Aliens vs Predator [2010]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας vagosgta3
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

vagosgta3

RetroNuts!
Αντιδράσεις
28
[Wally. Mετεφερα τη κουβεντα σε δικο της thread]

Πιστευω οτι το Alien vs Predator πρεπει να βγει η πατατα του 2010 για πολλους λογους! μετρια γραφικα, ανυπαρκτο σεναριο,χαλια multiplayer! και πολλα bugs στο PC με win7

vagosgta3 είπε:
Πιστευω οτι το Alien vs Predator πρεπει να βγει η πατατα του 2010 για πολλους λογους! μετρια γραφικα, ανυπαρκτο σεναριο,χαλια multiplayer! και πολλα bugs στο PC με win7
1). Μέτρια γραφικά; Με 5870 crossfire σε οθόνη out of this world, πίστεψέ με αν υπήρχε ίχνος μετριότητος θα στο έλεγα. Υπόψη η νέα μου οθόνη ΔΕΝ παίζει σε 1980 Χ 1200 και είναι στις 30 ίντσες.......... (δεν θα έπαιρνα 2 Χ 5870 για "απλή" HD 24''..... ) .

2). Είναι FPS δεν με ενδιαφέρει το σενάριο. Σκοτώνω ότι κινείται. ;)

3). Multiplayer. Δεν με ενδιαφέρει. Εδώ έχω βγάλει στο DIRT II τους θεατές γιατί μου τη σπάνε οι humans, θα έπαιζα και multiplayer; :P

4). Bugs σε win 7; Ευτυχώς τα 64άρια "7" ήταν μονόδρομος, (άλλωστε με 12 giga στο νέο μου μασίνι δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο) . Τέλειωσα το παιχνίδι μονοκοπανιά σε 3 μέρες, αφιερώνοντας μια μέρα σε κάθε campaign, δεν παρατήρησα ούτε glitch. :darkglasses:

Το παιχνίδι, για μένα, τα σπάει. Το απόλαυσα δεόντως. :)

Βρε pooky χαραμιζεις την καρτα σου με τετοια παιχνιδια :D το παιχνιδι το επαιξα στο 360 και στο PC full details σε 1680χ1080 και δεν με επεισε, ειδικα οταν εχω παιξει cod modern warefare 2 και bad company 2.

Του εδωσα πολλες ευκαιριες το πηγα σχεδον ως το τελος του marine αλλα δεν την παλεψα αλλο,κατι κουφες συμπτωσεις οτι η μαμα Alien γενναει πανω στο φουρνο και δεξια και αριστερα απο το κεφαλι τις βρισκονται κατα τυχη δυο ντεποζιτα με ευφλεκτο υλικο παρα παει.

Με τα τρια Alien vs Predator του jaguar και pc που ειχα παιξει με ειχαν πορωσει τρελα αυτο ειναι το πρωτο που δεν μου εκανε το κατι, αλλα ενταξει γουστα ειναι αυτα,

Μία παρατήρηση θα κάνω εγώ μόνο....

Aντιγράφω από wikipedia.

"Despite its mixed critical reception,Aliens vs Predator debuted at number one on the UK all formats chart.It is currently the fastest-selling game of 2010 in the UK,a record previously held by BioShock 2.It was also the best-selling game on Steam, as well as the retail PC charts."

O λαός μίλησε! :P

Επίσης...

"Following the commercial success of the title,the co-founder and CEO of Rebellion Developments,Jason Kingsley,has stated that the developer is in discussions with Sega about creating a sequel.Kingsley has expressed his personal desire to revisit the franchise."

Δε μπορώ να περιμένω! :D :D

Βρε Πάνο,αλήθεια τόσο φόλα ήταν στο rip-off το παιχνίδι;

Ρε παίξτο εκεί που "it's meant to be played"... ;) ;)

Θα τo σηκώσει το μηχάνημά σου άνετα! :D

Βρε το μηχάνημά του θα το σηκώσει αλλά θέλει κάρτα γραφικών.

Vago το παιχνίδι το έπαιξα σε 2560 Χ 1600 με όλα πάνω μέχρι εκεί που δε πάει, τα γραφικά του ήταν απίστευτα.

Τώρα για το που γεννάει η big moma δεν το κοίταξα λεπτό. FPS είναι δεν είναι έργο του Τολστόι. Πραγματικά ένα FPS που με κράτησε από τη πρώτη στιγμή.

Στο 360, δεν το έχω παίξει, δεν υπάρχει λόγος τώρα πιά. Αλλά είναι επόμενο σε μηχάνημα 5 ετών και βάλε να υπάρχει σχετικός περιορισμός.

Για οτι εκανε τρελες πωλησεις αυτο ηταν αναμενομενο,ειναι απο τους ποιο γνωστους τιτλους gaming, με συνδιασμο με την Rebelion το αγοραζεις κατευθειαν με κλειστα ματια χωρις να περιμενεις!

Δεν ζηταω εργο του Τολστοι αλλα ουτε να μου βγαλεις ενα παιχνιδι με καποιο υποτυπωδες σεναριακι, δεν ξερω τι να πω το Halo με κακομαθε και εχω αλλες απαιτησεις πια. :D

Όσο για το τελευταίο θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Μετά το σενάριο του Halo όλα τα άλλα είναι υποτυπώδη!

vagosgta3 είπε:
Για οτι εκανε τρελες πωλησεις αυτο ηταν αναμενομενο,ειναι απο τους ποιο γνωστους τιτλους gaming, με συνδιασμο με την Rebelion
Μη το λες αυτό.

Θυμίζω Crysis + Crytek=.......................fail σε πωλήσεις!!!

vagosgta3 είπε:
δεν ξερω τι να πω το Halo με κακομαθε και εχω αλλες απαιτησεις πια. :D
Ρε Βάγγο,ρε Βάγγο,αυτά τα λένε με κάποια προειδοποίηση,ο καφές από τη μύτη μου βγήκε..!! :P :P :D :D

Εχω την εντύπωση οτι οι πωλήσεις αφορούν κυρίως τις κονσόλες και οχι τα PC...Για τις πωλήσεις στο PC δεν ξέρω αν υπάρχουν στοιχεία.

Το Crysis αν εβγαινε σε 360 και ps3 θα τα είχε βγάλει τα έξοδα του.

Προσωπικά πάντως δεν μου άρεσε καθόλου...

Επαιξα λιγη απο την human campaign. Απο αυτα που προλαβα να δω (θα ανεφερω κυριως τα στραβα για να γινει κουβεντα):

Η μηχανη ειναι γκανιαν "κοριντορατη". Οταν ανοιγουν τα περιβαλλοντα, οι υφες θολωνουν μαλλον για να ισοροπησουν το performance.

Δεν υπαρχει crouch, iron-sight για τον Human. Δυσκολα τα controls για τους αλλους δυο.

Πολυ scripted gameplay. Με χαλασε το παρατεταμενο ζουμπηγμα του Χ στα "βολικοτατα" :) φωτισμενα πολεμοφοδια. Με κουρασε το insta-kill animation (που πιστευω οτι ειναι και ο λογος που κοψανε το crouch - για να μην φτιαξουν και αλλα animation sequences).

Ο φωτισμος ειναι καλος τεχνικα αλλα "φτηνη" η χρηση του οσο αφορα το gameplay. Δηλαδη μετα τοσα χρονια θα περιμενες κατι πιο πρωτοποριακo απο το να σου την πεφτουν στις σκοτεινες γωνιες a ala Doom3.

Το ΑΙ ειναι πολυ κακο οπως και σε ολα τα τελευταια παιχνιδια της Rebellion και το παιχνιδι απολυτα γραμμικο. Ακολουθεις ενα βελακι...

Σεναριακα θεωρω πολυ ακυρο το 1 Human vs Τερατα. Επρεπε να υπηρχε ενα εξυπνο human squad και οχι ο μοναχικος καβαλαρης εναντιον ανωτερων βιολογικα τερατων.

Θα επαναλθω με τα καλα

human campaign - γκανιαν "κοριντορατη" - για να ισοροπησουν το performance - Δεν υπαρχει crouch, iron-sight για τον Human - Πολυ scripted gameplay - Με κουρασε το insta-kill animation
Γραφεις και στο EDGE, αποκλειεται να κανω λαθος.... (εξαιρω το "γκανιαν κοριντορατη", αυτο ειναι απο τα Ιπποδρομιακα Νεα..)

Wally είπε:
Σεναριακα θεωρω πολυ ακυρο το 1 Human vs Τερατα. Επρεπε να υπηρχε ενα εξυπνο human squad και οχι ο μοναχικος καβαλαρης εναντιον ανωτερων βιολογικα τερατων.

Θα επαναλθω με τα καλα
Αντίθετα αυτό είναι το σημείο που μου άρεσε πάρα πολύ. Θεωρώ σε FPS μεγάλο μειονέκτημα (όχι βέβαια απαραίτητα) το να είσαι με άλλους μαζί.

Lone rider For ever. Στο δρόμο που έδειξε το Doom και το πρώτο Unreal. Άλλωστε το έχω δηλώσει: Με ενοχλεί αφάνταστα ακόμα και μια βόλτα με το μετρό σε ώρες αιχμής. Δεν γουστάρω κανέναν δίπλα μου. :D :D Eliminate all humans NOW!!!!!!!!!!!! :P :P

manos426f είπε:
Μη το λες αυτό.
Θυμίζω Crysis + Crytek=.......................fail σε πωλήσεις!!!

Ρε Βάγγο,ρε Βάγγο,αυτά τα λένε με κάποια προειδοποίηση,ο καφές από τη μύτη μου βγήκε..!! :P :P :D :D
Το crysis πιστευω το εφαγαν δυο πραγματα,η μουφα βιντεο με εξωπραγματικα γραφικα της ζουγκλας που ειχε κυκλοφορησει, και οι τρελες απαιτησεις.

Αν και το crysis το ειχα "θαψει" το warhead μου αρεσε πολυ.

Βρε μανο μετα απο 4 εμπειριες με τα Halo legacy games σε παει αλλου στην φαση του gaming ετη φωτος μπροστα :D :D:D

και ενα βιντεακι που πετυχα με μια μικρη συγκριση του ΑνΡ1 με ΑνΡ3, το τελος του βιντεο ειναι ολα τα λεφτα

"Aνοίγει" η συζήτηση,καλό αυτό!

Για το μεν Crysis Βάγγο,όπως έχω -μάλλον- ξαναναφέρει,θεωρώ μειoνέκτημά του ότι ουσιαστικά σε εξαναγκάζει να παίζεις σχεδόν συνέχεια με το cloaking στο "on".Αλλιώς είναι υπερβολικά παλούκι.

Κατά τα άλλα,η κακή -σε θέμα απαιτήσεων- μηχανή γραφικών του το έθαψε,ενώ,για τα δικά μου γούστα,ήταν υπέροχο παιχνίδι.

Πάμε στο AvP...

Wally είπε:
Η μηχανη ειναι γκανιαν "κοριντορατη". Οταν ανοιγουν τα περιβαλλοντα, οι υφες θολωνουν μαλλον για να ισοροπησουν το performance.
Δεν υπαρχει crouch, iron-sight για τον Human. Δυσκολα τα controls για τους αλλους δυο.

Πολυ scripted gameplay. Με χαλασε το παρατεταμενο ζουμπηγμα του Χ στα "βολικοτατα" :) φωτισμενα πολεμοφοδια. Με κουρασε το insta-kill animation (που πιστευω οτι ειναι και ο λογος που κοψανε το crouch - για να μην φτιαξουν και αλλα animation sequences).

Ο φωτισμος ειναι καλος τεχνικα αλλα "φτηνη" η χρηση του οσο αφορα το gameplay. Δηλαδη μετα τοσα χρονια θα περιμενες κατι πιο πρωτοποριακo απο το να σου την πεφτουν στις σκοτεινες γωνιες a ala Doom3.

Το ΑΙ ειναι πολυ κακο οπως και σε ολα τα τελευταια παιχνιδια της Rebellion και το παιχνιδι απολυτα γραμμικο. Ακολουθεις ενα βελακι...

Πάνο,παίξε παραπάνω το παιχνίδι και θα δεις ότι σφάλεις,η μηχανή δεν είναι φτιαγμένη αλά Doom 3.

To crouching τι να το κάνει ο marine βρε,να πυροβολήσει τα τέρατα στα...balls;;;; :P :P

Στους τεχνικούς όρους που παραθέτεις,δε μπορώ να προβάλλω αντίλογο,διότι απλούστατα...δε καταλαβαίνω τι εννοείς! :P

Χαίρομαι πάντως που,έστω και τώρα,παραδέχεσαι -εμμέσως πλην σαφώς- ότι το κουτί της MS ΔΕΝ κάνει για FPS παιχνίδια.Μάλλιασε η γλώσσα μας να το λέμε αυτό,από καταβολής GRM..! :diablotin: :diablotin:

pooky(1) είπε:
Θεωρώ σε FPS μεγάλο μειονέκτημα (όχι βέβαια απαραίτητα) το να είσαι με άλλους μαζί
Λίγο-πολύ σε αυτό το μήκος κύματος κινούμαι,αν και το Jericho (με πολλή squad δράση) μου άρεσε πολύ! :D

Πάντως,νομίζω ότι βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος παιδιά.

Μιλάμε για γραφικά και υφές,αλλά δεν αναφερόμαστε στην δυνατή ατμόσφαιρα του παιχνιδιού,το ηχητικό περιτύλιγμα,που ώρες ώρες σε κάνει να κοιτάξεις αριστερά-δεξιά-πίσω σου,χωρίς να υπάρχει λόγος,στην ανωτερότητα που σε κάνει να νιώθεις όταν είσαι Predator ή στο stealth στοιχείο όταν είσαι Alien.Kαι στην πιστότητά του όσον αφορά την ιστορία αυτή γενικότερα...

Anyway,γνώμες είναι όλα και λογικότατο να διαφέρουν,εγώ ήδη περιμένω με ανοιχτές αγκάλες το sequel!

Μόλις τελείωσα την Marine campaign. Αρκετά καλό αλλά μικρό.

Ξεκίνησα και την Alien αλλά με ζάλισε αρκετά η camera :)

Θα δω αν θα το συνεχίσω.

Πολύ καλό παιχνίδι τελικά. Τόσο με τους αγαπημένους μου Marines, όσο και με Alien και Predator η ένταση είναι μεγάλη και συνεχής.

Τα γραφικά ήταν πολύ καλά και ήταν μάλλον ό,τι πιο κοντά παρουσιάζεται στις ταινίες. Μόνο μου παράπονο το ότι τα Aliens σκαρφαλώνουν στους τοίχους σαν… έντομα.

Τι ωραίο και τρομακτικό που ήταν το Alien στην πρώτη ταινία…

Ανυπομονώ πάντως για το Colonial Marines τον Αύγουστο.

Πίσω
Μπλουζα