Ρε παιδιά,δε μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο ότι τις τελευταίες ημέρες,σε τρία (3) threads που ήταν τύπου "VS" το πράγμα ξέφυγε από τον αρχικό του σκοπό,που ήταν η σύγκριση των μηχανημάτων και των δυνατοτήτων τους και κατέληξε είτε σε flaming είτε σε προκλητικά posts από κάποια μέλη,που βεβαίως με μαθηματική ακρίβεια και αργά ή (πολύ) γρήγορα,οδηγούν ξανά στο πρώτο...
Δε ξέρω τι γνώμη έχετε διαμορφώσει πολλοί για το σκοπό των threads αυτών,αλλά μάλλον φαίνεται ότι καμία σχέση δεν έχει με αυτή που θα έπρεπε να έχουμε όλοι για τέτοια θέματα. Άλλωστε ούτε "Ολυμπιακός VS ΠΑΟ" είναι τα threads ούτε "Aστυνομία VS Αναρχικών" ούτε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ τέλος πάντων που θα μπορούσε να οδηγήσει σε κόντρες,παρεξηγήσεις κτλ κτλ....
Συζητάμε για home micros,τι σόι δυνατότητες είχε το καθένα,τι κατάφερε,τι δεν κατάφερε και πολλά άλλα.Πώς τώρα αυτό βγάζει επιθετικότητα από κάποιους,αρχίζω να πιστεύω ότι ούτε οι ίδιοι μπορούν να το εξηγήσουν.Αυτό όμως δε μπορεί να τείνει να καταστεί καθημερινό πρόβλημα του forum γενικότερα και όλων εμάς των υπολοίπων...
Επίσης ίσως κάποιοι δεν έχετε κατανοήσει ότι το GRM διαφέρει σε σχέση με πολλά άλλα forums στο ότι δεν επιθυμεί,δεν διατηρεί και δεν θέλει να επιτρέπει καθημερινά flames για να ξεσπά ο καθένας μας.Υπάρχουν άλλοι τρόποι για το τελευταίο και ο καθένας μας ξέρει καλύτερα από όλους μας ποιος είναι ο κάλλιστος για τον ίδιο.Ας μη βγάζει τα νεύρα του ή την εριστικότητα του εδώ με την παραμικρότερη ευκαιρία λοιπόν,αποκαλώντας τα μετά απλά "μια γνώμη"....
Ας μην μετατρέπουμε σε αρένα κάθε τρεις και λίγο το forum με άσκοπα,άστοχα και εμπρηστικά posts που εν τέλει τίποτα,μα τίποτα δε προσφέρουν ούτε στο θέμα εν προκειμένω ούτε και στο forum γενικότερα....
Και στην τελική,αν το καλοσκεφτείτε,αν φτάσουμε να θέλουμε να παρέμβουν 2 admins και δε ξέρω κι εγώ πόσοι mods ώστε να αποφευχθεί ένα άσκοπο,άχρηστο flaming,τότε πείτε μου εσείς πώς θα προχωρούν κατά καιρούς τα σοβαρά θέματα του forum....
(π.χ όλοι ενοχλούνταν από τα disconnects,αλλά αυτό προφανώς και σημαίνει ότι οι admins πρέπει να ξέρουν ότι μπορούν να δουλέψουν απερίσπαστοι πάνω σε αυτό,χωρίς να μπαρουτιαστούν 5 threads εν τη απουσία της προσοχής τους.....)
Τώρα επειδή ξέρω ότι μερικοί θα διαβάσετε και πιθανότατα θα προσπεράσετε,εγώ οφείλω να πω αρχικά ότι δεν θα ήθελα να υπάρξουν σχόλια επί του post αυτού,πόσο μάλλον ειρωνικά και ύστερα ότι όπως εσείς από την πλευρά σας βλέπετε όρεξη,δουλειά και διάθεση παραγωγής έργου από το admin/mod team,άλλο τόσο θέλουμε,περιμένουμε κι εμείς το ίδιο από εσάς και το επικροτούμε όποτε αυτό συμβαίνει.Και ασφαλώς αυτή τη στιγμή μιλώ προσωπικά και δε βγάζω ανακοίνωση εκ μέρους κανενός,να είναι ξεκάθαρο αυτό...
Απλά σκεφτείτε ότι 3 ημέρες τώρα προσπαθούμε να καταλαγιάζουμε τα πνεύματα.Παράγει τίποτα αυτό τελικά για καθέναν από εμάς ;