80's θέραπι [Alpha]

argy είπε:
Μια διορθωση δεν ειναι βιντεοταινιες αλλα κινηματογραφικες παραγωγες!! Βιντεοταινιες δεν νομιζω να βαλουν!Ασχετα αν τις εχω σε dvd τις περισσοτερες,μαρεσει να καθομαι και να τις ξαναβλεπω για χιλιοστη φορα με την αισθηση της τηλεορασης!!

Ομως αυτο που κανουν με τις περικοπες ειναι ανεπιτρεπτο!!! :rant: Το ροδα,τσαντα και κοπανα 2 το κατακρεουργησαν!

Στα αλλα που εχει δειξει μεχρι στιγμης καλυπτουν τις βωμολοχιες ε και ενα μικρο cut στην αλησμονητη σκηνη με τους μαθητες και τη Βινα Ασικη!

Αν ειναι ετσι τοτε να τις προβαλλουν μετα τις 9 το βραδυ με το σχετικο σημα και τελειωσε η υποθεση !

Ειμαι περιεργος να δω πως θα προβαλλουν το Ελα ν'αγαπηθουμε Νταρλινγκ....δεν θα μεινει τιποτα!!
Τελικά έπεσε πολύ κόψιμο χτες κι ειναι κρίμα τελικά, γιατι χαλάει όλη η διασκέδαση με τα κοψίματα (πάλι καλά που δε βάζουν "μπιπ")!!
 
Ναι είναι αλήθεια! Έχουν αφαιρέσει τα μπιπ και απλά υπάρχει μία ησυχία που είναι ακόμη χειρότερη κατ'εμέ. Πάντως εγώ ένα πράγμα έχω απορία. Πως στις ταινίες κόβουν τις βωμολοχίες αλλά στα σήριαλ τους ακούγονται μια χαρά δεν μπορώ να το εξηγήσω.
 
Kiνηση ...ΜΑΤ, του ΣΤΑΡ Channel που εδώ και κάποιες βδομάδες προβάλει ελληνικό βίντεο αλλά και φημησμένες ελληνικές ταινίες απο τα 1980s.

Οι ταινίες που προβάλλονται ΔΥΣΤΙΧΩΣ κακοποιούνται βάναυσα απο άποψη εικόνας αλλά και λογοκρισίας. ΚΡΙΜΑ. Βινταιοταινίες μόνο του Καραγιάννη ,αλλά απο το τίποτα. :(

Μποικοτάζ στη χθεσινή μέρα καθώς έγινε προβολή ταινίας του 1980 "Ο Κώστος και οι εξωγήηνοι"

Σήμερα έχει Τσάκωνα "Πόντιος είμαι οτι θέλω κάνω" με Λεζέ - Β.Ασίκη, Καλοκαίρι 1986. (που να ξεραμε οτι την επομενη χρονιά θα θρυνούσαμε θύματα απο τον κάυσωνα, ενθυμούμε)
 
Απο βδομάδα περιμένουμε να βαλουν και "Γιο του παρτα ολα"..
 
Jackie dragon είπε:
Απο βδομάδα περιμένουμε να βαλουν και "Γιο του παρτα ολα"..
Αν το χεις προσέξει προβάλουν μόνο Καραγιάννη ,αυτό μπορεί να γίνει με καθολική απαίτηση του τηλεοπτικού κοινού υποθέτω.

Υπόψην.... γενικά είναι δύσκολο να βρεθεί αυτή ή βιντεοταινία. Μιλάμε για τη VHS Version, ενώ οπως όλοι είδαμε οι βιντεοταινίες του Καραγιάννη έχουν τροποποιηθεί!
 
80's θέραπι [star]

video80 είπε:
Οι ταινίες που προβάλλονται ΔΥΣΤΥΧΩΣ κακοποιούνται βάναυσα απο άποψη εικόνας αλλά και λογοκρισίας. ΚΡΙΜΑ.
Η εικόνα δεν είναι ό,τι καλύτερο αλλά οι ταινίες "μεγάλη απόφραξη" και "κλασική περίπτωση βλάβης" προβλήθηκαν αυτούσιες, χωρίς καμία λογοκρισία.
 
ειχα ρωτησει τον κυριο λεοντσινη σχετικα γιατι παιζει μονο καραγιαννη και μου ειχε πει οτι ο καραγιαννης της δινει με 500 ευρω για προβολη οποτε ειναι μια φθηνη λυση και για αυτο και παιζει μονο δικες του
 
Μάλλον εννοείς "τις δίνει".
 
Σήμερα παίδες "Μούτρο το μουτράκι" 1988 ,Με Αλιμπέρτη, Αυτά είναι τα ωραία στη ζωή.

Κατάλαβαν εκεί στο STAR οτι πλέον η εποχή του βίντεο στην Ελλάδα οσο πάει και γίνετε ακόμα πιο cult.

Oταν στη δεκαετία του 80 βλέπαμε Βουγιουκλάκη και διάφορα άλλα ασπρόμαυρα, μας έλεγαν οι γονείς μας δες την Ελλάδα του 60.

Η ιστορία επαναλαμβάνετε δυστιχώς χωρίς να χουμε οι περισσότεροι παιδιά και να τα διιγούμαστε ομως.. :(

Καλή προβολή (στο 1988)
 
Σιδηρά Κυρία σήμερα με τη Ρένα Βλαχοπούλου σε μια απο τις τελευτέες της κηνηματογραφικές ταινίες.

1983 και το νέφος έχει φτάσει στο peack. Νέφος + κυκλοφοριακό αυτά που σατιρίζονται στην Αθήνα του χθές.

Καλή προβολή σε όλους
 
video80 είπε:
Σήμερα παίδες "Μούτρο το μουτράκι" 1988 ,Με Αλιμπέρτη, Αυτά είναι τα ωραία στη ζωή.Κατάλαβαν εκεί στο STAR οτι πλέον η εποχή του βίντεο στην Ελλάδα οσο πάει και γίνετε ακόμα πιο cult.

Oταν στη δεκαετία του 80 βλέπαμε Βουγιουκλάκη και διάφορα άλλα ασπρόμαυρα, μας έλεγαν οι γονείς μας δες την Ελλάδα του 60.

Η ιστορία επαναλαμβάνετε δυστιχώς χωρίς να χουμε οι περισσότεροι παιδιά και να τα διιγούμαστε ομως.. :(

Καλή προβολή (στο 1988)
Δυστυχως τετοιες ωρες που παιζει και ιδιως καλοκαιρινους μηνες ειναι η λεγομενη νεκρη ζωνη και βαζουν οτι βαζουνε για να γεμισουν το προγραμμα τους.


 
Μηπως θυμαται κανεις περσι που ειχαν βαλει τη "Γυναικάρα απ'το Κιλκίς" στη σπάνια και uncensored εκδοχή της? Eίχα μεινει εκπληκτος βλεποντας σκηνες που δεν ειχα ξαναδει οπως π.χ. οταν ο Τσάκωνας στο τελος της σεκάνς με τον ΟΑΕΔ οπου λεει αγανακτισμένος απο τη ταλαιπωρία της γραφειοκρατίας "Εσυ εισαι η επόμενη πόρτα? Ιδού και η επομενη κίνηση" κανοντας την ανάγκη του στη τουαλέτα ενω παράλληλα κανει αυτο το δυνατό και κλασσικό του γέλιο! Απορω που βρηκαν αυτη τη τοσο σπανια εκδοχη της ταινιας!
 
H μεγάλη των Γάτων σχολή (1987) Σήμερα. Πάνος Μιχαλόπουλος, Θέμης Μάνεσης, Βανέσσα Ντζελβέ, Κάτια Μυλωνά , Τονυ Ιακωβάκης ,

Δημήτρης Μπάνος, Μίμης Θειόπολος & Φάνης Κωνσταντέλλος σε μικρούς ρόλους.

Αγαπημένοι & 1980s.

Kαλή Προβολή.
 
Να ενημερώσω σε όλους οτι το Back to the 1980s απο αύριο Δευτέρα 14/9 αλλάζει ώρα σύμφωνα με το επήσημο πρόγραμμα του καναλιού, Στις 12 το πρωί. Οσοι δεν έχετε υποχρεώσεις -δουλειά, καλή προβολή.

Είταν φάουλ ή αλλαγή της ώρας.

Αρχή με τον "Πρωτάρη Μπάτσο & την τροτέζα" οχι και τόσο καλή επιλογή πάντος ,αναλογος και την ώρα προβολής ,καθότι μιούσικαλ.

Καλή εβδομάδα αδέρφια
 
Σήμερα το "Παντρεμένος με πεθερά" ή αλλιώς "Πατερ Γκομένιος" του 1983

Λογοκρισία στο φούλ, παιδιά κόψανε τη λέξη τραβεστή ,είναι ακατάλληλη? Εσείς τι λέτε. Οι άνθρωποι είναι αστείοι.

Καποιοι πρέπει να καταλάβουν οτι οι ταινίες του 80 έχουν στο... αίμα τους τον αυθορμητισμο. Δεν πρέπει να κόβετε
 
video80 είπε:
Καποιοι πρέπει να καταλάβουν οτι οι ταινίες του 80 έχουν στο... αίμα τους τον αυθορμητισμο. Δεν πρέπει να κόβετε
Το ΕΣΡ του 2015 όμως δεν δέχεται τον αυθορμητισμό των 80's...
 
Πίσω
Μπλουζα