Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Οτι και η Amiga με τις κονσόλεςrigardie είπε:καλά καλά θα σας χαρίσω απο μία φωτογραφία!!πάντως ο St τι σχέσει έχει με υπολογιστές;;
Αν είναι έτσι όπως τα λες,τότε γιατί στα tv stations χρησημοποιούσαν amiga??Ε??ChrisTOS είπε:Οτι και η Amiga με τις κονσόλες![]()
Και για οσους δεν το πιασουν:
Amiga == Game Console
ST == Computer
kthxbye
Σε τί γλώσσα πρέπει να το γράψει ο άνθρωπος για να το καταλάβουν όλοι?Telamonas.stokos είπε:Εχει καμια λογικη σε ενα thread που ανοιξε στο Amiga section για συγκριση των μοντελων 3000 & 4000 στο οποιο ΚΑΝΕΙΣ μεχρι τωρα δεν εχει πει ΟΥΤΕ ΕΝΑ επιχειρημα γιατι το ποιο μηχανημα ειναι καλυτερο απο το αλλο - να ξεκινατε χωρις κανενα λογο και αιτια ενα ακομα flame με τους atari users ?
To GRM δεν ειναι το Αλκατραζ - αλλα οταν ξεκαθαρα στους σκοπους του forum αναφερεται οτι προσπαθουμε να φτιαξουμε εδω και μια μικρη εγκυκλοπαιδεια για τα μηχανηματα που αγαπησαμε και γνωριζουμε 2 πραγματα τοτε η δημιουργια ή η μεταλλαξη threads σε πεδιο πλακιτσας (στην αρχη) και προσβολων (στη συνεχεια) δεν ειναι αποδεκτη.
Σας ξαναγραφω οτι στο παρον thread μιλαμε (και περιμενουν να διαβασουν και οι υπολοιποι) σχετικα με το γιατι ειναι καλυτερη η amiga 3000 απο την 4000 (και το αναποδο).
Αυτό ουσιαστικά απαντά στην ερώτηση μου.pontium είπε:Το άφησα λίγο να δω τι θα γίνει και έχω μείνει εκπληκτος απο τα posts
Λεπόν,έχουμε:
A3000:
-Ενσωμετωμένος flicker fixer-scandoubler-ΥΠΕΡ
-Eνσωμετωμένος SCSI controller-ΥΠΕΡ
-Full ECS(χάνεις όλο το aga software)-KATA
-030 στα 16MHz standard(για την εποχή του καλός αλλά ενάντια στην Α4000...)-ΚΑΤΑ
Α4000
-Ενσωμετωμένος ΑΤΑ(όχι SCSI,χάνεις ταχύτητα)-ΚΑΤΑ
-Δεν υπάρχει ενσωματωμένος flicker fixer-scandoubler-KATA
-AGA-ΥΠΕΡ
-030 ή 040 στα 25ΜΗz στον standard εξοπλισμό-ΥΠΕΡ
Το αφήνω στην δική σας κρίση,έχω και τα δύο μηχανήματα αλλά δεν μπορώ να πω ότι το ένα είναι καλύτερο απο το άλλο.Το μόνο καλό με την Α4000 είναι ότι μπορείς να βάλεις extra scandoubler/gfx και SCSI controller.Αν τα σκάσεις,ναι,η Α4000 είναι καλύτερη