20η Επέτειος MEGA - "Το MEGA είναι 20"

Παιδιά αντί για Απαράδεκτους από 31/8 κάθε μέρα 15:30 τάξτε μου

ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ

Μετά από 12 χρόνια σε επανάληψη

Και με πληροφορίες στο κάτω μέρος της οθόνης!!!
 
Ναι το είδα σε διαφήμιση!!!!Τέλεια!!!!!!!!!!!Τι εννοεί όμως πληροφορίες στο κάτω μέρος της οθόνης?Θα λέει την ιστορία του σήριαλ,ή την κάθε σκηνή?Το ίδιο και για τις Τρεις Χάριτες
 
Το MEGA θα έχει μόνο 2 καινούριες σειρές ("4" και "Μίλα μου Βρώμικα") & από πέρισυ "Λάκης ο Γλυκούλης","Η Πολυκατοικία" & "Τα μυστικά της Εδέμ" (κάθε απόγευμα στις 19:00 όπως κ πέρισυ),αλλά θα παίζει από ότι άκουσα Champions League 3 φορές τη βδομάδα (Δευτέρα-Τετάρτη-Κυριακή) (ας ελπίσουμε μόνο να μην ισχύει αυτό)
 
Οι απαράδεκτοι θα προβληθούν ως κεντρικός άξονας του εορτασμού, γύρω στο Νοέμβριο...
 
sunset89 είπε:
Οι απαράδεκτοι θα προβληθούν ως κεντρικός άξονας του εορτασμού, γύρω στο Νοέμβριο...
Μάλλον όταν τελειώσει το "Είσαι το ταίρι μου"

Αυτό με τα champions league για 3 φορές τη βδομάδα ισχύει 100%?Έτσι ακούγεται!
 
Μάλλον ισχύει για αυτό και έκαναν ολόκληρη διαφημιστική καμπάνια. Τόσες ώρες θα καλύψουν.

Θα μείνω τελικά με την κακία εγώ: Την Αναστασία, τον Απώντα, την Αίθουσα κτλ που έχουν σκοπό να προβάλλουν πότε ακριβώς θα τα βολέψουν; Οι ώρες είναι ελάχιστες που περισσεύουν και μην υποπέσει στην αντίληψή μου ότι θα χώσουν όλα τα Μιρελλικά αχάραγο πάλι. Ειδικά η Αναστασία, που άλλαξε τα δεδομένα της τιβι πρέπει να μπει 11 άντε 12 το βράδυ, να τη δει ο κόσμος.
 
Πιστεύω πως είναι 2 κλασικές σειρές που έχουμε χρόνια να δούμε και τελικά θα ξαναδούμε!
 
Παρακολουθωντας σημερα τις επαναληψεις κλασικων σειρων, εχω να επισημανω σχετικα με την ιδεα των σχολιων στο κατω μερος της οθονης οτι ειναι μεν ολιγον τι ενοχλητικο και θα προτιμουσα να μην υπηρχαν, απο την αλλη χιλιες φορες προτιμοτερα τα σχολια παρα μηνυματα του στιλ "δειτε αποψε στο δελτιο ειδησεων των 8..."
 
drspiros είπε:
Παρακολουθωντας σημερα τις επαναληψεις κλασικων σειρων, εχω να επισημανω σχετικα με την ιδεα των σχολιων στο κατω μερος της οθονης οτι ειναι μεν ολιγον τι ενοχλητικο και θα προτιμουσα να μην υπηρχαν, απο την αλλη χιλιες φορες προτιμοτερα τα σχολια παρα μηνυματα του στιλ "δειτε αποψε στο δελτιο ειδησεων των 8..."
Τα προτιμώ κι εγώ από κείνο το ενοχλητικό "υπερασπίσου τη σειρά σου στο πεδίο της μάχης" και "διαλλιέχτε πρόσωπο για τα είκοσι χρόνια" ως προώθηση της ψηφοφορίας. τουλάχιστον είναι κάτι που αφορά το ίδιο το σήριαλ κι όχι την πολιτική του καναλιού (θα μπορούσαν όμως να έβαζαν κάτι πιο διακριτικό όχι να πιάνει όλο το κάτω μέρος της οθόνης λες και είναι τίτλοι τέλους)...

Αλλά είμαστε ικανοποιημένοι πιστεύω με τα μεσημέρια απο δω και πέρα. Λογικά μόλις τελειώσει το είσαι το ταίρι μου θα έρθουν κι άλλα κλασσικά από 90ς (Aπαράδεκτοι, Εκμέκ Παγωτό -τέτοια καλούδια)
 
Πολυ ευχαριστηθηκα αυτη τη μια ωρα με τις Χαριτες και το Δις Εξαμαρτειν. Αν και στις Χαριτες ηξερα τους διαλογους απ εξω, γελασα και παλι με το πανεξυπνο χιουμορ και τις υπεροχες ατακες των Ρεππα-Παπαθανασιου. Ξαναβλεποντας τετοιες σειρες, βλεπεις ποσο αδυναμες σεναριακα ειναι οι σημερινες σειρες (αυτες δηλαδη που αντεχεις να τις δεις, γιατι οι υπολοιπες....) Ευτυχως που το mega εχει τα 20χρονα του ετσι φετος το προγραμμα του θα ξαναβρει την παλια του λαμψη. Αρκει, μονο, να προσθεσει κι αλλες τετοιες παλιες σειρες.
 
Τα είδα τα σίριαλ, καλά μέχρι να αρχίσουν οι ραδιοφωνικές εκπομπές του Αντώνη Κανάκη στον Imagine 89,7 θα περνάω τα απογεύματα βλέποντας Megalicious Classics yupiiiii. Και σχολιάζω τώρα

3 Χάριτες: Τελευταία φορά το είδα τον Νοέμβριο του 2004, το πρώτο επεισόδιο το είδα πρόσφατα στο YouTube αλλά το είδα πάλι σήμερα, πολύ γέλιο έριξα, είχε πληροφορίες ότι ο Αρζόγλου σπούδαζε Φιλοσοφική στην Αθήνα και ότι στις 8/2/90 ξεκίνησε.

Δις Εξαμαρτείν: Από το νηπιαγωγείο έχω να το δώ, Πρώτο Πλάνο ο Λιάτσος ο μπίχτης του δελτίου ειδήσεων του Star Channel, καλά πληροφορία-highlight ότι η Τζένη Μπότση εκεί πρωτοβγήκε στο γυαλί, Μεντή θεά και πάλι και Ντίνα Κώνστα κορυφή και μου θύμιζε η Γιολάντα Ραγιά κάτι σε Ντένη Μαρκορά των 2 Ξένων.

Όσο για το Είσαι Το Ταίρι Μου τα λόγια είναι περιττά.

Άντε να δούμε Αυθαίρετους και Απαράδεκτους να χαρούμε
 
Όλα καλά και ωραία. Άντε να δούμε και καμιά δραματική σειρά
 
tsalk είπε:
Όλα καλά και ωραία. Άντε να δούμε και καμιά δραματική σειρά
Kαλά τι έχεις το χάρισμα? Αυτά μπήκα να ανακοινώσω.

Λοιπόν, επειδή ο Σεπτέμβρης είναι μήνας περίεργος.

Για Τις δύο δραματικές σειρές Παλίρροια και Προδοσία το κανάλι σκοπεύει προκειμένου να τις τελειώσει γρήγορα, να προβάλλει μερικά επεισόδια όχι άγριο χάραμα αλλά κατά τις 12.30 με 1. Επιτέλους γιατί θα πάθω κάνα overdose από το πολύ ξενύχτι. Ο Ιός του Πατέρα θα προβάλλεται μέχρι και διπλά επεισόδια κάθε βράδυ (κωμωδία πέντε το πρωί έχετε ξαναδεί?) για να τον τελειώσουν κάποια στιγμή μέχρι οκτώβρη.

Από 19.9 με το λάλημα του πετεινού κάθε σ/κ (6 το πρωί) θα βλέπουμε Μετράω Στιγμές (στο μέγκα μάλλον μετράνε ώρες), σειρά αδιάφορη γιατί την έχουν βάλει άπειρες φορές. Αλλά δραματική όπως ζητήθηκε.

Από 21/9 σας θέλω προετοιμασμένους γιατί στο πράιμ τάιμ συζητιέται να μπουν τα καλούδια! Δεν ειναι τπτ σίγουρο, αλλά είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ να αρχίσει η ΜΙΡΕΛΛΟΓΙΟΡΤΗ. get ready

EDIT:Τελικά ακόμα είναι ρευστά σχετικά με τις ώρες των ήδη προβεβλημένων δραματικών. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται καθώς μέχρι τις 20 θέλουν να έχουν ξεπαστρέψει το 90% των επαναλήψεων που βλέπουμε αυτή τη στιγμή!

Σύντομα ανακοινώσεις για σειρές Μιρέλλας
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπράβο mega!Αυτός-μάλιστα- είναι εορτασμός! Όσο για τα σχόλια, δεν με χάλασαν όπως περίμενα.Ήταν οσα πρέπει και μάλιστα εμφανίζονταν σε στιγμές που συνήθως οι ήρωες δεν μιλούσαν...

Well done.Αναμένουμε Απαράδεκτους, Αυθαίρετους, Εκμέκ Παγωτό, Αχ Ελένη, Τι ψυχή και φυσικά...Ρετιρέ (με το τελευταίο επεισόδιο - ας ελπίσουμε)
 
theoritikos είπε:
Μόνο έμενα με "χάλασαν" λίγο τα σχόλια στο Δις εξαμαρτείν?Κάποια από αυτά μου φάνηκαν λίγο άσχετα ή αδιάφορα με την σειρά (όπως το πρώτο, για το δελτίο ειδήσεων και για το τηλεπαιχνίδι που είχε σπόνσορα τα τσιγάρα.)
Δεν εισαι μονος, με χαλασαν και μενα, αλλα, οπως προειπα, τα προτιμω απο αλλα ασχετα μηνυματα να βολταρουν στο πανω ή κατω μερος της οθονης.

Σημειωση: Χτες το MEGA διεκοψε μια σκηνη στο "Εισαι το ταιρι μου" για "εκτακτο δελτιο ειδησεων" (παραιτηση βουλευτη), και αφου επανηλθε, σε λιγοτερο απο δυο λεπτα διεκοψε για διαφημισεις. Λιγος σεβασμος παρακαλω, χαθηκε να εβγαινε το εκτακτο δυο λεπτα αργοτερα?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
sunset89 είπε:
Μα γιατί τέτοιες βρισιές; Τι σου κάναμε ωρέ συναγωνιστή; :p
Το ρετιρέ είναι τρελό retraki, Sunset89.

Πάντως, με ποιά λογική να βάλει ξανά το mega τις υπέροχες αυτές σειρές που βάζει σε επανάληψη, τη στιγμή που το ''κωνσταντίνου και ελένης'' και το ''θα βρεις το δασκαλό σου'', κάνουν μεγαλύτερη τηλεθέαση??? Αχ αυτοί οι τηλεθεατές...
 
drspiros είπε:
Δεν εισαι μονος, με χαλασαν και μενα, αλλα, οπως προειπα, τα προτιμω απο αλλα ασχετα μηνυματα να βολταρουν στο πανω ή κατω μερος της οθονης.Σημειωση: Χτες το MEGA διεκοψε μια σκηνη στο "Εισαι το ταιρι μου" για "εκτακτο δελτιο ειδησεων" (παραιτηση βουλευτη), και αφου επανηλθε, σε λιγοτερο απο δυο λεπτα διεκοψε για διαφημισεις. Λιγος σεβασμος παρακαλω, χαθηκε να εβγαινε το εκτακτο δυο λεπτα αργοτερα?
Να συμπληρωσω οτι οση ωρα "επαιζε" το εκτακτο δελτιο η σειρα συνεχιζοταν (εκει στο mega δεν εχουν ακομα ανακαλυψει το κουμπακι pause που εχουν τα video?), ετσι οταν επεστρεψε η σειρα ειχαν χαθει ολα τα πλανα. Μπραβο, συγχαρητηρια...
 
whatohh είπε:
Το ρετιρέ είναι τρελό retraki, Sunset89.
Πάντως, με ποιά λογική να βάλει ξανά το mega τις υπέροχες αυτές σειρές που βάζει σε επανάληψη, τη στιγμή που το ''κωνσταντίνου και ελένης'' και το ''θα βρεις το δασκαλό σου'', κάνουν μεγαλύτερη τηλεθέαση??? Αχ αυτοί οι τηλεθεατές...
Κοινότυπο ρετράκι όμως, ας προτιμήσουν κάτι πιο σπάνιο την επόμενη φορά.

Όσο για το άλλο που λες και πάλι οι ίδιοι έχουν την ευθύνη. πιστεύω ότι επειδή τις 3χάριτες και το δις εξαμαρτείν έχουν πάρα πολλά χρόνια να τις βάλουν σε επανάληψη, η νέα γενιά, τις σνομπάρει επιδεικτικά καταφεύγοντας στο Είσαι το ταίρι μου που το βλέπει κάθε χρόνο. Μάλλον οι πιο μικροί τηλεθεατές έχοντας ως σημαία της "τηλεοπτικής τους γενιάς" το Παρά Πέντε και το 50-50, τώρα που καλούνται να ανακαλύψουν παλαιότερες τηλεοπτικές στιγμές, να τους φαίνονται άνοστα και ξεπερασμένα. Το μέγκα πρέπει να ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ σε αυτές τις σειρές. Όχι επειδή από τα πρώτα επεισόδια είχανε χαμηλά νούμερα να βρουνε ευκαιρία για "ξέπλυμα και στην παδέλα".. Αλλωστε και μονο οι θετικές κριτικές που παίρνει αυτή τη στιγμή το κανάλι είναι ένα μεγάλο αβαντάζ. Ο αντ1 μόνο κατάρες ακούει. Όπως και να το πάρει κανείς, δε συγκρίνεται ο "Ποντίκης" με την "Γιολάντα Ραγιά" ούτε ο "Κατακουζηνός" με τις "αδερφές Χαρίτου". (Αν ο αντ1 δεν την είχε κάψει τη σειρά με κάθε μέσο που διαθέτει ίσως το Κων.νου και ελένης να ήταν πιο περιζήτητο τώρα).

Εμείς επιμένουμε ρετροικά πάντως.
 
Πίσω
Μπλουζα