SONIC
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 5
Να ειμαι αραγε ο μονος που το αγαπαει?
Και ομως το 32Χ για εμενα ειναι ενα αδικημενο μηχανημα γιατι δεν προλαβε να δειξει τις δυνατοτητες και ομως παρηχε πολους θησαυρους για την τοσο συντομη ζωη του.
Θησαυρους που θα σας παρουσιασω εδω για να χασετε το φως σας
Ξεκιναω πρωτα με το αποκορυφομα των γραφικων τον πρωτω ουσιαστικα next gen titlo pro saturn και playstation,
Εναν τιτλο που τον αποκαλω κινουμενο πινακα
Εναν τιτλο απο τους δημιουργους του Ecco
Ενα τιτλο που λιγοι εχουν δει και ακομα λιγοτεροι εχουν παιξει
Σας παρουσιαζω το :
Συνεχιζω με ενα καταπληκτικο πλατφορμ που πιθανολογω οτι εχει τα καλυτερα γραφικα SONIC (Δεν εχω παιξει το τρομερο SONIC CD) καθως και ηχο
Σας παρουσιαζω το
Aναγκαστηκα να αλλαξω τα screenshots με καινουργια που δεν νομιζω οτι δικαιονουν το παιχνιδι.
Οπως και να εχει το παιχνιδι εχει τελεια γραφικα,τρομερο ηχο και εναλλαγες μερας/νυχτας.
Αυριο θα συνεχισω γιατι τωρα κουραστηκα καλυνυχτα:sleepy:
Και ομως το 32Χ για εμενα ειναι ενα αδικημενο μηχανημα γιατι δεν προλαβε να δειξει τις δυνατοτητες και ομως παρηχε πολους θησαυρους για την τοσο συντομη ζωη του.
Θησαυρους που θα σας παρουσιασω εδω για να χασετε το φως σας
Ξεκιναω πρωτα με το αποκορυφομα των γραφικων τον πρωτω ουσιαστικα next gen titlo pro saturn και playstation,
Εναν τιτλο που τον αποκαλω κινουμενο πινακα
Εναν τιτλο απο τους δημιουργους του Ecco
Ενα τιτλο που λιγοι εχουν δει και ακομα λιγοτεροι εχουν παιξει
Σας παρουσιαζω το :

Συνεχιζω με ενα καταπληκτικο πλατφορμ που πιθανολογω οτι εχει τα καλυτερα γραφικα SONIC (Δεν εχω παιξει το τρομερο SONIC CD) καθως και ηχο
Σας παρουσιαζω το

Aναγκαστηκα να αλλαξω τα screenshots με καινουργια που δεν νομιζω οτι δικαιονουν το παιχνιδι.
Οπως και να εχει το παιχνιδι εχει τελεια γραφικα,τρομερο ηχο και εναλλαγες μερας/νυχτας.
Αυριο θα συνεχισω γιατι τωρα κουραστηκα καλυνυχτα:sleepy:
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: