δεν εχει κανενα παιχνιδι μεσα kambia, αυτο ειπα.. ολα τα αλλα τα εχει.. μου ειπε οτι μπορει να μου βαλει μεσα το πολυ 2 παιχνιδια,2 πλακετες δηλαδη..και με ενα κουμπακι να το γυρναω σε οποιο θελω.. αρα τα γνησια ,τα παλια,μονο για arcades που ηταν,εξειδικευμενα, οχι pc, καταλαβες? αν θελω να ειναι πολυπαιχνιδο με ειπε,θα παει συνολο 700-800?!!!! δηλαδη 200 ευρω το νανακι,και 500 η πλακετα με τα πολλα παιχνιδια..αν μπορω να τα βαλω μονος τα παιχνιδια,μου πειτε οτι γινεται δηλαδη,χωρις πολλα εξοδα και κοπο,νομιζω οτι δεν ειναι ακριβα που λες,γιατι η καμπινα δεν ειναι φτηνιαρικια,απο τις παλιες,ειναι ψιλο πιο συγχρονη..βρηκα και ενα αλλο,οχι νανακι,απο αυτα που θελει σκαμπο..μου ειπε οτι το επιπλο μονο μου το δινει 100?,,κι αν μου δωσει κι ενα προγραμμα με cd, με τα 80 καλυτερα και πιο πολυπαιγμενα παιχνιδια, θα το παρω συνολο 300,κομπλε τελειως,ετοιμο για να παιζω..
δε ξερω τι να κανω, περιμενω κι αλλα ραντεβου απο βδομαδα,να παω σε αποθηκες διαφορων,να μου δειξουν τι εχουν και να παρω κι αλλες προσφορες..
αλλα αυτος ο τελευταιος ,οταν του ειπα να μου δωσει μονο το επιπλο,για να βαλω εγω μονος μου μεσα πραματα,μου ειπε οτι πρεπει να αγοραζω χειριστηρια ps2,για να βαλω καθε κουμπι εκει που πρεπει μετα,να τα σεταρω,και ειναι δυσκολο και παλι πρεπει να ξοδευτω..ενω αυτος θα μου το δωσει ετοιμο(αυτο που θελω,δεν ειμαι να φτιαχνω τωρα,δε κατεχω)..
απλα,ολα αυτα,με τα jamma,πλακετες, setup, ιστοριες,ολο και πιο πολυ μπερδευομαι..!!
απογοητευση,δε ξερω τι να κανω..και δε βλεπω και βοηθεια,ανταποκριση εδω,μονο απο την πατριωτισσα...