"Aν η τεχνολογια ειχε σταματησει 20 χρονια πριν"

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ok έχετε δίκιο ως ένα βαθμό (κατ'εμέ) αλλά πως να εξηγήσω αυτό που θέλω να πώ...

@Shock : Συμφωνώ οτι είναι νεκρός χρόνος τα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά συγγνώμη δε θα μπω facebook να χρεωθώ το 3G (διότι το λεωφορείο μετακινείται πόσο μάλλον απίθανο να έχω wifi συνέχεια) μόνο και μόνο για να δω οτι μ....ία πόσταρε ο καθένας και να κάνω like. Το να μπω και να δω τα δρομολόγια και τι ώρα περνάνε ή κάποιο δρόμο που πρέπει να πάω στο google maps η ακόμα και να δω ένα email που περιμένω και είναι σημαντικό ναι το καταλαβαίνω , αυτο θέλω να πω... να γίνεται σωστή χρήση του smartphone...

@Daredevil: Συμφωνώ να παίξεις κανένα παιχνιδάκι και γω παίζω το πρωί που μετακινούμαι...

Ακόμα και με κάρτα (δεν κάνω διαφήμιση εταιρίας φυσικά), έχεις 60GB δωρεάν, εγώ αυτή χρησιμοποιώ. Τώρα από κει και πέρα, περί κολοκυθόπιτας.... τη ξέρεις την παροιμία. :)

Εσύ όμως Shock τη χρησιμοποιείς και για άλλα πράγματα που είναι σημαντικά , εκεί θέλω να καταλήξω... :)

Γκουχ γκουχ... το topic πάει να γίνει αντιμαχία ανάμεσα σε υποστηρικτές, και κατακριτές των smartphones...

Εγώ είμαι με τους υπέρμαχους... Είχα στην κατοχή μου το πρώτο Smartphone με Symbian το ΝΟΚΙΑ 7650,μετά πήρα το Sony Ericsson P800, (αυτά τα 2 πιο πολύ επειδή με εντυπωσίαζε η τεχνολογία τους, παρά επειδή σου παρείχαν κάτι παραπάνω από τα απλά τηλέφωνα),μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα είχα το Xperia X10i (τώρα παίζει η 3χρονη κόρη μου παιχνίδια με αυτό), και τώρα έχω το HTC Sensation XE.Μπορώ να πώ ότι τα σημερινά smarphones,παρέχουν τόσες ευκολίες, που είναι ένα μικρό-μεγάλο εργαλείο δουλειάς αλλά και διασκέδασης. Το κακό είναι ότι "μεταφέρω" τη δουλειά μου παντού... εταιρικό email, εργασίες excel, word κτλ, αλλά έτσι δεν χρειάζεται να περνάω μεγαλύτερο χρόνο στο γραφείο, ή στην οθόνη του υπολογιστή μου. Μου παρέχει εργαλεία που χρειάζομαι για να ελέγχω την κατάσταση της υγείας μου (καρδιοπαθής-διαβητικός), και φυσικά παιχνίδια για να παίζω στον ελεύθερο χρόνο μου! Τελευταίο παιχνίδι που κατέβασα ήταν το "Adventures of TinTin",και μπορώ να πώ οτι μαζί του θυμήθηκα τις παλιές καλές εποχές των Adventures στα PC...

Πίσω
Μπλουζα