Α ρε
Κυριακή, α ρε
Κυριακή Ατίθασο νιάτο που ήσουν
Την Έμιλυ δεν την θυμάμαι καν. Την Βάλερι λίγο. Έγραψα και παραπάνω ότι τη σειρά την παρακολουθούσα πολύ στα αρχικά της. Η αποχώρηση της Μπρέντα ήταν βαρύτατο πλήγμα και από τότε έβλεπα ένα επεισόδιο στο τόσο. Όταν μάλιστα έφυγε κι ο Ντύλαν για να παρηγορηθεί για τον θάνατο της γυναίκας του, το μια στο τόσο έγινε μια στο καθόλου!
Η Βάλερι πάντως σε σχέση με την Μπρέντα (εξάλλου για να καλύψει αυτό το κενό την φέρανε), δεν ήταν τόσο "συγκροτημένη" κακιά. Έκανε χοντρά πράγματα (απάτες, δεσμούς με σκοπό το κέρδος ή το να πληγώσει κάποιαν, χωρίς άλλη σκέψη και συναίσθημα), είχαν στερέψει φαίνεται και οι ιδέες στους σεναριογράφους κι όλο σε απίθανες ιστορίες την έμπλεκαν, χωρίς η ανάμειξή της να δείχνει συνοχή προσωπικότητας. Γενικώς την εντάσσω στη φάση του ξενερώματός μου με τη σειρά.
Περισσότερο βέβαια αντιπαθούσα την Κέλλι που ενώ ξεκίνησε η δημοφιλής ξανθιά, ρηχή αλλά με οικογενειακά θέματα που δικαιολογούσαν πολλά πράγματα, κατέληξε με φωτοστέφανο! Πάει το ενδιαφέρον του χαρακτήρα
Την Άντρεα την συμπαθούσα. Ήταν και η μόνη που ενδιαφερόταν για κάτι παραπάνω από αγόρια και φουστάνια
Δεν ήταν από πλούσια οικογένεια και είχε πλαστογραφήσει τη διεύθυνση του σπιτιού της για να μπορεί να πηγαίνει στο καλό σχολείο και να έχει περισσότερες πιθανότητες για καλό πανεπιστήμιο. Ίσως παραπάνω κολλημένη απ' ότι έπρεπε σ' αυτόν τον στόχο αλλά δεν μου φαινόταν να έχει και την πολυτέλεια για κάτι άλλο. Ή τους βαθμούς θα κυνηγούσε για να πετύχει την υποτροφία ή τους γκόμενους
. Της πονούσε και το δοντάκι της για τον Μπράντον αλλά ένιωθε ότι δεν την πολυέπαιρνε και το είχε γυρίσει στο "φιλικό" (άλλο στοιχείο χαρακτήρα που καταλάβαινα πολύ καλά
). Η σκηνή στα αλογάκια μου είχε φανεί πολύ τρυφερή #) . Χωρίς πλάκα! Προσπαθούσε να το φέρει με τρόπο η δόλια πριν ο άλλος επιστρέψει στη Μινεσότα και της μείνει το απωθημένο και δεν της έβγαινε ... Μ' άρεσε και το ότι δεν προσπαθούσε ντε και καλά να της αναγνωρίσουν την αξία της οι κλίκες των "δημοφιλών" του σχολείου αλλά είχε την δική της άποψη και την υποστήριζε.
Όχι πως τελικά δεν θα της έκανε καλό η παρέα με την Κέλλι. Θα μάθαινε τίποτα για αντισύλληψη και δεν θα νοικοκυρευόταν τόσο νωρίς με τον Τζέσε
. Νομίζω μάλιστα πως έκανε και μια έκπτωση στις σπουδές της (ήθελε ιατρική και κατέληξε να κάνει κάτι άλλο). Άδικο τέλος για την κοπέλα :xm: