός σου φίλος, τι θα έλεγες? Μη μου πεις, ότι θα έλεγες "η καϋμένη η κοπέλα" ειδικά αν έβλεπες τον δικό σου άνθρωπο να παιδεύεται και να στενοχωριέται... Αν ήσουν εσύ η φίλη της Καρέζη και σου έπαιρνε τον έρωτα της ζωής σου, τι θα έλεγες? "Τι να κάνουμε, ερωτεύτηκαν? " Σύμφωνα με το σενάριο, η Λένα δεν δείχνει πουθενά ότι παντρεύτηκε με το ζόρι τον άντρα της... Αν τον πήρε για τα λεφτά του και για την εξασφάλισή της, το έκανε με τη θέλησή της και ούτε καν αυτό δε σέβεται...
Το γεγονός ότι γίνονται κατά κόρον αυτά τα πράγματα, δεν είναι δικαιολογία ούτε σημαίνει ότι είναι σωστά. Και τέλος πάντων, αν γνωρίσει κάποιος έναν άγνωστο και τα μπλέξει, ο μόνος που θα πληγωθεί είναι ο σύντροφος... Έχει μεγάλες πιθανότητες να το ξεπεράσει και να συνεχίσει τη ζωή του παρακάτω.... Όταν όμως ανακατεύονται φιλίες και οικογένειες, τα πράγματα γίνονται πολύ σκούρα... Θα σου πω ένα πράγμα που έγινε πριν χρόνια: ένας γνωστός μου παντρεμένος και η αδελφή του παντρεμένη. Η γυναίκα του γνωστού μου τα έφτιαξε με τον άντρα της αδελφής του και τους το ανακοίνωσαν κάποια στιγμή, έτσι απλά! Εννοείται ότι η δικαιολογία ήταν "ερωτευτήκαμε και δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς" …. γιατί πάντα αυτή είναι η δικαιολογία "ήταν υπεράνω των δυνάμεών μου"!!! Μπορείς να φανταστείς τι έγινε? Έκλεισαν δύο σπίτια με παιδιά, (που ακόμα απορώ τι τους είπαν οι γονείς) για να μη μιλήσω για το σοκ που έπαθαν οι γονείς των δύο απατημένων αδελφών... Ο γνωστός μου έκανε πολλά χρόνια να ξεπεράσει τα ψυχολογικά του... Την τελευταία φορά που τον είδα, τον Δεκέμβριο του 2018 φαινόταν καλά και χάρηκα γι' αυτόν... Είχα να τον δω χρόνια γιατί δεν είμαστε φίλοι, αλλά όταν έπαθε τον ντουβρουτζά, τον είχε πιάσει το τρελό του και έλεγε σε όλο τον κόσμο τι έπαθε...
Συμφωνώ απόλυτα με την Bambi. Το θέμα είναι να μην ξεκινήσεις κάτι που βλέπεις ότι θα είναι ολέθριο. Γιατί πάντα υπάρχει ο φόβος να σε εξιτάρει το καινούριο και το παράνομο ειδικά μετά από πολλά χρόνια γάμου. Ακόμα κι αν παντρευτείς από τρελό έρωτα, μη μου πεις ότι μετά από χρόνια, θα είναι το ίδιο. Γιατί ως γνωστόν, ο πανδαμάτωρ χρόνος τα κάνει όλα να ξεθωριάζουν και οι γάμοι θέλουν προσπάθεια για να σταθούν. Θέλει να τη δουλεύεις τη σχέση για να ανανεώνεται.