Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 31.339
H Ζαφειριου ηταν ευκαταστατη και στο Νομος 4000 ως συζυγος του καθηγητου Ανδρεα Οικονομου (Βασιλη Διαμαντοπουλου).
ο Γιανης Μιχαλοπουλος στο "Μιας πενταρας νιατα" επαιζε τον υπαλληλο του Βαλασκουkaterinak είπε:Τωρα που το σκεφτομαι : σε ρολο φτωχου δε θα μπορουσα να δω ουτε τον Γιαννη Μιχαλοπουλο ουτε τον Αντρεα ΦιλιππιδηΑραγε αυτοι οι 2 ετυχε ποτε να παιξουν τετοιο ρολο;
σ ευχαριστω για τις πληροφοριες!παντως τους ταιριαζει περισσοτερο ο ρολος του ευκαταστατουthlon and temnon είπε:ο Γιανης Μιχαλοπουλος στο "Μιας πενταρας νιατα" επαιζε τον υπαλληλο του Βαλασκουεπισης ο Φιλιππιδης στο "Κοριτσι με τα παραμυθια" επαιζε εναν τυπο της λαικης γειτονιας ενω σε μερικες αλλες υποδηθηκε τον αστυνομικο
Στο "Θα σε κάνω βασίλισσα" έπαιζε τον πλούσιο και τσιγκούνη Αντώνη Τσιλιβίκη.nalpha είπε:Δε θα μπορουσα να φανταστω σε ρολο πλουσιου τον καλο μας ανθρωπο..Θαναση Βεγγο.
Συμφωνώ. Και σ'αυτή τη ταινία ακριβώς δείχνει το ταλέντο του ο Βέγγος ως ο δεξιός, φιλάργυρος και τσιγγούνης σύζυγος.lolota είπε:κι ομως στο "Θα σε κανω βασιλισσα" ηταν εξαιρετικος! Ο καλυτερος και πιο αστειος ρολος του Βεγγου (μετα τον "Πολυτεχνιτη")
συμφωνω κι εγω,στο ρολο του σπαγγοραμενου με τους αριθμητικους υπολογισμους που εκανε ηταν απολαυστικοτατοςprisma είπε:Συμφωνώ. Και σ'αυτή τη ταινία ακριβώς δείχνει το ταλέντο του ο Βέγγος ως ο δεξιός, φιλάργυρος και τσιγγούνης σύζυγος.
Στην ταινια "ο ξυπολητος πριγκηψ" τον ειδαμε ομως σε ρολο υπαλληλου ξενοδοχειου του οποιου διευθυντης ηταν ο Κλεαρχος (Διονυσης Παπαγιαννοπουλος)ioli1453 είπε:Ναι συμφωνω μαζι σου οτι και ο Αρης Μαλιαγρος που επαιζε στην Μοντερνα Σταχτοπουτα ταιριαζε σε ρολους πλουσιου.
Α! Εδώ θα διαφωνήσω Η Λάσκαρη ήταν φτωχή σε αρκετές ταινίες (π.χ. ως Αννούλα στο "Μια κυρία στα μπουζούκια" ή κορίτσι της φτωχογειτονιάς στον "Αστερισμό της Παρθένου") και στο δικό μου μυαλό έχει καθιερωθεί όχι ως πλουσιοκόριτσο αλλά ως η όμορφη κόρη της μεσοαστικής οικογένειας με πατέρα σκληρά εργαζόμενο (π.χ. "Μερικοί το προτιμούν κρύο", "Κατήφορος", "Νόμος 4000", "Ο ατσίδας", "Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο") ή ως εργαζόμενη η ίδια ("Τέντυ μπόι αγάπη μου", "Ένα κορίτσι για δύο")panp είπε:"Δύσκολα" φτωχή η Λάσκαρη, ίσως μόνο στο "Όλγα, αγάπη μου" αλλά κι αυτό από πεισμα, συνήθως πλουσιοκόριτσο. "Δύσκολα" πλούσια η Καρέζη και η Φόνσου.