mike
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 94
@ spyros s : Για να βάλεις τις ρομ, πρεπει πρωτα να τις βρείς, είναι σχετικά ευκολο, ακόμα και από το διαδύκτιο. Μετά δημιούργησε ενα αρχείο με το ονομα "Kickstarts" μεσα στο αρχείο "DEVS" σε οποιαδηποτε λειτουργικό έχεις. Μετα απλά αντεγραψε μεσα ΟΛΕΣ τις ρομ. Φροντισε να έχεις επίσης την εντολή "jst" στο C. Στην Α1200 με σωστές ρυθμίσεις και μνήμη 8ΜΒ τουλαχιστον (μια BLIZ 030 είναι οτι πρέπει) παιζεις το 99% των παιχνιδιών (και τα παλιά της Α500). Στην Α600 μου έχω 2ΜΒ, τα βλέπει ολα chipram, και φυσικά παίζω τα περισσότερα παιχνιδια μια χαρα. Δεν παίζουν μερικα παιχνίδια που αναζητούν την "shadow memory" ή την "virtual memory". τα υπόλοιπα μου παιζουν όλα.
Υ.Γ. 'οπως εγραψα στην Α600 εχω λειτουργικό με λιγες απαιτήσεις (2,10) ωστε να αφήνει 1,850 ΚΒ ελευθερα μετα το φορτωμα του σκληρού. To πρόβλημα στην Α600 είναι να γράψεις τον σκληρό, θέλει ΠΟΛΛΛΛΥ χρονο αν το κάνεις στην Α600, και όχι σε Α1200 και μετα να τον τοποθετήσεις στην Α600.
Υ.Γ. 'οπως εγραψα στην Α600 εχω λειτουργικό με λιγες απαιτήσεις (2,10) ωστε να αφήνει 1,850 ΚΒ ελευθερα μετα το φορτωμα του σκληρού. To πρόβλημα στην Α600 είναι να γράψεις τον σκληρό, θέλει ΠΟΛΛΛΛΥ χρονο αν το κάνεις στην Α600, και όχι σε Α1200 και μετα να τον τοποθετήσεις στην Α600.