Fistikis
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 36
Στην αναζήτηση μου για εναν Amstrad CPC-464 επεσα επάνω σε μια μικρή αγγελία για εναν Schneider CPC-464 μιας και εδώ στο Βέλγιο οι Amstrad είναι σπάνιοι. Ολα τα CPC-464 που κυκλοφωρουν εχουν την επωνυμία Schneider εξω αλλά οι πλακέτες μέσα εχουν το λογοτυπο της Amstrad.
Η αγγελία στο internet ανέφερε:
"Schneider CPC-464 με πράσινη οθόνη και διαφορα περιφεριακά, τιμή συζητήσιμη".
Εστείλα ενα e-mail στον πωλητή για να μάθω την τιμή και έπειτα απο 2 μερες ελαβα την εξής απάντηση:
"Σας ευχαριστώ για το e-mail. Η τιμή είναι 5 ευρω. Πείτε μου εαν ενδιαφέρεστε... "
Αν ενδιαφέρομαι λεει.... 5 ευρω...
Χτες το βράδυ πηγα στο σπίτι του πωλητή και ιδού τι απέκτησα με δυο κέρματα των 2 ευρω και ενα κερμα του ενός ευρω....
(Ειρωνία.... την δεκαετία του 80 επρεπε να πληρωσεις με γραμμάτια για εναν Amstrad CPC-464 :xm: και τώρα αγόρασα ΟΛΑ οσα ακολουθούν στις φωτογραφίες με "κέρματα".
Το πακέτο αποτελείται απο:
-1 GT64 πράσινο μόνιτορ.
-1 CPC-464 στο κουτί του με τις οδηγίες χρήσης.
-1 DDI-1 Floppy Disc Drive στο κουτί του με τις οδηγίες χρήσης και το interface για CPC-464.
-1 NQL401 Dot Matrix Printer στο κουτί του.
-1 Joystick JY-2 στο κουτί του.
-6 δισκέττες οι οποίες οι 2 είναι αυθεντικές.
Ολα είναι της Schneider.
Καλλιτεχνικές ανησυχίες......
Ακόμα δεν το πιστευω οτι τα απέκτησα ολα αυτα με κέρματα...
Ο πωλητής μου είπε οτι σχεδίαζε να τα πετάξει στην ανακύκλωση αλλα η γυναίκα του του είπε να τα βάλει στο ίντερνετ διότι μπορεί να βρεθεί "κανένας"

που να τα θέλει.
Η αγγελία στο internet ανέφερε:
"Schneider CPC-464 με πράσινη οθόνη και διαφορα περιφεριακά, τιμή συζητήσιμη".
Εστείλα ενα e-mail στον πωλητή για να μάθω την τιμή και έπειτα απο 2 μερες ελαβα την εξής απάντηση:
"Σας ευχαριστώ για το e-mail. Η τιμή είναι 5 ευρω. Πείτε μου εαν ενδιαφέρεστε... "

Αν ενδιαφέρομαι λεει.... 5 ευρω...

Χτες το βράδυ πηγα στο σπίτι του πωλητή και ιδού τι απέκτησα με δυο κέρματα των 2 ευρω και ενα κερμα του ενός ευρω....

Το πακέτο αποτελείται απο:
-1 GT64 πράσινο μόνιτορ.
-1 CPC-464 στο κουτί του με τις οδηγίες χρήσης.
-1 DDI-1 Floppy Disc Drive στο κουτί του με τις οδηγίες χρήσης και το interface για CPC-464.
-1 NQL401 Dot Matrix Printer στο κουτί του.
-1 Joystick JY-2 στο κουτί του.
-6 δισκέττες οι οποίες οι 2 είναι αυθεντικές.
Ολα είναι της Schneider.
Καλλιτεχνικές ανησυχίες......
Ακόμα δεν το πιστευω οτι τα απέκτησα ολα αυτα με κέρματα...
Ο πωλητής μου είπε οτι σχεδίαζε να τα πετάξει στην ανακύκλωση αλλα η γυναίκα του του είπε να τα βάλει στο ίντερνετ διότι μπορεί να βρεθεί "κανένας"

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: