Ελπίζω να κάνει κάποιο αφιέρωμα για ενημέρωση και ψυχαγωγία.sunset89 είπε:o ANT1 θα καλέσει όλα τα πρόσωπα από τα 20 χρόνια ενημέρωση για να φτιάξει ένα επετειακό αφιέρωμα σε παρουσιαστές δημοσιογράφους κτλ. Κλήθηκαν από τον Τέρενς Κουίκ και την Παλαιτσάκη μέχρι τη Στάη και τον Ευαγγελάτο! Άντε σιγά σιγά μπας και δούμε τπτ καλό από το κανάλι της συμφοράς.
ΥΓ: Μακάρι να δούμε και τη Σαββούλα Λιάτσου! Ήταν αξιοπρεπής δημοσιογράφος και είναι κρίμα που σε μία εποχή απαξίωσης της ενημέρωσης δεν υπάρχουν πολλοί σαν αυτήν.
Θα μάθω λεπτομέρειες αύριο και θα ενημερώσω
Ναι φίλε μου, ισχύει.konkar είπε:Είχα ακούσει ότι η Σαββούλα Λιάτσου ζει μόνιμα πλέον στην Αίγυπτο. Δε ξέρω βέβαια κατά πόσο αληθεύει.
Η Σαββούλα Λιάτσου έχω την εντύπωση ότι ζει μόνιμα στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, μαζί με το παιδί της. Οπότε μάλλον δύσκολα θα τη δούμε στο επετειακό του ΑΝΤ1... (edit: Με πρόλαβε ο konkar! )sunset89 είπε:o ANT1 θα καλέσει όλα τα πρόσωπα από τα 20 χρόνια ενημέρωση για να φτιάξει ένα επετειακό αφιέρωμα σε παρουσιαστές δημοσιογράφους κτλ. Κλήθηκαν από τον Τέρενς Κουίκ και την Παλαιτσάκη μέχρι τη Στάη και τον Ευαγγελάτο! Άντε σιγά σιγά μπας και δούμε τπτ καλό από το κανάλι της συμφοράς.
ΥΓ: Μακάρι να δούμε και τη Σαββούλα Λιάτσου! Ήταν αξιοπρεπής δημοσιογράφος και είναι κρίμα που σε μία εποχή απαξίωσης της ενημέρωσης δεν υπάρχουν πολλοί σαν αυτήν.
Θα μάθω λεπτομέρειες αύριο και θα ενημερώσω
Δεν έχει καμία σημασία. Επετειακό κάνουν, όχι μεταγγραφές. Και ο Ευαγγελάτος που μόλις έφυγε, πάλι θα κάνει για κάποια μέρα δελτίο. Η Παλαιτσάκη ήταν στον ΑΝΤ1 από το 89thebest20 είπε:Βρίσκονται σε διαφορετικά κανάλια!Η Παλαιτσάκη είναι στο ALTER!
Ψιλορέτρο . Αλλά σε νορμάλ ώρα δεν θα το ξαναδούμε ποτέsunset89 είπε:Θα αρχίσει να προβάλλεται και η Καραμπόλα του 1997 από την άλλη εβδομάδα. Με τον Παπαδόπουλο. Ξαναδοκιμασμένη συνταγή.
Αν και την σειρά την παίζουν αρκετά όλα αυτά τα χρόνια το εορταστικό με την μουσική του Γιώργου Ζαμπέτα το έχουν προβάλει 1 φορά μόνο σε επανάληψη.sunset89 είπε:Και Παραμονή Πρωτοχρονιάς ξημερώματα θα προβάλλει το εορταστικό από το Εκείνες Κι εγώ.
Και πάλι ο Άλκης μου δίνει την πάσα να γράψω τι έχει προβάλλει ο ΑΝΤ1 όλον αυτόν τον καιρό στο πλαίσιο του εορτασμού ( oints: oints: ) των είκοσι χρόνων του! Μη γελάσετε, μόνο 4 είναι οι σπάνιες σειρές (με τονισμένα γράμματα) και λίγες αυτές που αξίζουν πραγματικά (με υπογράμμιση).tsalk είπε:Ας γράψω και κάτι απ τον Αντ-1. Το πρώτο και το τελευταίο θα είναι
Θα προφέρεται αντ-ύο και θα κουνάει το μαντήλι στους τηλεθεατές.tonytony είπε:Έρχεται ο ΑΝΤ2!!!! Σκέψεις να μετονομαστεί το Μακεδονία TV σε ΑΝΤ2 (πως θα προφέρεται άραγε???).Την είδηση τη διάβασα εδώ για περισσότερες λεπτομέρειεςhttp://troktiko.blogspot.com/2009/12/2_27.html