Αναρωτιέμαι. Έχει κάποιον συγκεκριμένο λόγο το μέγκα και προβάλλει συνέχεια τις ίδιες και τις ίδιες σειρές; Αν θυμηθείς το όνειρό μου, επιφάνεια, και τώρα οι 31 δρόμοι. Στη συνέχεια τι θα ακολουθήσει; τα φρούτα εποχής και η ροζαλία;
Αυτό είναι ανακρίβεια. Όλο το αρχείο του Mega υπάρχει και απόδειξη τα διάφορα πρόμο βίντεος που φτιάχτηκαν για τη μεγάλη ψηφοφορία. Τα μόνα που δε διαθέτουν πια, είναι παλιά δελτία ειδήσεων από το '94 και πίσω. ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ του Μεγάλου καναλιού όμως, είναι όλες στη διάθεση του Διευθυντή Προγράμματος, για την στιγμή που θα δεήσει να τις εντάξει στη ζώνη των επαναλήψεων.thebest20 είπε:Μήπως έχει καταστραφεί μεγάλο αρχείο από το MEGA?Αυτό το έχω ακούσει από ένα γνωστό μου,και δεν ξέρω αν αληθεύει!
Συμφωνώ με αυτά που γράφει η sunset89 παραπάνω.thebest20 είπε:Μήπως έχει καταστραφεί μεγάλο αρχείο από το MEGA?Αυτό το έχω ακούσει από ένα γνωστό μου,και δεν ξέρω αν αληθεύει!
Αυτό μπορώ να το πω. Από τα λίγα που γνωρίζω (όποιος ξέρει παραπάνω λεπτομέρειες παρακαλώ να συμπληρώσει-διορθώσει), είναι ότι πρόβαλλε εκπομπές-πορτρέτα και συνεντεύξεις της, τιμώντας την για τη συνολική προσφορά της. Μάλιστα, είναι το κανάλι που οι "φαν" της Μερκούρη θυμούνται με περισσότερη νοσταλγία για τα αφιερώματά του εκείνες τις μέρες.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε:Και μια άλλη απορία επίκαιρη πάλι, με αφορμή τα 16 χρόνια χωρίς την Μελίνα Μερκούρη, το mega πως την τίμησε εκείνες τις ημέρες;
dr_slump είπε:Μα αυτά τα κανάλια στο YouTube είναι επίσημα!