Πριν λιγο ενας φιλος μου ειπε οτι χθες επαιξε ενα επεισοδιο αυτης της σειρας!sunset89 είπε:"Φρούτα εποχής"... Όχι δεν πεινάω, ούτε ονειρεύομαι πεπόνι και καρπούζι σε παραλία, αλλά αυτή είναι η επανάληψη που θα βάλει το Μέγκα απ' τν τρίτη εβδομάδα του Ιούνη. Τώρα λεπτομέρειες δε πολυ-θυμάμαι. Κωμωδία είναι παραγωγής αρχών 90s. Και μπορούμε να αρχίσουμε να χαιρόμαστε! Δεν ξέρω αν αξιζει σα σειρά, αυτό που ξέρω είναι ότι άνοιξε για τα καλά ο κύκλος του ρετρό! Άντε στην υγειά μας
Μηπως οι επαναληψεις των παλιων καλων σειρων αρχισουν απο Σεπτεμβρη σε ειδικη ζωνη στα πλασια και μονο του εορτασμου? Ειναι μια θεωρια...sunset89 είπε:Συγκρατείστε με γιατί θα βρίσω πολύ άσχημα και θα φάω μπαν! Λοιπόν θα τους πω καμμένους το λιγότερο. Ακούτε επαναλήψεις στην΄ωρα του Αρναούτογλου: "Καρέ της Ντάμας, Αταίριαστοι (να μου χαθούν να μου χάνονται), ώρα η καλή (να αρχίσω να βρίζω??).Στην ώρα του Λιάγκα θα βάλουν το εξαιρετικά παλιό "μπαμπά μην τρέχεις". την ψηφοφορία γιατί την κάνουν άμα πάλι το δικό τους θα περάσει? Βαρέθηκα. Ελπίζω σε εσάς να αρέσουν.
Εντωμεταξύ οι παμπόνηροι καμμένοι τι κάνανε? Αντί να βάλουν όπως είχαν αρχικά προγραμματίσει από την προτελευταία εβδομάδα στις 11 το βράδυ τα μαύρα μεσάνυχτα, βάζουνε τα μεσάνυχτα 10, και αποφάσισαν να παίζουν κάθε μέρα Λόγω Τιμής νωρίς. Έτσι για να φανεί ότι κάτι γίνεται. Περιμένουμε άλλη μια σειρά να ανακοινωθεί σε επανάληψη για ξενυχτισμένους, και άμα δε δω κάτι καλό, δεν πρόκειται να αναιρέσω ό,τι έχω πει μέχρι τώρα.mhmerotategiatipino είπε:Εν τω μεταξυ Η Ωρα η καλη προβαλλοταν ως προσφατα τα μεσημερια. Οι Αταιριαστοι προσφατα ολοκληρωθηκαν επαναληπτικα. Ε τι να πω.
sunset89 είπε:Επαναλαμβάνω περιμένουμε να δούμε άλλη μία επανάληψη αργά τη νύχτα. να δούμε αν θα τους πιάσει το φιλότιμο για εκείνη την ώρα.
χα χα χα... καλο!tsalk είπε:Φιλότιμο? Τι είναι αυτό? πως είπατε?......
Εξυπακούεται ότι έχεις δίκιο, αλλά για να υπερασπιστώ κι εγώ την ηλικία μου, σου λέω ότι δεν ψηφίζουν και όλοι οι 25- σειρές της τελευταίας πενταετίας, κυρίως οι 18- το κάνουν αυτό (νομίζω ότι οριοθέτησα κάπως την κατάσταση ). Εγώ πχ που ψηφίζω στις αστυνομικές Μποσαλέντη και πειρασμό εκνευρίζομαι όταν βλέπω ψηφισμένο το Με θέα στο πέλαγο ή τα ίχνη που δεν είχαν καν την τρελή τηλεθέαση απλά το ένα το έγραψε η Ακρίτα. Δν αναφέρομαι στις άλλες κατηγορίες που εκνευρίζομαι πάραυτα. Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιος πλούτος στις δραματικές και να βλέπω ψηφισμένο το μαζί σου? Είναι δυνατόν να έχουν περάσει τεράστιοι ηθοποιοί από το κανάλι και να βγαίνουν μπροστά η Μαριλί Μήλια, ο Απόστολος Τότσικας και ο Άνθιμος Ανανιάδης? Και το κορυφαίο στα special events αντί να ψηφίζουν το περιεχόμενο ψηφίζουν με βάση τον παρουσιαστή. Ε όχι οι 32 ώρες με το Νίκο Αλιάγα πιο ψηλά από το Μαραθώνιο του 96. ευτυχώς αυτό διορθώθηκε.ChristosM είπε:Και εγω εχω "εκνευριστει" που βλεπω να ψηφιζονται σειρες τις τελευταιας πενταετιας. Φαινεται πως, ναι, ψηφιζουν τα δεκαπενταχρονα που εχουν αγνοια των προγραμματων και των ανθρωπων των πρωτων χρονων του Mega. Ευχομαι να καταλαβει το καναλι οτι τα 20χρονα του αφορουν κυριως τους ανω των 25 (τουλαχιστον) μια και αυτοι εχουν ζησει τις στιγμες του και ειναι σε θεση να νοσταλγησουν την ιστορια του.