Χτυποκάρδια στο Μπέβερλυ Χιλς (Beverly Hills, 90210)

domniki

RetroJunkie™
Joined
16 Mαϊ 2007
Μηνύματα
3.506
Αντιδράσεις
2.230
Χτυποκάρδια στο Μπέβερλυ Χιλς (Beverly Hills, 90210, 1990-00), MEGA


Πρεμιέρα: Σάββατο ?/?/??


picture.php




Σημερα ειδα ξανα μετα απο σχεδον 20 χρονια ενα επεισοδιο του γνωστου και μη εξαιρεταιου Beverly Hills. Nαι λοιπον, μπορει να μην ξαναεγινα 15 χρονων και παλι (δοξα το Θεο, δεν θα το ηθελα με ΤΙΠΟΤΑ!!!) αλλα ξαναειδα τον Mπραντον, την Μπρεντα, την Κελυ, τον Ντυλαν και τα αλλα παιδια να ξαναζουν τις περιπετειες τους στο γυμνασιο/λυκειο του LA!

Θυμαμαι να καθομαστε με την αδερφη μου μπροστα στην τηλεοραση περιμενοντας με αγωνια το εβδομαδιαιο επεισοδιο απο το Mega Channel.

Θυμαμαι τον γλυκουλη Μπραντον, που ηταν η αδυναμια μας :dribble: (η αδερφη μου κ'εγω δεν χωνευαμε τον Ντυλαν και ειμασταν Μπραντονικες μεχρι κοκκαλο) να αλλαζει κοπελα σε καθε επεισοδιο...αν ειναι ετσι τα καλα παιδια, τοτε τα ατακτα πώς ειναι??? :D

Θυμαμαι το ποσο ειχε πληγωθει η Μπρεντα οταν ο Ντυλαν την απατησε με την Κελυ :precry: Τετοια στεναχωρια με την αδερφη μου, ουτε εμεις να ειμασταν οι απατημενες :D

Θυμαμαι το αγχος της Ντονα να μεινει παρθενα μεχρι να παντρευτει (ελεος πια αυτοι οι πουριτανοι αμερικανοι :eviltongue: ) και οταν επιτελους αποφασισε να κανει το μεγαλο βημα με τον αθλητη φιλο της, αυτος της ανακοινωσε οτι θελει να περιμενει μεχρι το γαμο :banghead: Αυτο θα πει γκαντεμια :rofl:

Θυμαμαι την σκηνη του γαμου του Ντυλαν με την Αντονια και την δολοφονια της αμεσως μετα. Ηταν ενα σοκ: πρωτον γιατι δεν παντρευτηκε την Μπρεντα (τοσα επεισοδια περιμεναμε) και δευτερον γιατι μολις παντρευτηκε, δολοφονησαν την γυναικα του :sealed:

Τωρα που ξαναβαζει την σειρα o Alpha δεν προκειται να χασω επεισοδια :bow: Επιτελους μπορω να ευχαριστηθω Beverly Hills καθε μερα και να γελασω αναπολωντας εκεινα τα χρονια...πραγματικα χαιρομαι που εχουν περασει ανεπιστρεπτι :happyjump:

Ποιος ηρωας σας αρεσε περισσοτερο?

YΓ. Μα δεν ειναι συμπαθητικος ο Μπραντον? Καλε τι συμπαθητικος...κουκλος ειναι το χρυσουλι μου, κουκλος :hurrah:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι το εβλεπα ,οπως ολοι αλλωστε.

Μια πρωτη αναμνηση ειναι οτι τοτε στο σχολειο ειχαν αρχισει ολοι να σηκωνουν τα μανικια στα κοντομανικα εξαιτιας αυτου. :xm:

Αυτο το θρεντακι θα ηταν το Νο1 δολωμα για το 90ς φορουμ που εχω στα σχεδια. :D
 
Παρατήρησα κι εγώ πρόσφατα πως επαναπροβάλλεται η σειρά.

Μικρός την παρακολουθούσα αλλά όχι ιδιαίτερα φανατικά.

Ίσως είναι υπερβολικό αλλά μου φαινόταν σα να προσπαθούσε μέσα από τα επεισόδια να ενημερώσει και να διδάξει την αμερικάνικη νεολαία για τους κινδύνους και τις ανησυχίες των εφήβων αλλά και των γονιών τους. Βέβαια το να πηγαίνουν στο σχολείο τα μόλις 16 ετών παιδάκια οδηγώντας cabrio αυτοκίνητα δεν είμαι σίγουρος για το αν αυτό αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα της αμερικάνικης νεολαίας, αλλά όπως και να έχει κάτι τέτοιο νομίζω πως ήθελαν να κάνουν.

Κάποιοι συμμαθητές θυμάμαι επηρεάζονταν αρκετά από το lifestyle αυτό προσπαθώντας να μοιάσουν στη συμπεριφορά στους χαρακτήρες του Beverly Hills (όχι με ιδιαίτερη επιτυχία βέβαια :) )όπως στο παράδειγμα που ανέφερε ο Aardvark πιο πάνω.

Προσωπικά μου φαινόταν αστεία η αντίθεση των εικόνων της ζωής των εφήβων στη σειρά με αυτή που αντίκριζα εγώ ανοίγοντας την εξώπορτα του σπιτιού στο Παγκράτι...

Αγαπημένο χαρακτήρα της σειράς δεν είχα αλλά θυμάμαι με εκνεύριζε αφάνταστα ο ξανθομπάμπουρας που κυνηγούσε συνεχώς την Κέλυ.

Υ.Γ. Το "90210" τι ακριβώς σήμαινε;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δε θα αρνηθώ οτι έβλεπα κι εγώ κανα επεισόδιο που και που... :eek:

Αυτή που μου άρεσε περισσότερο ήταν η Κέλλυ (Jennie Garth) αν και είμαι λάτρης των μελαχροινών!

Τώρα που το ξαναβλέπω, σε αντίθεση με τη domniki που προφανώς έχει τους λόγους της, νοσταλγώ εκείνη την εποχή και θα ήθελα να ξαναγινόμουν έφηβος ή παιδί και να παρακολουθώ με τα αθώα μου μάτια το Fame ή το Beverly Hills 90210.

Καλός ο Μπράντον, δε λέω, αλλά "τάπα" βρε παιδί μου... :D

Επίσης, κάτι που με βασανίζει πολλά χρόνια:

Ποιό είναι πιο σωστό;

Χτυποκάρδια στο Beverly Hills ή Καρδιοχτύπια στο Beverly Hills;;; :wait2:

@Aardvark

90s forum;;; Που; πότε; ποιός; :D

@Alucard

Το 90210 είναι ο ταχυδρομικός κώδικας του Beverly Hills...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εισαι μεσα ,θα εχουμε και ρετιρε και x-files και Vanilla Ice kai MC Hammer . :D



[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Vp-is6S_b_g]www.youtube.com/watch?v=Vp-is6S_b_g




Κελυ rules by the way. :bow:
 
Ωχ ωχ ωχ!!! Τι μου κάνεις!

Έχω να ρίξω πράμα κι εγώ, αλλά θα καταστρέψω το thread της domnikis... :D
 
Τα πρώτα χρόνια δεν το παρακολουθούσα γιατί κοιμόμουν νωρίς!! :baby2:

Θυμάμαι όμως ότι την επόμενη μέρα μάθαινα τα νέα, αφού ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης... Γινόταν και ένας μικρός χαμός στα περιοδικά!

Προς το τέλος που το έβλεπα και γω, είχα εκνευριστεί γιατί η Ντόνα (ως κόρη του μπαμπά της φυσικά) τα έφτιαχνε με όλους τους ωραίους guest star! Έλεος! :super:

Αγαπημένος μου ήταν ο Ντύλαν (domniki εμείς οι δυο μόνο στον Terry συμφωνούμε τελικά :biglaugh: ), που είχε και κάτι σαν σημάδι στο φρύδι και έγινε και αυτό μόδα για κάποια περίοδο... :wait2:

Επίσης ο Μπράντον έκανε μια διαφήμιση για τα EDWIN jeans και αμέσως έγιναν trendy! :brick:

Πρόσφατα άκουσα ότι θα γυριστούν νέα επεισόδια αφού η Κέλυ και η Ντόνα έπεισαν την Μπρέντα- η οποία λέει είχε διωχθεί από τη σειρά επειδή ήταν πολύ άτακτη. Έχει ακούσει κανείς άλλος κάτι σχετικό ή το είδα όνειρο; :sleep:
 
Τον αναγραμματισμό "Μπεβεριλίδια στο χτύπορδι χίλς" τον είχατε ακούσει ;; :D Πάντως βλέπω τρελλή στροφή προς τα πίσω σ'όλους τους τομείς! Στέρεψε η φαντασία; τα είδαμε όλα; ή μήπως η νοσταλγία πουλάει;
 
Εβλεπα στο youtube τους τιτλους της αρχης των 9 κυκλων (!!!) και θυμηθηκα τα παλια...

Την επομενη καθε επεισοδιου στο σχολειο γινοταν χαμος. Το επεισοδιο ηταν το θεμα συζητησης, ειδικα αναμεσα στα κοριτσια.

Θυμαμαι επισης το τελος ενος επεισοδιο οπου η Κελυ παγιδευεται σε μια πυρκαγια...θυμαται κανεις ποιος την σωζει? Μετα θυμαμαι οτι παθαινει εγκαυματα και ερωτευεται τον γιατρο της, εναν κουκλο που ομως εχω ξεχασει...τον μονο που εχω κρατησει στην μνημη μου ειναι ο Μπραντον (εχω μαθει τις περιττες πληροφοριες να τις κανω delete :diablotin: )

Το χθεσινο επεισοδιο ειχε θεμα το AIDS και φυσικα το σεξ στην εφηβεια (θεμα που επανερχοταν συνεχως στο προσκηνιο).

Τον τελευταιο κυκλο δεν τον παρακολουθουσα. Το ειχα βαρεθει πια. Αφου ολοι τα ειχαν φτιαξει με ολους, ειχαν αποχωρησει Μπρεντα, Ντυλαν, Μπραντον, δεν ειχε πια ενδιαφερον. Ειναι γεγονος ομως οτι οι ηρωες ειχαν την ιδια ηλικια με μενα και τους αλλους συνομηλικους μου (φυσικα) και μεγαλωναμε παραλληλα :wait2: Οι ζωες των ηρωων εξελισσονταν, δεν εμεναν παντα 15 χρονων, τελειωσαν το σχολειο, το πανεπιστημιο, βρηκαν δουλειες...

@DINO, το σωστο ηταν Χτυποκάρδια στο Beverly Hills. Οσο για το υψος του Μπραντον, ειμαι πολυ κοντη, οποτε δεν θα ειχα προβλημα (λεμε τωρα :rofl: ) Ποτε δεν θα ηθελα να ξαναγινω 15 χρονων, γιατι στα 15 δεν εχεις αποψη, αγεσαι και φερεσαι απο αλλους-γονεις κυριως, δεν ξερεις τι σ'αρεσει και τι δεν σ'αρεσει, εχεις διαφορα κολληματα (ευτυχως τα ξεπερασα μεγαλωνοντας) και στεναχωριεσαι για βλακειες, εχεις το βασανο του σχολειου-ακομα βλεπω εφιαλτες, και γενικα δεν εισαι κυριος του εαυτου σου.

@Νessie, μαλλον εσυ εισαι πιο σταθερη, ο Dylan ειναι ο τυπος Terry των 90s, αλλα με τιποτα δεν μπορουσα να αντισταθω στον γλυκουλη Μπραντον :D

@Αlucard, αυτη την καραχλιδα προσπαθουσαν να πουλησουν, σαν τροπο ζωης και κουλτουρα (big is beautiful) αλλα φυσικα και τα προβληματα των πλουσιων...καλα ας εμενα κ'εγω στην σπιταρονα της Κελυ με τις πισινες και τα τζακουζια και τα λεγαμε.... :cool:

@Aardvark, αυτο με τα σηκωμενα μανικια δεν το θυμαμαι. Ο Ντυλαν πρεπει να το συνηθιζε στην σειρα. Εκεινο που θυμαμαι ομως ηταν το σκουλαρικι του Ντυλαν, που εγινε μοδα, και τα φουσκωτα μαλλια στα αγορια.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ποιος Μπράντον; :sleep:

Ο αληθινός σταρ σε αυτήν την σειρά ήταν ο απροσάρμοστος ξανθούλης!!! :precry:

Μα δεν είχε καμία θαυμάστρια αυτός; :D
 
Στα πρώτα χρόνια των 90's το έβλεπα ανελλιπώς. Σταμάτησα προς το τέλος της 10ετίας αυτής, γιατί είχα χάσει το ενδιαφέρον. Θυμάμαι την κάμπριο Μαστανγκ του Μπράντον. Με μια τέτοια γυρίστηκε και μια διαφήμιση της Levis καπου το 92, που τον έδειχνε να την οδηγάει και στο διπλανό κάθισμα να βρίσκεται μια τύπισσα....κλπ κλπ. Τότε ήταν που έγινε και μεγάλη επιτυχία το I drove all night του Roy Orbison.

@Aardvark, Yo VIP........let's kick it :headbangdude:
 
Turrican είπε:
Ποιος Μπράντον; :sleep: Ο αληθινός σταρ σε αυτήν την σειρά ήταν ο απροσάρμοστος ξανθούλης!!! :precry:

Μα δεν είχε καμία θαυμάστρια αυτός; :D
Αυτος ο συγκεκριμενος ξανθος ετρωγε συνεχως χυλοπιτες, ειδικα απο την Κελυ που της ειχε γινει στενος κορσες :rofl:

Οσο για την αγνοια σου για τον Μπραντον :shake: μετεξεταστεος τον Σεπτεμβριο και με τον κηδεμονα σου...

Rygar είπε:
Θυμάμαι την κάμπριο Μαστανγκ του Μπράντον. Με μια τέτοια γυρίστηκε και μια διαφήμιση της Levis καπου το 92, που τον έδειχνε να την οδηγάει και στο διπλανό κάθισμα να βρίσκεται μια τύπισσα....κλπ κλπ.
Ναι! Το θυμαμαι κ'εγω...περιμεναμε μπροστα την τηλεοραση μηπως και βαλουν την επιμαχη διαφημιση :D
 
ΥΠέροχη σειρά. Αγαπημενος μου ήταν ο Μπράντον, αλλά συχνα-πυκνα, ενεδιδα και στην γοητεια του Ντιλαν. Επίσης και ο ξανθός ο Στιβ, μου άρεσε. Μόνο αυτος της Ντόνας, δεν μου άρεσε ποτέ.

Και μου άρεσαν μόνο οι πρωτοι 2-3 κυκλοι της σειράς. Μετά, αραιά το έβλεπα.

θυμάστε, εκτος των άλλων, την μόδα με τα μαλλιά, που όλες μας προσπαθούσαμε να αντιγράψουμε;

Στην αρχη όλες τα ειχαν μακρια, αλλά εγινε της μόδας μόνο το μακρυ, με μύτες και αφέλεια, της Μπρέντας.

Μετά, εγινε της Κέλλυς το ξανθό,

και τελος το κόκκινο της Ντόνας.
 
domniki είπε:
@DINO, το σωστο ηταν Χτυποκάρδια στο Beverly Hills.
Χμμμ... Μάλλον δεν το έθεσα σωστά...

Το θυμάμαι οτι ήταν "Χτυποκάρδια". Απλά, στέκει σαν λέξη, ή είναι πιο σωστό το "Καρδιοχτύπια";

Όπως με τον πονοκέφαλο - κεφαλόπονο... :wait2:
 
Ο λογος που πολλοι εχασαν το ενδιαφερον τους μετα απο την 2-3 σαιζον ,ηταν γιατι αποφασισαν οι παραγωγοι να το γυρισουν σε σαπουνοπερα.

When Beverly Hills, 90210 began, the show was heavily issue-oriented with Brenda and Brandon facing a different teen issue nearly every week in largely self-contained episodes. As the show progressed, it became more character-driven with the characters entering into various love triangles, while dealing with general high school issues. As the show moved into the characters' college years, the writing changed and episodes were now largely plot-driven and much more soap operatic than they had been previously.
Εμενα μου αρεσε η Ζουκερμαν. :D

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Θα εχουμε και "Απαραδεκτους" θα εχουμε και "Χλαπατσα" και "Καναλι 29" και "ΝeW Channel" και "Geronimo Groovy Τιβιιιιι" . :D
 
!!

και γω παιδιά το έβλεπα φανατικά...μάλιστα όταν έιχα πάει Αμερική για σπουδές, τα επεισόδια εκεί ήταν ένα χρόνο πιο καινούργια από αυτά που έδειχνε στην Ελλάδα και θυμάμαι τους φίλους μου (φίλες κυρίως) μου κάθε φορά που ερχόμουν διακοπές να με παρακαλάνε να τους πω τι έχει γίνει

Ένας λόγος που με έκανε να το βλέπω ήταν το γεγονός οτί όταν αρχίσανε το Πανεπιστήμειο, είχα ξεκινήσει και γώ το πρώτο μου έτος και έίχαμε, ας το πούμε κοινή πορεία...

Έχω δει μερικά επεισόδια στον Alpha και έχω να πω οτί ειδικά αυτά εδω τα πρώτα έχουν πολύ πλάκα μιας και είναι πιλοτικά επεισόδια και ακόμα "παίζανε" με τους χαρακτήρες.

Αγαπημένο επεισόδιο (και cult ταυτόχρονα) όταν λίγο πριν την αποφοίτηση του Λυκείου, η Donna Martin μεθάει από ένα ποτήρι σαμπάνια!!!! :bow:

Το μαθαίνει η διευθύντρια του σχολείου και δεν της επιτρέπει να πάρει το απολυτήριο!!!!! (πόσο διπρόσωπος λαός αυτοί οι Αμερικάνοι, τους έζησα τόσα χρόνια)

και βέβαια ακολούθησε η θρυλική πορεία

" Donna Martin, Graduates!!!!
 
@Aardvark

Χα χα χα!!! :biglaugh:

Θέλω και Trash TV!!! :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
@thamonas, πως το ειχα ξεχασει αυτο με την Ντονα...αν ειναι ποτε δυνατον :banghead:

@Aardvark, εχεις δικιο για τον σαπουοπερικο χαρακτηρα που πηρε η σειρα...τι βαριεμαι τις σαπουνοπερες...στην αρχη ειχε πιο ενδιαφερον.
 
Πρωσοπικα ποτε δεν μου αρεσε η σειρα και ουτε τα εβλεπα δεν ειχε κατι που να με τραβαει... μονο θυμαμαι την τρελλα των κοριτσιων στην ταξη μου ...αν και γενικα τετοιου ειδους σειρες της απεχθανομαι....
 
Πίσω
Μπλουζα