Στο GRM είμαι γραμμένος από όταν ήταν ένα μικρό παρεϊστικο φόρουμ 50 κάτι ατόμων, εδώ και 3,5 χρόνια περίπου. Σπάνια έχει περάσει μέρα που να μη ποστάρω (όταν βρίσκομαι σε τίποτε μισητές "διακοπές" για παράδειγμα) .
Από τότε που γράφτηκα άλλαξαν πολλά. Φίλοι που βρήκα, έφυγαν, άλλαξαν πορεία στη ζωή τους, είτε γιατί βαρέθηκαν το ρετρό, είτε γιατί διαφώνισαν με άλλους σε πολλά πράγματα. Από τα παιδιά που βρήκα, τότε, εδώ, οι περισσότεροι έχουν παραμείνει, άλλοι δεν εμφανίζονται τόσο συχνά, άλλοι έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους, αλλά παράλληλα άλλοι νέοι ήρθαν και απέδειξαν ότι είναι άξιοι συνεχιστές των παλαιότερων.
Πρώτα από όλα και πάλι ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον ΑΕΟΝ για την ιδέα και την υλοποίησή της. Δεύτερον, ένα αμέριστο respect σε όλα τα μέλη νέα και παλιά, κάποια από τα νεότερα θα έχω, πρώτα ο Θεός, την ευκαιρία να τα γνωρίσω από κοντά σε λίγες μέρες.
Τρίτον ένα μεγάλο συγνώμη σε όσους με τη στάση μου και τις επιλογές μου ίσως να εκνεύρισα και να χαλάστηκαν μαζί μου. Γνωρίζω ότι είμαι περίεργο άτομο, δεν ακολουθώ στο παραμικρό καμία "πεπατημένη" και αυτό μπορεί να εκνευρίζει κάποιους. Φυσικά ο καθένας έχει κάνει τις επιλογές του (ειδικά στην ηλικία που οι περισσότεροι βρισκόμαστε) και αυτό είναι κάτι που ενώ για τους άλλους δεν αλλάζει, για μένα δεν θέλω εγώ να αλλάξει. Να ξέρετε ότι είστε απίστευτη παρέα, ο καθένας με τις ιδιαιτερότητές του και ότι είμαστε στο σωστό μέρος.
Δεν θα πω να τα χιλιάσει το φόρουμ, αυτό είναι αυτονόητο. Να συνεχίσει να μας θυμίζει ότι το παιδί μέσα μας όσο και αν κοιμάται παραμένει πάντα ζωντανό και ότι όλα είναι δυνατά, αρκεί να το θέλουμε με τη καρδιά μας.
Να χαιρετίσω ιδιαίτερα στο σημείο αυτό τα άτομα που μου έκαναν εντύπωση το τελευταίο καιρό (οι παλιοί δεν συμπεριλαμβάνονται, να ακούσει και κάποιος άλλος κανένα καλό λόγο!!!!!!! ) όπως ο tsalk, η krios, η Λορένα, η Mets, τα παιδιά που ασχολούνται με τη Lyra και την el greco (είστε απίστευτοι), τον bspus τον alkis21 και τον arc (όπως και όποιον άλλον ξέχασα και συγνώμη για αυτό!!! ) .
Θα τα πούμε στη πίτα, να είστε όλοι καλά, ευτυχισμένοι και πάντα παιδιά!!!