Ετσι μπραβο ρε φιλε πεστα να αγιασει το στομα σου.Μονο στην μπανανια που λεγεται ελαδα συμβαινουν αυτα.Και μετα τους φταιει το ιντερνετ και τοκατεβασμα ταινιων και κυνηγανε και κλεινουν ολα τα site που φτιαχνουν ελληνικους υποτιτλους.Jackie dragon είπε:Γιατι κανενα μερος απο τις ταινιες "A nightmare on elm street" δεν εχει βγει σε dvd με ελληνικους υποτιτλους? Πως ειναι δυνατον ουτε καν το πρωτο μερος της 7αδας των ταινιων να μην εχει βγει στην Ελλαδα? Μαλλον εδω οι υπευθυνοι θα πρεπει να παιρνουν τιποτα κόκες... μα ειναι δυνατον μια τετοια ταινια σταθμος στην ιστορια των horror movies να μην εχει βγει σε dvd με ελληνικους υποτιτλους? Σε οποιο μαγαζι κι αν πας (για τα κεντρικα της Αθηνας περισσοτερο) θα σε παραπεμψουν σε μια κασσετίνα dvd που εχει μεσα ολες τις ταινιες του Freddy (σε 7 dvd συνολικα) ΧΩΡΙΣ ελληνικους υποτιτλους ομως.... περαστικά μας! και μετα σου λεει γιατι κατεβαζουν ταινιες απο το διαδυκτιο.. σα δε ντρεπομαστε λεω γω..
Όπως το βλέπω κι εμένα μου αρέσει το original.viking4a είπε:Οχι επειδη ειμαστε retromaniacs, αλλα το παλιο ειναι αλλιως ρε παιδι μου!
Πηγη: in.grΟ σκηνοθέτης Γουές Κρέιβεν, δημιουργός πολλών γνωστών φιλμ τρόμου όπως «Ο εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες» (A Nightmare on Elm Street) και Scream απεβίωσε χθες Κυριακή το απόγευμα, σε ηλικία 76 ετών, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.
Ο Κρέιβεν απεβίωσε περιστοιχισμένος από τους οικείους του στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.
Είχε καρκίνο στον εγκέφαλο και αντιμετώπιζε όλο και πιο σοβαρά προβλήματα τα τελευταία τρία χρόνια,
μολαταύτα συνέχιζε να δουλεύει διάφορες τηλεοπτικές σειρές, έγραφε ένα μυθιστόρημα και γύριζε μια καινούργια ταινία,
Το Κορίτσι στις Φωτογραφίες (The Girl in the Photographs) η πρεμιέρα της οποίας θα γίνει στο κινηματογραφικό φεστιβάλ
του Τορόντο τον επόμενο μήνα.
Ο Κρέιβεν, ο οποίος είχε γεννηθεί στο Οχάιο και είχε σπουδάσει φιλοσοφία, είχε επίσης γυρίσει τη δεκαετία του 1980 πολλά επεισόδια της σειράς Twilight Zone.
Πηγη: Hollywood Reporter.comWes Craven, the famed maestro of horror known for the Nightmare on Elm Street and Scream franchises,died Sunday after a battle with brain cancer. He was 76.