Είσαι 5 χρόνια βρε θηρίο!?Λορένα είπε:7 χρονια retromaniax και 5 χρονια κλεινω εγω σημερα ως μελος :hurrah:
Λορένα είπε:7 χρονια retromaniax και 5 χρονια κλεινω εγω σημερα ως μελος :hurrah:
100χρονη Λορενα!!!! :flower:Λορένα είπε:7 χρονια retromaniax και 5 χρονια κλεινω εγω σημερα ως μελος :hurrah:
Μην είσαι γκαντεμάκος!Nemo είπε:Aς ελπισουμε πως "θα περασουμε τον καβο" των γρουσουζικων 7 χρονων χωρις "διαζυγια" (και καθε ειδων απωλειες ) ....
ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑ http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?26318-Retromaniax-%F3%E5-%EC%E5%F1%E9%EA%E1-%F7%F1%EF%ED%E9%E1&highlight=arcadesmk193 είπε:7 χρόνια στα πράγματα! Και όχι απλά ως ένα ακόμα forum του σωρού, αλλά το μοναδικό site-forum που οργανώνει τις αναμνήσεις από τις τελευταίες δεκαετίες της αθωότητας για πολλούς από μας! Βέβαια, μου φαίνεται λίγο οξύμωρο να ευχηθώ "να τα εκατοστίσετε"... Θα σημαίνει ότι, μετά από 93 χρόνια, θα μιλάμε ακόμα για τις συγκεκριμένες δεκαετίες;! Θα δείξει... Συνεχίστε, πάντως, την πολύ έγκυρη και επισταμένη δουλειά σας!!!