αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 18.657
Τέλειο φαίνεταιKinda like a Christmas story αλλά με ένα νιντεντο στα 80ς.
Συμπαθητική χριστουγεννιάτικη ταινία μόλις κυκλοφόρησε.
Τέλειο φαίνεταιKinda like a Christmas story αλλά με ένα νιντεντο στα 80ς.
Kinda like a Christmas story αλλά με ένα νιντεντο στα 80ς.
Υπέροχο, ατμοσφαιρικό, το βλέπουμε κάθε χρόνο!!
2006 αλλά αξιζει
Προβολή συνημμένου 269517
Την έχω στα προσεχώς δεν την έχω δει υπάρχει όμως με ελληνικούς υπότιτλους. Αν αρέσει σε σένα που δεν είναι τόσο ρετρο θα ναι καλή.Αποτελεσε την βαση για ατελειωτο αριθμο αισθηματικων τηλεταινιων.
Την πρώτη δεν την έχω δει, η δεύτερη πολυαγαπημενηΚάθε χρόνο βλέπουμε οικογενειακώς τις δύο "ταινίες" Rankin/Bass, Rudolph the red nosed reindeer και Santa Claus is coming to town
Καλα, μη νομιζεις πως την εχω σε μεγαλη υποληψη. Για το ειδος της καλη ειναι, αλλα εγω τα αισθηματικα τα βαριεμαι. Θελω δραση και μυστηριο!Αν αρέσει σε σένα που δεν είναι τόσο ρετρο θα ναι καλή.
Η hallmark που έχει πλέον ηθοποιούς που παίζουν μόνο σε χριστουγεννιατικες ταινίες.Καλα, μη νομιζεις πως την εχω σε μεγαλη υποληψη. Για το ειδος της καλη ειναι, αλλα εγω τα αισθηματικα τα βαριεμαι. Θελω δραση και μυστηριο!
Παντως, εντυπωση που κανει που η ταινια αυτη εγινε πατρον για εκατονταδες αλλες. Το εχουν αυτο οι Αμερικανοι. Ετσι και κατι τους παει καλα, δεν το εγκαταλειπουν ποτε. Το ιδιο ακριβως κανουν και με τις ταινιες Lifetime. Eχουν βρει ενα σεναριο με εναν διεστραμμενο που παθαινει εμμονη με καποια και πανω σε αυτο το σεναριο εξακολουθουν να γραφουν αμετρητες αλλες κυριως για την τηλεοραση, αλλα και για τον κινηματογραφο.