Δικά μου και κάποια από τον φίλο μου τον ChristosM[h=1][/h]video80 είπε:Aπλά υποκλεινομαι στον φίλο FORD231.Μια ερώτηση μόνο , όλα αυτά που χεις ανεβάσει στο ytube ειναι απο δικά σου VHS ?
Μια από τα ίδια και μένα.RIO είπε:Αυτή τη σειρά, την παρακολουθούσε φανατικά η αδελφή μου και κοντά έβλεπα και εγώ, από κανένα επεισόδιο.
Σαν να χεις δίκιο το ντεγκρασι ήταν αυθεντικο και μοναδικο καμια σχέση με μπεβερλι/θυμαστε την Ντόνα και την διάσημη τότε τηλεοπτική παρθενια της ε λοιπόν η τορι δήλωσε πως εκείνη την περιοδο που έκανε την αγνά νεαρά τα χε με δυο συμπρωταγωνιστες της να βρω μονο λινκ της συνέντευξης:perlastar είπε:Έβλεπα μόνο στην αρχή, την πρώτη σεζόν και μετά τα παράτησα, γιατί οι χαρακτήρες άρχισαν να μου τη δίνουν και μένα στα νεύρα. Όμορφοι, πλούσιοι και έρωτες με μορφή λατινοαμερικάνικης σαπουνόπερας. Με ποιόν θα καταλήξει ο τάδε γόης, με τη ξανθιά, τη μελαχροινή, την καστανή; Ας καταλήξουν με όποιον θέλουν, μόνο εμένα να μου αδειάσουν τη γωνιά. Αυτή είναι μία πλαστή πραγματικότητα και προτιμούσα χίλιες φορές σειρές όπως το Γυμνάσιο Ντεγκράσι που ήταν πολύ πιο ρεαλιστική από κάθε άποψη. Τουλάχιστον αν το Μπέβερλυ Χιλς δεν έπαιρνε τον εαυτό του στα σοβαρά και ήταν πιό ανάλαφρο, όπως το Saved by the bell, πιστεύω ότι θα το έβλεπα τότε. Αλλά με τέτοιο σενάριο όλη αυτή η σοβαρότητα, ε όχι!
Εδώ π.χ.; Αναπαράχθηκε από τα περισσότερα ελληνικά ειδησιογραφικά sites άλλωστε.αριαδνη είπε:Σαν να χεις δίκιο το ντεγκρασι ήταν αυθεντικο και μοναδικο καμια σχέση με μπεβερλι/θυμαστε την Ντόνα και την διάσημη τότε τηλεοπτική παρθενια της ε λοιπόν η τορι δήλωσε πως εκείνη την περιοδο που έκανε την αγνά νεαρά τα χε με δυο συμπρωταγωνιστες της να βρω μονο λινκ της συνέντευξης: