Χριστουγεννιάτικες ταινίες

Αγαπημένη μου ever χριστουγεννιάτικη που τη βλέπω σχεδόν κάθε χρόνο και πάντα με συγκινούσε και θα με συγκινεί στον αιώνα τον άπαντα είναι το A wonderful life (ΜΙα υπέροχη ζωή) με τον James Stewart! Επίσης όσον αφορά ταινίες που δεν έχουν αναφερθεί θα έλεγα πως έχω συνδυάσει με Χριστούγεννα και το "Μάγο του Οζ" με τη Judy Garland. Όταν μάλιστα ήμουν μικρός, για κάποιο λόγο θεωρούσα το τραγούδι της ταινίας"Over the rainbow" ότι ήταν χριστουγεννιάτικο!!! Τέλος από τις πιο σύγχρονες έχω μια τεράστια αγάπη για το σπονδυλωτό "Love Actually" (Αγάπη είναι) που ομοίως βλέπω κάθε Χριστούγεννα!
 
Αποτελεσε την βαση για ατελειωτο αριθμο αισθηματικων τηλεταινιων.
Την έχω στα προσεχώς δεν την έχω δει υπάρχει όμως με ελληνικούς υπότιτλους. Αν αρέσει σε σένα που δεν είναι τόσο ρετρο θα ναι καλή.
 
Κάθε χρόνο βλέπουμε οικογενειακώς τις δύο "ταινίες" Rankin/Bass, Rudolph the red nosed reindeer και Santa Claus is coming to town
 

Συνημμένα

  • MV5BMTc0OTMwNjUwN15BMl5BanBnXkFtZTcwMjY1NzMzMQ@@._V1_.jpg
    MV5BMTc0OTMwNjUwN15BMl5BanBnXkFtZTcwMjY1NzMzMQ@@._V1_.jpg
    61,1 KB · Προβολές: 0
  • MV5BYjdjZjkyYjUtOWJiZC00ZTE2LTk4MDktZjliOTk5ZDk5ZTZhXkEyXkFqcGdeQXVyNTAyODkwOQ@@._V1_.jpg
    MV5BYjdjZjkyYjUtOWJiZC00ZTE2LTk4MDktZjliOTk5ZDk5ZTZhXkEyXkFqcGdeQXVyNTAyODkwOQ@@._V1_.jpg
    1,4 MB · Προβολές: 0
Αν αρέσει σε σένα που δεν είναι τόσο ρετρο θα ναι καλή.
Καλα, μη νομιζεις πως την εχω σε μεγαλη υποληψη. Για το ειδος της καλη ειναι, αλλα εγω τα αισθηματικα τα βαριεμαι. Θελω δραση και μυστηριο! :)
Παντως, εντυπωση μου κανει που η ταινια αυτη εγινε πατρον για εκατονταδες αλλες. Το εχουν αυτο οι Αμερικανοι. Ετσι και κατι τους παει καλα, δεν το εγκαταλειπουν ποτε. Το ιδιο ακριβως κανουν και με τις ταινιες Lifetime. Eχουν βρει ενα σεναριο με εναν διεστραμμενο που παθαινει εμμονη με καποια και πανω σε αυτο το σεναριο εξακολουθουν να γραφουν αμετρητες αλλες κυριως για την τηλεοραση, αλλα και για τον κινηματογραφο.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Καλα, μη νομιζεις πως την εχω σε μεγαλη υποληψη. Για το ειδος της καλη ειναι, αλλα εγω τα αισθηματικα τα βαριεμαι. Θελω δραση και μυστηριο! :)
Παντως, εντυπωση που κανει που η ταινια αυτη εγινε πατρον για εκατονταδες αλλες. Το εχουν αυτο οι Αμερικανοι. Ετσι και κατι τους παει καλα, δεν το εγκαταλειπουν ποτε. Το ιδιο ακριβως κανουν και με τις ταινιες Lifetime. Eχουν βρει ενα σεναριο με εναν διεστραμμενο που παθαινει εμμονη με καποια και πανω σε αυτο το σεναριο εξακολουθουν να γραφουν αμετρητες αλλες κυριως για την τηλεοραση, αλλα και για τον κινηματογραφο.
Η hallmark που έχει πλέον ηθοποιούς που παίζουν μόνο σε χριστουγεννιατικες ταινίες.
 
Τις χριστουγεννιατικες τηλεταινιες που ειναι αμιγως αισθηματικες δεν τις μπορω. Ειναι προβλεψιμες μεχρι αηδιας, που λεει ο λογος, και αντιγραφα της Christmas card που ανεφερα πριν λιγο. Οσες φορες επιχειρησα να δω το μετανιωσα.
Η μονη που μου αρεσε, ισως επειδη περναει πολλα και διαφορετικα ομορφα μηνυματα, ειναι μια που ειχα πρωτοδει πριν απο λιγα χρονια και λεγοταν Paper angels (2014). Μου αρεσε τοσο, που την ειδα και περυσι.
Και για να δω εγω καινουργια ταινια δευτερη φορα, αυτο σημαινει πολλα! :D
 
Του 80' κλασσική, την έχετε δει ποτε;
GARyPlTW0AAVB0a.jpeg
 
home alone φυσικά! τι τα κόλπα που σκαρώνει ο πιτσιρικάς στους διαρρήκτες...που πάνε για μαλλί και βγαίνουν κουρεμένοι!
 
Πίσω
Μπλουζα