tantalos
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 27
Η νοσταλγία των παλιών εποχών, σε συνδυασμό με το απωθημένο περι κατοχής μιας AMIGA 500 (μεχρι τα 18 μου ειχα εναν AMSTRAD PC 1512 - και μετα συνεχισα στα PC, αλλά παντα διαβαζα PIXEL...) με έχει κάνει πλέον να σκέφτομαι την αγορά μιας AMIGA 500.
Hθελα να ρωτησω τους πιο...ενημερωμενους, αν εχει βαση η επιθυμια μου. Κοινως, αν μπορω να βρω μια AMIGA 500 και παιχνιδια για αυτην. Μια συντομη ερευνα στο E-Bay μου εβγαλε 4-5 μηχανηματα, αλλα μεχρι εκει... και χωρις μονιτορ.
Τι τιμη πιστευετε οτι ειναι λογικη για μια AMIGA 500 σε καλη κατασταση; Είναι κάτι που πρέπει να προσεξω;
Επίσης... Θα μπορουσα να βρω καπου αλλου μια AMIGA 500 εκτος του E-Bay;
Προφανως, αν υπαρχει καποιος που να πουλαει μια... Τα PM's σας θα ληφθουν υποψη
ΥΓ Ο υποφαινομενος δεν εχει ιδεα απο λειτουργικα συστηματα και περιφερειακα της AMIGA - αν αυτο εχει σημασια στις απαντησεις σας...
Hθελα να ρωτησω τους πιο...ενημερωμενους, αν εχει βαση η επιθυμια μου. Κοινως, αν μπορω να βρω μια AMIGA 500 και παιχνιδια για αυτην. Μια συντομη ερευνα στο E-Bay μου εβγαλε 4-5 μηχανηματα, αλλα μεχρι εκει... και χωρις μονιτορ.
Τι τιμη πιστευετε οτι ειναι λογικη για μια AMIGA 500 σε καλη κατασταση; Είναι κάτι που πρέπει να προσεξω;
Επίσης... Θα μπορουσα να βρω καπου αλλου μια AMIGA 500 εκτος του E-Bay;
Προφανως, αν υπαρχει καποιος που να πουλαει μια... Τα PM's σας θα ληφθουν υποψη

ΥΓ Ο υποφαινομενος δεν εχει ιδεα απο λειτουργικα συστηματα και περιφερειακα της AMIGA - αν αυτο εχει σημασια στις απαντησεις σας...