φαντάζομαι ζητάς πληροφορίες για το που μπορεί να το βρεις και να το αγοράσεις. Σωστά?το εχει κανεις?
Το PG -Cosmos δεν το έχει.θανοε είπε:μπορει κανεις να βοηθησει ειναι ταινια του 80 με παππα καλοου προβελεγγιο και τζωνι θεοδωριδη τον οποιο και παιρνουν με της ντοματες σε καποια σκηνη το εχει κανεις?
Λιγο υπομονή , ο Θεός είναι μεγάλος. Στο PG είδες? Εχει και ιστοσελλίδα με όλους τους τίτλους εκεί μπορείς να κάνεις αναζήτηση.Οπου άν ειπάρχει το νοικιάζουμε.θανος είπε:λοιπον η ατυχια ειναι απιστευτη σε εξορμηση χθες με τον φιλο Video80 βρηκα το εξωφυλλο της εν λογω ταινιας σε pixelglass αλλα οταν πηγα να την αγορασω μου απαντησαν οτι δυστυχως ηταν χαλασμενη και την εχουν πεταξει τελικα μαλλον δεν θα την βρω ποτε την συγκεκριμενη ταινια με κυνηγαει 10 χρονια τωρα που την ψαχνω
στην προηγουμενη σελιδα ακριβως γραφεις οτι εψαξες στο pg και δεν υπηρχεvideo80 είπε:Λιγο υπομονή , ο Θεός είναι μεγάλος. Στο PG είδες? Εχει και ιστοσελλίδα με όλους τους τίτλους εκεί μπορείς να κάνεις αναζήτηση.Οπου άν ειπάρχει το νοικιάζουμε.Ισως γίνει κατι και απο Trashformer μεριά...
thanks το εκτιμω videorama δεν ρωτησα αλλα και να ρωταγα το πιθανοτερο ηταν να μου πει κανα 80αρι εδω μου ζηταγε τοσα για μια ξενη η οποια δεν ειναι σπανια την βρισκεις απλα την ηθελα σε βιντεοvideo80 είπε:Επηδή εκτος απο "καμμένο" σε βλέπω και απογοιτευμένο ,θα ψάξω και στη Χαλκίδα στα 2 video-club οπου μπορεί να ειπάρχει.videorama ρώτησες?
την ψαχνεις ακομα?video80 είπε:Λιγο υπομονή , ο Θεός είναι μεγάλος. Στο PG είδες? Εχει και ιστοσελλίδα με όλους τους τίτλους εκεί μπορείς να κάνεις αναζήτηση.Οπου άν ειπάρχει το νοικιάζουμε.Ισως γίνει κατι και απο Trashformer μεριά...