Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
... και εγώ, ως καλός αντιγραφέας είχα φτιάξει κάτι ανάλογο με όσα διπλά είχα από το "Ελληνικό Ποδόσφαιρο '84"krios είπε:Μη γελιέστε δεν είχα ιδιαίτερη μανία, αλλά αυτή ήταν η αγαπημένη μου ομάδα τότε. Είχα ερωτευτεί και τη μισή ομάδα όντας τότε ένα μικρό άμυαλο κοριτσάκι...
Ε, βεβαια γιατι αν δεν ησουν θα ερωτευουσουν τη θεαματικοτερη ,ισως,ομαδα ολων των εποχων!ΜΠΡΑΖΙΛ και τα μυαλα στη σουβλα!krios είπε:Μη γελιέστε δεν είχα ιδιαίτερη μανία, αλλά αυτή ήταν η αγαπημένη μου ομάδα τότε. Είχα ερωτευτεί και τη μισή ομάδα όντας τότε ένα μικρό άμυαλο κοριτσάκι...
krios είπε:Τώρα που βρήκα και το λεύκωμα του γυμνασίου, ανακαλύπτω τελικά πως ο Αντονιόνι ήταν ο αγαπημένος μου.
Rinus Cesar είπε:Διαβάζοντας τα στοιχεία κάτω από πολλούς παίκτες της τόοοτε Εθνικής ομάδας της
Χιλής
, ένα στοιχείο, που συνάντησα σε πολλούς απ' αυτούς τους παίκτες, με έκανε να γελάσω !!! Ποιο στοιχείο ήταν αυτό ??? Μπορείτε να το βρείτε ????