latinsoapsfever είπε:
Αν δεν έδινε άδεια ο Κανάκης δεν θα έπαιζαν ούτε καν αποσπάσματα στη τηλεταινία. Ο Μπούτος είναι που δεν δίνει άδεια.
Ενώ όταν έπαιζε στον ΑΝΤ1, τους είχαν κάψει με τις επαναλήψεις, το λέω ως fan της εκπομπής.
Σήμερα ο ΑΝΤ1 παίζει το Ράδιο Αρβύλα τις Δευτέρες best of.
Πάντως την Τετάρτη είχα στείλει στον Αντώνη και στην ραδιοφωνική του εκπομπή mail και του λέω "γιατί δεν είδαμε ένα από τα πρώτα επεισόδια των ΑΜΑΝ στο mega σε Ε" εεεε αλλά στο τέλος της εκπομπής έστειλα το mail. Εγώ όταν έχει βραδυνή εκπομπή στο ραδιοφωνικό του σταθμό θα τον ξαναρωτήσω και θα πω και αν θα βγουν σε DVD. Θέλουμε Δωροθέα και Κακομοίρογλου ή σε επανάληψη στον ΑΝΤ1 ή σε DVD. Έλεος με το Κάρμα, σιγά το σίριαλ.
whatohh είπε:
Και όμως νομίζω ότι ισχύει, πως ο Λαζόπουλος έχει την αποκλειστική διάθεση και εκμετάλλευση των δικαιωμάτων των Μήτσων! Είναι χαρακτηριστικό πώς το όνομα του Mega δεν αναφέρεται πουθενά στην προσφορά του Τηλεθεατή, στα αρχικά επεισόδια τουλάχιστον(δεν ξέρω για τα επόμενα) η κάρτα ''το mega channel παρουσιάζει ''είχε αντικατασταθεί από την κάρτα ''Ο Λάκης Λαζόπουλος παρουσιάζει'' και είχα ακούσει πώς αποσπάσματα παίζουν μόνο έπειτα από την άδεια του δημιουργού, που του έχουν παραχωρηθεί όλα τα δικαιώματα. Άσε που το επεισόδιο των Μήτσων είχε ακυρωθεί από τον ίδιο τον Άλφα, αλλά θα προβληθεί τις επόμενες μέρες. Θέλω ακόμα να σε ρωτήσω, πού έμαθες ότι δεν δίνει ο Μπούτος την άδεια για την προβολή των ΑΜΑΝ? Δεν έχω ακούσει κάτι αντίστοιχο, δεν πρέπει να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Θυμάμαι στο αφιέρωμα 3 Χρόνια ΑΜΑΝ στον ΑΝΤ1, ο Καλημέρης , που όταν έκαναν την εκπομπή στο Mega είχε πει τα καλύτερα λόγια θυμάμαι.
Όταν χώρισαν ο Κανάκης με τον Καλυβάτση, έμαθα ότι έγινε δικαστήριο για τα δικαιώματα των ΑΜΑΝ και τελικά τα κέρδισε ο Κανάκης που έχει και την παραγωγή της εκπομπής.
Πέρυσι που είχα πάει Θεσσαλονίκη και πήγα στο ραδιοφωνικό τους σταθμό, δεν είπα για την διάλυση, αλλά αν θα βγει ΑΜΑΝ σε DVD , είπε χλωμό ακόμη
Στο Ράδιο Αρβύλα έχει παίξει σκηνές από ΑΜΑΝ φέτος και ο κόσμος που στέλνει στην εκπομπή θέλει επαναλήψεις από το κανάλι του ΑΝΤ1.
Αλλά αδικία να μην δώσει ο άνθρωπος την άδεια για την εκπομπή.
panos34 είπε:
Να υποθέσω ότι εκτός από τους ΑΜΑΝ υπάρχει πρόβλημα και με το Λαζόπουλο; Με βάση την τηλεθέαση της προηγούμενης εβδομάδας και την ιστορία και την αξία της εκπομπής θα έπρεπε να μεταδοθεί ένα επεισόδιο και αυτήν την εβδομάδα. Εξάλλου, δεν ξέρω πόσο τυχαίο είναι ότι το επεισόδιο που μεταδόθηκε την προηγούμενη Παρασκευή δεν ήταν "κανονικό" αλλά παλιότερη τηλεταινία που προφανώς δεν είχε ετοιμάσει ο Λαζόπουλος αλλά το κανάλι.
Η Μαλβίνα τι ώρα θα παίξει;
Μα οι ΑΜΑΝ φίλε μου, μεγάλο σουξέ έκαναν στον ΑΝΤ1, θυμάσαι το 1998-2002 που έπαιζαν τις επαναλήψεις της εκπομπής και έσκιζαν και οι επαναλήψεις σε τηλεθέαση. Στον ΑΝΤ1 είχε γράψει ιστορία και εκεί θέλουμε επαναλήψεις, έστω στην ώρα της Αρβύλας best of τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.
Εδώ πριν 2 χρόνια έπαιζε σε επανάληψη ο Γιάννης ο Όμορφος με τον Σερβετά, το οποίο δεν είχε την επιτυχία των ΑΜΑΝ. Και στην Κύπρο που δεν έχει την μετάδοση του Ράδιο Αρβύλα παίζει για 10η φορά η σειρά του Σερβετά.
sunset89 είπε:
Πώς να χαρακτηρίσει πια κανείς ένα κανάλι που στη δεκαετία του 90 ήταν πρώτο, το πολύ δεύτερο και τώρα κοντεύει να το ξεπεράσει και το Σταρ; Αν υπήρχε ακόμα το NEW CHANNEL είναι 100% σίγουρο ότι θα το είχε ξεπεράσει και αυτό. Τυχεροί είναι που έκλεισε. Anyway, τπτ το εξαιρετικό δεν παρατηρείται για την επόμενη εβδομάδα. Συνεχίζει κανονικά η Αντίστροφη Μέτρηση (20 επεισόδια άρα μέχρι μέσα Δεκέμβρη το λιγότερο), στις πολύ πρωινές επαναλήψεις την Λόλα αντικαθιστά η LITSA.COM (όχι μη νομίζατε ότι θα βλέπαμε καμιά καλή κωμωδία από 90ς έστω) και ξαναρχίζει το Μη Μου λες Αντίο (32 επεισόδια - Καλό Γενάρη). To "Θα Βρεις Το Δάσκαλό Σου", μεταφέρθηκε στις 12 κάθε Σ/Κ στη θέση του "Τύχη Βουνό" που τελείωσε.
Ακούσατε τελικά τι θα γίνει με την Εύθυμη Χήρα;; Είχανε βγάλει και ανακοίνωση οι κάφροι από το καλοκαίρι! Την έφαγε η γάτα.
Μα Ω! Μας κακομαθαίνετε κύριε Πρέσβη.
Παρόλα αυτά, εγώ θα ξανακάνω μια στερνή προσπάθεια μέσω τηλεφώνου. Προτρέπω κι εσάς, για μια ελπίδα που υπάρχει έστω και σε τηλεταινίες να δούμε τπτ καλό, να στείλετε ένα mail εδώ, έστω και ανώνυμα:
http://webtv.antenna.gr/webtv/contact
ή όσοι τολμάτε να πάρετε ένα τηλέφωνο στο 2106886100.
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, μα στην περίπτωσή μας σβήνει άμα δε γίνει τπτ ως τις 10 Γενάρη (η ημερομηνία δεν είναι τυχαία). :sealed:
Ο ΑΝΤ1 τώρα τα νέα σίριαλ θέλει να βάλει, και στις 23/12 κόβει το DR Roulis.
31/12 ο ΑΝΤ1 από ότι έμαθα τίποτα , μόνο το σαχλόtrailer με το 20 YO!.
Εκείνη την μέρα θα δούμε το κανονικό πρόγραμμα και τέλος X-Factor Live, το οποίο θα πει Καλή Χρονιά στους τηλεθεατές.