Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
1). Μέτρια γραφικά; Με 5870 crossfire σε οθόνη out of this world, πίστεψέ με αν υπήρχε ίχνος μετριότητος θα στο έλεγα. Υπόψη η νέα μου οθόνη ΔΕΝ παίζει σε 1980 Χ 1200 και είναι στις 30 ίντσες.......... (δεν θα έπαιρνα 2 Χ 5870 για "απλή" HD 24''..... ) .vagosgta3 είπε:Πιστευω οτι το Alien vs Predator πρεπει να βγει η πατατα του 2010 για πολλους λογους! μετρια γραφικα, ανυπαρκτο σεναριο,χαλια multiplayer! και πολλα bugs στο PC με win7
Μη το λες αυτό.vagosgta3 είπε:Για οτι εκανε τρελες πωλησεις αυτο ηταν αναμενομενο,ειναι απο τους ποιο γνωστους τιτλους gaming, με συνδιασμο με την Rebelion
Ρε Βάγγο,ρε Βάγγο,αυτά τα λένε με κάποια προειδοποίηση,ο καφές από τη μύτη μου βγήκε..!!vagosgta3 είπε:δεν ξερω τι να πω το Halo με κακομαθε και εχω αλλες απαιτησεις πια.![]()
Γραφεις και στο EDGE, αποκλειεται να κανω λαθος.... (εξαιρω το "γκανιαν κοριντορατη", αυτο ειναι απο τα Ιπποδρομιακα Νεα..)human campaign - γκανιαν "κοριντορατη" - για να ισοροπησουν το performance - Δεν υπαρχει crouch, iron-sight για τον Human - Πολυ scripted gameplay - Με κουρασε το insta-kill animation
Αντίθετα αυτό είναι το σημείο που μου άρεσε πάρα πολύ. Θεωρώ σε FPS μεγάλο μειονέκτημα (όχι βέβαια απαραίτητα) το να είσαι με άλλους μαζί.Wally είπε:Σεναριακα θεωρω πολυ ακυρο το 1 Human vs Τερατα. Επρεπε να υπηρχε ενα εξυπνο human squad και οχι ο μοναχικος καβαλαρης εναντιον ανωτερων βιολογικα τερατων.
Θα επαναλθω με τα καλα
Το crysis πιστευω το εφαγαν δυο πραγματα,η μουφα βιντεο με εξωπραγματικα γραφικα της ζουγκλας που ειχε κυκλοφορησει, και οι τρελες απαιτησεις.manos426f είπε:Μη το λες αυτό.
Θυμίζω Crysis + Crytek=.......................fail σε πωλήσεις!!!
Ρε Βάγγο,ρε Βάγγο,αυτά τα λένε με κάποια προειδοποίηση,ο καφές από τη μύτη μου βγήκε..!!![]()
![]()
![]()
![]()
Πάνο,παίξε παραπάνω το παιχνίδι και θα δεις ότι σφάλεις,η μηχανή δεν είναι φτιαγμένη αλά Doom 3.Wally είπε:Η μηχανη ειναι γκανιαν "κοριντορατη". Οταν ανοιγουν τα περιβαλλοντα, οι υφες θολωνουν μαλλον για να ισοροπησουν το performance.
Δεν υπαρχει crouch, iron-sight για τον Human. Δυσκολα τα controls για τους αλλους δυο.
Πολυ scripted gameplay. Με χαλασε το παρατεταμενο ζουμπηγμα του Χ στα "βολικοτατα"φωτισμενα πολεμοφοδια. Με κουρασε το insta-kill animation (που πιστευω οτι ειναι και ο λογος που κοψανε το crouch - για να μην φτιαξουν και αλλα animation sequences).
Ο φωτισμος ειναι καλος τεχνικα αλλα "φτηνη" η χρηση του οσο αφορα το gameplay. Δηλαδη μετα τοσα χρονια θα περιμενες κατι πιο πρωτοποριακo απο το να σου την πεφτουν στις σκοτεινες γωνιες a ala Doom3.
Το ΑΙ ειναι πολυ κακο οπως και σε ολα τα τελευταια παιχνιδια της Rebellion και το παιχνιδι απολυτα γραμμικο. Ακολουθεις ενα βελακι...
Σεναριακα θεωρω πολυ ακυρο το 1 Human vs Τερατα. Επρεπε να υπηρχε ενα εξυπνο human squad και οχι ο μοναχικος καβαλαρης εναντιον ανωτερων βιολογικα τερατων.
Λίγο-πολύ σε αυτό το μήκος κύματος κινούμαι,αν και το Jericho (με πολλή squad δράση) μου άρεσε πολύ!pooky(1) είπε:Θεωρώ σε FPS μεγάλο μειονέκτημα (όχι βέβαια απαραίτητα) το να είσαι με άλλους μαζί