Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2010

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
A ok - κοντα ειναι, θα περιμενω.
 
Αχχχχχ.... 3 ντουζίνες τυπωμένα Phoenixs!!! Τον ξέρεις τον καημό μου, βλέπω!!! :D
 
Paspartoo είπε:
Εγω παλι, δεν μπορω να καταλαβω ποιον πρεπει να λαδωσω για να κερδισω εναν διαγωνισμο....
Οπως καθε φορα, απειλησα τον Wally οτι θα δωσω δημοσια τις φωτο απο τα καμμενα του XBOX360 αν δεν μου πει τις σωστες απαντησεις - Προτεινα στον Alkis21, 1.850.000 thanks posts για την ερευνα του, 2 κασες μπυρες (εισαγωγης) στον Keeper7k, 3 ντουζινες τυπωμενα PHOENIXs στον DINO, ενα γηπεδο 5Χ5 στον Θανο να παιζει μονος του για να κερδιζει ανετα και μια υπογεγραμμενη δηλωση αγαπης (μου) στα προιοντα της Apple για τον Shock ... και τελικα μας την εκανε την δουλεια η kambia junior.... δεν με θελει φετος, αντε να αλλαξει αυτη η χρονια...

Ποσο θελει ακομα ρε συ Aardy ?
Με ένα διπλό ΙΖΟΛΑ κάτι μπορούμε να κάνουμε :p
 
Σήμερα επέστρεψα από μια διήμερη απόδραση και με περίμενε ευχάριστη έκπληξη! :) Ευχαριστώ και πάλι όσους βοήθησαν για να γίνει αυτός ο διαγωνισμός και ειδικά τον δωροθέτη makisimo, ο οποίος κι ελπίζω να μου επιτρέψει να μεταβιβάσω το δώρο σε άλλο μέλος του GRM της επιλογής μου.
 
To δώρο ειναι δικό σου ήδη , οπότε και ότι θέλεις το κάνεις..!!! :D
 
σημερα το πρωι κατεφτασε το δωρο με το ταχυδρομειο τρομερη συγκινηση να ευχαριστησω θερμα τον γερασιμο makissimo καθως και ολους οσους βοηθησαν στην υλοποιηση του διαγωνισμου καλη χρονια σε ολους παιδια :)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα