Γλυκιά μου Candy δεν θα ήθελα στιγμή να έχω την τύχη σου...
Μεγάλωσες σχεδόν μόνη σου μες στην ορφάνια...
Είδες δυο άγιες γυναικείες μορφές και τις αποκάλεσες μητέρα....
Έκλαψες , μάλωσες ,και γέλασες με τα παιδιά του ορφανοτροφείου ,αυτά ήταν τα αδέρφια σου...
Γνώρισες και ένα όμορφο αγόρι με καταγάλανα μεγάλα μάτια και ξανθά μαλλιά.Αυτό δεν μπορούσες να το αποκαλέσεις τίποτα γιατί δεν είχες βιώσει τίποτα παρόμοιο μέχρι τώρα....
Πάντα ένιωθες ότι είχες όλα όσα χρειαζόσουν για να ζήσεις και δεν είχες μάθει να εξαρτάσαι από κανένα.....
Παρόλα αυτά ακριβή μου το μυαλό σου δραπέτευε και έκανε τρελούς συνειρμούς ξαφνιάζοντας και εσένα!Είναι ανυπόφορο να σου γίνεται κάποιος σιγά σιγά εμμονή και να είναι η τελευταία σου σκέψη πριν τον ύπνο. Ωωω!!! Πραγματικά δεν σε ζηλεύω Candy White....Θα μπορούσα να σε χλευάσω ή να σε μισήσω που πίστεψες ότι μπορείς να γεφυρώσεις δύο τόσο διαφορετικούς κόσμους και να ελπίσεις......τι κάθεσαι και δεν μιλάς ακόμα το σκέφτεσαι;Κοίτα την ορφάνια σου καλύτερα αυτός γιατί να ενδιαφερθεί για εσένα;
Αυτός τα έχει όλα δεν έχεις πολλά να του προσφέρεις....από την άλλη ίσως να μην είναι έτσι τα πράγματα...στάσου να το σκεφτώ! Έχεις δίκιο!!! Το βλέμμα του λάμπει όταν σε βλέπει να χαμογελάς!
Όταν τα βλέμματα σας διασταυρώθηκαν στον κήπο με τα τριαντάφυλλα ένιωσες την καρδιά σου να χτυπάει ακανόνιστα και σου κόπηκε η ανάσα....ήσουν πια σίγουρη! Έχεις σίγουρα θράσος μικρή μου αλλά θα χάσεις και το ξέρεις....τίποτα δεν μας δίνεται χωρίς τίμημα σε αυτή τη ζωή.....
Και πολύ πολύ αργότερα αφού σου έγινε τελείως απαραίτητος όσο ο ζωογόνος ήλιος και το οξυγόνο....δεν σε ζηλεύω καθόλου Candy....σε είχα προειδοποιήσει... προσευχήσου καλή μου! Προσευχήσου γιαυτόν που έφυγε....Τελικά όσο σας παρατηρώ και τους δυο βλέπω ότι είχατε πολλά κοινά. Ήταν η τελευταία σκέψη σου πριν κοιμηθείς και έγινε το ίδιο τώρα με αυτόν.....
Πως ένιωσες αλήθεια Candy ; Πρόλαβες να του πεις πόσο πολύ τον αγαπάς;Πως ένιωσες όταν τον σκέπασες και η ψυχή του πρώτα μέσα απο εσένα πέρασε για να ανεβεί στα αστέρια; Πώς ένιωσες που το κορμί του άρχισε σιγά σιγά να κρυώνει;Πως ένιωσες που ξύπνησες χωρίς να ξέρεις τι μέρα είναι με τα ρούχα σου να έχουν ακόμα επάνω τους το άρωμα του;;;
Εγώ στο είπα να μην ελπίζεις σε πολλά.....εγώ δεν πιστεύω σε τίποτα και ποτέ δεν απογοητεύομαι... δεν σε ζηλεύω καθόλου Candy....
Σε αγαπώ... .
Τετέλεσται.