angel_grig
KAT Resurrector
- Αντιδράσεις
- 480
To 135 το βαζεις σε καποιου ειδους θηκη για να το βαλεις στον σαρωτη ετσι δεν ειναι?Δεν βαζεις μια φωτο να το δουμε?
Aρα με μια μικρη πατεντα απο χαρτονι πχ βαζεις μια χαρα το 110....Uskoke είπε:Ορίστε...Προβολή συνημμένου 133795Προβολή συνημμένου 133796Προβολή συνημμένου 133797ελπίζω οι φωτογραφίες να είναι καθαρές!
Την λάμπα γιατί θα τη βγάλεις από το scanner?angel_grig είπε:Λοιπον Στρατο αυτο που εχω σκεφτει να κανω ειναι το εξης:σε καποιο stand alone scanner (εχω ενα παλιο παραλληλο) θα το ανοιξω και θα αποσυνδεσω την λαμπα.Κατοπιν θα βαλω το φιλμ πανω του το οποιο θα φωτιζεται απο ενα led spot λευκου φωτος οπως αυτο πχ Προβολή συνημμένου 136331
Για καλυτερη διαχυση του φωτος θα βαλω μεταξυ του φιλμ και του led ενα diffuser απο παλια lcd οθονη (εχω απο ενα Game gear) πχ αυτο:
Προβολή συνημμένου 136332
Αλλη απλη λυση ειναι να φωτογραφισεις το φιλμ με παρομοιο τροπο :καμερα-φιλμ-diffuser-led/ccfl λαμπα
H λάμπα που δείχνεις είναι GU 10 και θέλει 220 βολτ καλύτερα βρες μια MR 16 12 βολτ λιγότερο επικίνδυνο και πιο ανθεκτικό σε υπερτάσεις κλπ.angel_grig είπε:Λοιπον Στρατο αυτο που εχω σκεφτει να κανω ειναι το εξης:σε καποιο stand alone scanner (εχω ενα παλιο παραλληλο) θα το ανοιξω και θα αποσυνδεσω την λαμπα.Κατοπιν θα βαλω το φιλμ πανω του το οποιο θα φωτιζεται απο ενα led spot λευκου φωτος οπως αυτο πχ Προβολή συνημμένου 136331
Για καλυτερη διαχυση του φωτος θα βαλω μεταξυ του φιλμ και του led ενα diffuser απο παλια lcd οθονη (εχω απο ενα Game gear) πχ αυτο:
Προβολή συνημμένου 136332
Αλλη απλη λυση ειναι να φωτογραφισεις το φιλμ με παρομοιο τροπο :καμερα-φιλμ-diffuser-led/ccfl λαμπα