Ωραιότερες από ποτέ....

Bambinella

Extra Galactic RetroEntity!
Joined
18 Mαϊ 2010
Μηνύματα
16.535
Αντιδράσεις
28.178
Τεσσερις αγαπημενες πρωταγωνιστριες - τεσσερις ταινιες οπου οι γυναικες αυτες ειναι ωραιοτερες απο ποτε!

Αλλαζουμε απο μερα σε μερα, ποσο μαλλον υστερα απο μηνες η χρονια....Ετσι οι τεσσερις ηθοποιοι που ακολουθουν, δεν ειναι δυνατον να αποφυγουν το νομο της φυσης και της ζωης και να ειναι ιδιες σε καθε τους ταινια:

1) Αλικη Βουγιουκλακη

2) Ζωη Λασκαρη

3) Νορα Βαλσαμη

4) Ελενα Ναθαναηλ

Σε ποια ταινια νομιζετε πως η καθεμια τους ηταν τοσο ομορφη οσο ποτε; Προτιματε την καθε πρωταγωνιστρια στα πρωτα της βηματα οταν ειναι γεματη απο τη δροσια της νιοτης της η λιγο αργοτερα οταν ειναι πιο ωριμη και ισως πιο θηλυκη;

Η δικη μου προτιμηση ειναι η εξης:

1) Το Δολωμα. Η πιο ομορφη, φρεσκια και ταυτοχρονα σεξυ Αλικη που ειδα ποτε. Αληθινο δολωμα.

2) Οι Θαλασσιες οι Χαντρες. Για πρωτη φορα η Ζωιτσα με μακρια μαλλια που της πηγαινουν πολυ. Ενα Crazy Girl που με τη σειρα του κανει τον Φαιδωνα Γεωργιτση εξισου τρελο, αν οχι περισσοτερο.

3) Οι Βασεις και η Βασουλα. Η Νορα σε ρολο ιεροδουλης, λιγο πιο ωριμη εμφανισιακα και πολυ διαφορετικη απο ο,τι την ειχαμε ως τοτε συνηθισει. Εκθαμβωτικη οσο ποτε.

4) Νταμα Σπαθι. Σ' αυτη την ταινια, τα ματια της Ελενας μου φαινονται πιο ανοιχτοχρωμα απο το καταμαυρο που βλεπω στις αλλες της. Ενα εξαισιο πλασμα που τριγυρνα στα πλακοστρωτα του Ναυπλιου και καιει καρδιες.

Δωστε τις δικες σας τεσσερις ταινιες. Αυτες οπου η καθε πρωταγωνιστρια βρισκεται στο απογειο της ομορφιας της!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
1/ Αλίκη Βουγιουκλάκη = Μα ... φυσικά στη Μανταλένα !!! Λόγω της καταγωγής μου από νησάκι των Κυκλάδων, υπήρχε περίπτωση να δώσω διαφορετική απάντηση #) #)??? Η Αλίκη σε αυτήν την ταινία είναι μια γλυκύτατη νησιωτοπούλα, ενώ και το "κυκλαδίτικο τοπίο" αναδεικνύει περισσότερο τη γλύκα της ...

2/ Ζωή Λάσκαρη = Στην ταινία "Ο ατσίδας" !!! Με αυτήν την "50ς κόμμωση" και αυτά τα "50ς φορέματα" .... όποτε τη βλέπω σε αυτήν την ταινία... παθαίνω πλάκα !!! Σε κάποια σκηνή της ταινίας την βλέπουμε να περπατά στην Πλατεία Αριστοτέλους και ... να τρίζουν τα πλακάκια !!! Τα 50ς της πάνε πολύ της Ζωίτσας !!! Οπωσδήποτε, όταν μπήκαμε στα 60ς και έκανε τη ... σαρωτική εμφάνισή της η μίνι φούστα και η Ζωή Λάσκαρη ακολούθησε τη νέα μόδα, "πάθαμε πλάκα" με τα καλλίγραμμα πόδια της !!! Κι όμως ... εγώ την προτιμώ περισσότερο με τα "50ς φορέματα" αυτής της ταινίας που φτάνουν λίγο πιο κάτω από το γόνατο !!! Μού βγάζει πολύ περισσότερη "γοητεία" ....

3/ Νόρα Βαλσάμη = Εδώ η επιλογή είναι πολύ δύσκολη ... Θα απαντήσω, όμως, στο "Πεθαίνω κάθε ξημέρωμα" !!! Σκεφθείτε ... σε αυτήν την ταινία η Νόρα υποδύθηκε το ... "αγοροκόριτσο /κορίτσι -αντράκι" κλπ κλπ ... Έτσι, τη βλέπουμε ντυμένη με παντελόνια, με "ελβιέλες" κλπ κλπ : Δηλαδή με ντύσιμο που, μπορεί στις μέρες μας να έχει υιοθετηθεί κατά κόρον και από κορίτσια, όμως εκείνη την εποχή δεν συμβάδιζε με τη "γυναικεία φύση" !!! Παρόλα αυτά ... μόνο "αγοροκόριτσο" δεν είδαμε στην ταινία !!! Τα τζην παντελόνια και οι "ελβιέλες" ["απόγονοί" τους τα σημερινά "σταράκια"] ανέδειξαν ακόμη περισσότερο τη γοητεία και τη θηλυκότητά της !!! Για του λόγου το αληθές ... να και το σχετικό βιντεάκι : http://youtu.be/3kOhA2I7QPI

4/ Έλενα Ναθαναήλ = Στην Επιχείρηση Απόλλων !!! Τι πανέμορφη ξεναγός είναι αυτήηηη .... Και, μάλιστα, η ομορφιά της αποπνέει 100% ελληνικότητα [δηλαδή ... η πλέον κατάλληλη για να δείχνει στους τουρίστες τις ομορφιές της Ελλάδας] !!! Μετά ... πώς να μην πάθει την πλάκα του ο πρίγκιπας, και να την κυνηγά στο τέλος της ταινίας με το ελικοπτεράκι του ???
 
Αλίκη Βουγιουκλάκη: "Μανταλένα"

Ζωή Λάσκαρη: "Αγάπη για πάντα"

Νόρα Βαλσάμη: "Πεθαίνω κάθε ξημέρωμα"

Έλενα Ναθαναήλ: "Εκείνο το καλοκαίρι" (εδώ πολύ δύσκολη η επιλογή)
 
Βουγιουκλάκη-Μανταλένα

Λάσκαρη-Νόμος 4000

Βαλσάμη- ο Γόης

Ναθαναήλ-Ντάμα σπαθί
 
Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία "Η Αρχόντισσα και ο αλήτης". Η βλεφαρίδα μπορεί να είναι...κάγκελο (όπως και σε άλλες βέβαια) , αλλά σε αυτή τη ταινία τη θεωρώ πιο όμορφη από ποτέ! Και πιστεύω , έτσι δείχνει κιόλας , πως τα μαλλιά της σε αυτή τη ταινία πρέπει να είναι και φρεσκοβαμμένα! Πραγματικά σαν χρυσάφι! Ειδικά στη σκηνή της εκκλησίας που τρώει μετά το χαστούκι από τον Δημήτρη , δεν έχω λόγια για τα κοντινά!!!


Ζωή Λάσκαρη νομίζω στη ταινία "Γυμνοί στο δρόμο". Η πρώτη της εμφάνιση στην ταινία , με τη γούνα και τον Μπάρκουλη...απλά θεά!



Νόρα Βαλσάμη μάλλον θα πω στην ταινία "Η θεία μου η χίπισσα".



Έλενα Ναθαναήλ θα πω σίγουρα στη ταινία "Το λεβεντόπαιδο". Τα κοντινά της και ειδικά στα μάτια , στη σκηνή στο κέντρο που της τραγουδά ο Παπαμιχαήλ , είναι νομίζω όλα τα λεφτά!



Πάντως δυσκολεύτηκα αρκετά στην επιλογή μου για όλες.



Γιατί η Τζένη Καρέζη έμεινε απ' έξω??? Στη "Λόλα" τη θεωρώ πανέμορφη!



 
RIO είπε:
Βουγιουκλάκη-ΜανταλέναΛάσκαρη-Νόμος 4000

Βαλσάμη- ο Γόης

Ναθαναήλ-Ντάμα σπαθί
Συμφωνώ με Βουγιουκλάκη, Ναθαναήλ (η Βαλσάμη πάντα μου ήταν αδιάφορη) και διαφωνώ με Λάσκαρη. Στο Νόμο 4000 ήταν ένα όμορφο κορίτσι, ενώ στην Ιστορία μιας ζωής, μια όμορφη γυναίκα..
 
Αλίκη στο "Δόλωμα" που ήταν και η καλύτερη της ταινία. Εξαιρείτε η αρχική σκηνή που τραγουδάει το "μου αρέσουν τα αγόρια" που και κόπια από Marylin στο Let's make love ήταν και δεν της πήγαινε αυτό το στυλ.

Η Ναθαναήλ ήταν παντού κούκλα, αλλά στο "Επιχείρηση Απόλλων" και στην "Αναζήτηση" ήταν ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΗ . Λάσκαρη στον "Ατσίδα" και στο "Τεντυ μποϊ αγάπη μου" και η Βαλσάμη στην "θεία μου την χίπισσα"
 
Αλκη βουγουκλακη ποιο ωραια ??? "Αχ αυτή η γυναίκα μου"απο ασπρομαυρες ,και "Δολωμα" απο τις εγχρωμες

Ζωη Λασκαρη: απαραμιλλη σε ολες τις ταινιες απο το 1961 μεχρι και το 68 ποια ταινια της να πρωτοδιαλεξεις ???? "Τέντι μπόι αγάπη μου"απο ασπρομαυρες και "Κορίτσια για φίλημα"απο τις εγχρωμες

Νορα Βαλσαμη :δεδομενο οτι ειχε αιθερια αλλα και αγουρη (κι εως καχεκτικη) ομορφια ,πραγματικα ομορφη και σαγηνευτικη ηταν στο "Η εξαφάνιση του Τζων Αυλακιώτη " ενταξει δεν ηταν ταινια ηταν σειρα αλλα .....

Έλενα Ναθαναήλ: " Αναζήτησις..."
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ας πω και τη δική μου γνώμη:

Βουγιουκλάκη - Η Αλίκη στο Ναυτικό (ναι, ξέρω, είμαι πολύ πρωτότυπη! :D )

Λάσκαρη - Ένα κορίτσι για 2

Βαλσάμη - Η θεία μου η χίπισσα

Ναθαναήλ - Επιχείρηση Απόλλων δαγκωτό!!! :)
 
Αλικη Βουγιουκλακη: η αρχοντισσα και ο αλητης

Ζωη Λασκαρη :ιστορια μιας ζωης

Νορα Βαλσαμη: η θεια μου η χιπισσα

Ελενα Ναθαναηλ: επιχειρηση Απολλων
 
Αλίκη: Η Κόρη του ήλιου

Νόρα: Οι Βάσεις και η Βασούλα

Ζωή: Γυμνοί στο δρόμο

Τις προτιμώ λοιπόν στις ΄μεταγενέστερες ταινίες τους και όχι στις πρώτες-πρώτες όπου ακόμα δεν είχαν βρει ακριβώς τον "τύπο" τους
 
Αλίκη Βουγιουκλάκη: by far στο "Δόλωμα"

Ζωή Λάσκαρη: "Κορίτσια για φίλημα", & "Ο εγωισμός"

Νόρα Βαλσάμη: "Κάτι κουρασμένα παλικάρια" κ "Η΄θεία μου η χίπισσα", αν και προσωπικά νομίζω ότι ήταν ακόμα πιο όμορφη στις τηλεοπτικές σειρές στα late 70s (Αφροδίτη, Μυστικοί Αρραβώνες)

Έλενα Ναθαναήλ: Θεωρώ πως ήταν ένα πραγματικά πανέμορφο κορίτσι στο "Κάτι να καίει"
 
John, ξεχασες την Ελενα!
 
Δεν την ξεχασα,απλα δε νομιζω να εχει τοσες διαφοροποιησεις απο ταινια σε ταινια...θεά παντα,αλλα παντα το ιδιο look
 
Nαι η Ελενα δεν ειχε ιδιαιτερες αλλαγες στο στυλ της, αλλα οσον αφορα την ηλικια, νομιζω πως υπαρχει καποια διαφορα στην εμφανιση της απο το Κατι να καιει του '63 (οπου εδω τη βλεπουμε και με καρε μαλλι) με τον Ποδογυρο του '81.

Αν ομως εσενα σου φαινεται παντου ιδια, ενταξει.
 
Βουγιουκλάκη: Η σωφερίνα (ίσως γιατί πιστεύω ότι της πάει πολύ ο ρόλος)

Λάσκαρη: Δάκρυα για την Ηλέκτρα (!!!!!!!!!!!!)

Βαλσάμη: Οι βάσεις κι η Βασούλα (πιο ώριμη σε σχέση με τις πρώτες ταινίες της)

Ναθαναήλ: Το λεβεντόπαιδο (μελαχρινή Barbie)
 
Ωραιότερες απο ποτέ - Β' μέρος

Παμε με μια δευτερη τετραδα. Αυτη τη φορα θα αφησω να απαντησετε εσεις πρωτοι για το ποια ειναι η ταινια οπου η καθεμια απο τις παρακατω ηθοποιους ειναι ωραιοτερη απο ποτε:

1) Τζενη Καρεζη

2) Μεμα Σταθοπουλου

3) Ρικα Διαλυνα

4) Μαρθα Καραγιαννη
 
Θα μου επιτρέψεις να απαντήσω μόνο για την Καρέζη. Μάλλον είναι ωραιότερη και πιο λαμπερή στο Τζένη Τζένη...
 
Βεβαιως. Δεν ειναι αναγκη να πειτε και για τις τεσσερις. Για οσες θελετε εσεις.....
 
Καρέζη: λατέρνα, φτωχεια και φιλότομο, 19 ετών τότε και κουκλίτσα!

Λάσκαρη: Όλγα αγάπη μου

Καραγιάννη: Γοργόνες και μάγκες

Αλίκη: Χαρούμενοι αλήτες, κλωτσοσκούφι

Βαλσάμη: κάτι κουρασμένα παλικάρια
 
Πίσω
Μπλουζα