3 video games που άρεσαν στον περισσότερο κόσμο και δε σας έκαναν κλικ.

Γιάννη να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι αν είχα δει το mario 2 στο gameboy, ποιός ξέρει; Για κάποιο λόγο δεν με τραβούσε αυτό το παιχνίδι, ακόμη νιώθω το ίδιο. Συνάμα είχα το gamegear και δεν είχα ασχοληθεί πολύ με τα παιχνίδια του gameboy. Αυτό που ζήλευα πολύ στο συγκεκριμένο ήταν το tetris που δεν είχε η sega.
 
Πάντως αν δεν έχει παίξει Super Mario Land 2 φίλε Μάριε, έχεις χάσει ένα μεγάλο κομμάτι διασκέδασης όσον αφορά το Game Boy. Το παιχνίδι φέρνει πιο κοντά σε Super Mario Bros 3 για NES. Τώρα βέβαια αν δε σου άρεσε/τράβηξε κανένα Mario άλλος λογαριασμός. Και το γεγονός όμως ότι είχες το Game Gear έπαιξε το ρόλο του...
 
billy είπε:
Χαχα !! Πολύ σωστά... :D (oρίστε και links για 2 απο τα 3 threads: Ενα - δύο. Στο 3ο δεν μπορώ να βάλω link αφού είναι απο το conference room του Phoenix)
Ααα, τα συγκεκριμένα θέματα δεν τα είχα δει. Καθαρή μαντεψιά ήταν,χαχα. Ε, νομίζω ότι είναι ξεκάθαρη η άποψή σου για το συγκεκριμένο παίγνιο!! :)
 
bioshock,minecraft,pokemon...
 
Δε μπορώ να καταλάβω με την καμία γιατι παιχνίδια όπως το Minecraft προκάλεσαν τόσο σάλο στους απανταχού gamers ανα τον κόσμο, και μάλιστα κάποιοι gamers στο youtube θησαύριζουν και έχουν εκατομμύρια subscribers στα κανάλια τους που παίζουν αυτή την γελοιότητα..

Και μη με πει κανείς για "βάθος" του παιχνιδιου και βλακείες, θα ξεράσω..!!
 
Grand theft auto 5 για xbox 360 με τοσα καλα σχολια που ειχα διαβασει τοτε ειπα τοσο καλο ειναι το παιχνιδι?δοκιμασα να παιξω κανα 2ωρο μπας και μου αρεσει τελικα αλλα τζαμπα ο κοπος οσο επαιζα τοσο πιο πολυ με επιανε η βαρεμαρα!το 4 παντος μου αρεσε οταν ειχε βγει..call of duty σε ps4-xbox one halo 5..γενικα απ αυτη την γενια οσα γνωστα παιχνιδια ειδα μεχρι τωρα δεν ειδα ουτε ενα παιχνιδι να μου αρεσει!!η χειροτερη γενια για μενα.
 
viking4a είπε:
Δε μπορώ να καταλάβω με την καμία γιατι παιχνίδια όπως το Minecraft προκάλεσαν τόσο σάλο στους απανταχού gamers ανα τον κόσμο, και μάλιστα κάποιοι gamers στο youtube θησαύριζουν και έχουν εκατομμύρια subscribers στα κανάλια τους που παίζουν αυτή την γελοιότητα..Και μη με πει κανείς για "βάθος" του παιχνιδιου και βλακείες, θα ξεράσω..!!
Aκόμα έχω αυτήν την απορία.
 
Diogr είπε:
1)Legend of Zelda (ΟΛΑΑΑΑ) Ένα παιχνίδι που είχε κάνει πάταγο και παλιά σε NES, SNES, αλλά συνεχίζει να κάνει ακόμα και σήμερα σε WII & WII U αλλά εγώ ακόμα να καταλάβω τι του βρίσκουν. Επίσης πως γίνεται από το ένα παιχνίδι στο άλλο να βλέπεις διαφορετικό Link ποτέ δεν το κατάλαβα. Δεν συνάντησα ΠΟΤΕ μου τόσο βαρετό χαρακτήρα, τόσο βαρετή ατμόσφαιρα παιχνιδιού (μία φορά που παρακολουθούσα έναν κολλητό μου να παίζει το Wind waker, καθόμουν και έλεγα από μέσα μου "είναι δυνατόν να παίζει ένα τόσο χαζό, παιδικό, ανώριμο παιχνίδι;;;; Τι θα παίξει μετά το «H Barbie και η υπέροχη βίλα της»;;; ;) , για να μην πω για το χαζό μπλα μπλα και ακαταλαβίστικα κείμενα που να θες να βαρέσεις ενέσεις όταν τα διαβάζεις/ακούς.
Όσον αφορά το Zelda, αν και δεν το βάζω στη λίστα μου των μισητών, συμφωνώ πως δεν άλλαξε πολύ, μια ζωή είναι η ίδια παιδική ιστορία, είσαι το παιδάκι ήρωας, απαγάγουν μια πριγκήπησα, κλπ. Έχουν κουράσει το franchise όπως και άλλα π.χ. final fantasy, κλπ. Εγώ είχα τύχει βέβαια να παίξω το zelda του gameboy (και αργότερα το gameboy color version) και είναι αυτό που θυμάμαι και αγάπησα. Του NES πήγα να το δω πρόσφατα σε emulator και χάθηκα. Είναι πολύ το ανάποδο του holding your hand, δηλαδή σε αφήνει και ότι καταλάβεις, και το εκτιμώ. Ίσως για την εποχή να ήταν πρωτόγνωρο, είχες όλον αφτόν τον κόσμο να εξερευνίσεις χωρίς να σου δείχνουν που να πας και αρκετά open. Είχα δει του SNES σε ένα φίλο μου και φαινόταν καταπληκτικό (αν και βασικά το ίδιο concept με καλύτερα γραφικά). Αυτό που το έχουν σαν θεό, το Ocarina of Time προσπάθησα τώρα να το παίξω σε ένα N64 αλλά δεν μπόρεσα. Φυσικά επειδή είναι dated τα γραφικά, και δεν με χαλάνε τα γραφικά, αλλά γενικώς στο N64 είναι τόσο pixelized και blurry που δεν μπορώ να δω τον κόσμο καθαρά. Κάπου μπήκα και σε ένα μπουντρούμι και με κούρασε ο χειρισμός με την σφεντόνα. Αλλά ίσως για την εποχή του να ήταν πρωτόγνορο και να μου είχε κάνει εντύπωση αν το είχα δει τότε.

Έπαιξα και το link between worlds στο 3DS επείδη είναι παραδοσιακό down view και ενώ το τελέιωσα και μπορώ να πω είναι solid σαν gameplay design, ένοιωσα μια από τα ίδια. Το τελείωσα και το ξέχασα. Εντάξει πάντα υπάρχουν κάποια νέα mechanics όπως που περνάς μέσα στους τοίχους σε άλλες διαστάσεις, αλλά το βασικό είναι το ίδιο. Και το story δεν με τραβάει. Το παιδάκι ήρωας. Μια πριγκήπισα. Ένας κακός μάγος. 8 μπουντρούμια/κόσμοι.
 
Έχω , λόγω πολλών αλλαγών στην ζωή μου , να γράψω πολύ καιρό στο forum αλλά το συγκεκριμένο θέμα μου έκανε "κλικ" τώρα που όλα είναι ομαλά πάλι. Λοιπόν , καλώς σας ξαναβρήκα και έχουμε και λέμε :

Grand Theft Auto ( Τα δύο πρώτα της σειράς ήταν καλούτσικα αλλά μετά .... )

Myst - Πραγματικά εκείνη την εποχή υπήρχαν μάλιστα άπειρα ανώτερα και πιο ζωντανά adventure games να παίξεις.

League of Legends - World of Warcraft και σχεδόν όλα τα MMORPG's . Πάντα ήμουν της ( απαρχαιωμένης ομολογουμένως ) σχολής ότι το παιχνίδι είναι πιο διασκεδαστικό με ένα καλοστημένο σενάριο , εξέλιξη του αλλά και στην φιλοσοφία άνθρωπος vs computer.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λοιπόν, έχουμε και λέμε.

GTAV - και το αγόρασα στο PS4 :p το είχα στο 360 (πειρατικό) και λέω ας του δώσω μια ευκαιρία ακόμα. Το έχω στην άκρη ελπίζω να το αγαπήσω αλλά για την ώρα προτιμώ να τερματίσω το SONIC 3 παρά να ασχοληθώ με καγκουρες μαυρους που κλέβουν αμάξια και καράφλες λευκους ξιπασμένους μαφιόζους να μιλάνε μάγκικα.

POKEMON - όταν ήταν στα ντουζένια τους επι game boy εποχής είχα αρχίσει το PC gaming και δεν τα έπιασα καθόλου τότε για να δεθώ, τα θεωρούσα πολύ παιδικά τότε, όταν τρελενόμουν με το HERETIC! To ίδιο παλέυω και σε αυτό με το pokemon GO μπας και μου αρέσει τελικά, αλλά δυσκολεύομαι ρε γμτ

Final Fantasy - Γενικά δεν είμαι των JRPG, αλλά το να βλέπω αυτο το γελοίο συνοθύλευμα με ξανθούς κλαρινογαμπρούς με ακουστικά στους ώμους, μαυρους κλισε, και ότι να'ναι σε χαρακτήρες , με αποθεί. Έχω δει την Final fantasy movie (καλούτσικη) έχω παίξει το Final Fantasy X(κατι) στο 360 , αλλά δεν ... και γενικά μου αρέσουν τα RPG.

Και θα βάλω και 4ο γιατί δεν μπορώ να μην το βάλω και να βγάλω κάποιο άλλο

Μindcraft - Γενικα δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια που χτίζεις μόνος σου ότι θέλεις.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα