Λόγω δουλειάς, έχουν περάσει αρκετά μηχανάκια από τα χέρια μου....
Στα πολύ αξιόπιστα και πραγματικά σκυλιά, τοποθετώ τα Acer! Μάλιστα, είμαι κάτοχος ενός Acer Aspire 7720G & είμαι απλά τρισευτυχισμένη! Δουλεύει άνετα Coreldraw & Gimp (για επεξεργασία εικόνας), ενώ από άποψη gaming είμαι αρκετά ευχαριστημένη, καθώς οι επιδόσεις του είναι ισάξιες ενός νορμάλ επιτραπέζιου... Μάχιμο και στην επεξεργασία βίντεο, καθώς Kino & PiTiVi (στο linux partition), δουλεύουν απρόσκοπτα και ανενόχλητα!
Για πλοήγηση στο internet, δεν το συζητάω! Είναι απλά ταχύτατο!
Κανένα πρόβλημα και στην θέαση Video - ακρόαση μουσικής!.....
Είμαι τόσο ευχαριστημένη από αυτό το laptop, που πρότεινα στη δουλειά ν' αγοράσουμε το "αδερφάκι" του με 15'' οθόνη. (5720G)....
Το συγκεκριμένο (της δουλειάς!) είναι τόσο "σκυλί", που κατόρθωσε και σήκωσε SQL Server με μια βάση δεδομένων 60GB για ένα meeting που το χρειαζόμασταν.... Να φανταστείς, γι' αυτή τη δουλειά, χρησιμοποιούμε server στην εταιρία & κατορθώσαμε να το σηκώσουμε σε laptop! Το καημένο δούλεψε αγόγγυστα για όσο χρειάστηκε, ενώ κατά την απεγκατάσταση, δε μας έβγαλε κανένα glitch!
Για τα DELL, δεν έχω δουλέψει συστηματικά σε laptop, όμως ξέρω ότι για ένα μας υποκατάστημα που πήραμε 20 επιτραπέζια, κάνουν αξιοπρεπέστατα ακόμα τη δουλειά τους και δε μας έχουν ενοχλήσει!
Για τα Toshiba, που έχουμε 2 laptops & τα χρησιμοποιούμε οι τεχνικοί για αναβαθμίσεις eeproms κάποιων συγκεκριμένων μηχανημάτων, θα τα χαρακτήριζα επίσης σκυλιά, λόγω του ότι αντέχουν την κακομεταχείριση (μόνο το ένα από αυτά, το έχω δει να πέφτει 3 φορές! Και τις 3, νόμιζα ότι θα γινόταν παξιμάδια, αλλά με διέψευσε ευχάριστα!

)
Εγώ, θα σου συνιστούσα ν' αποφύγεις, brandnames του στυλ Sony Vaio & HP. Διάφορα μοντέλα των 2 εταιριών έφτασαν στα χέρια μου για επισκευή (από τα χεράκια των αφεντικών μου) και είναι ψεύτικα!... Για να μην πω για το service τους - άστο καλύτερα! Σε γενικές γραμμές, είναι καλά, όσο δουλεύουν. Μπορεί να μη σου βγάλουν πρόβλημα και ποτέ, αλλά αν σου βγάλουν, την έκατσες! Πληρώνεις το όνομα και όχι τις επιδόσεις!....
My two cents!....