το να διαφωνουμε ειναι υγειεςGetta Robo είπε:breakbeatsz δεν σε ξερω και προφανως δεν με ξερεις. Ειμαι εδω για να μιλαω με ανθρωπους με κοινα ενδιαφεροντα και ασχολιες και οχι για να κανω τον εξυπνο η τον μοναδικο. Δεν με απασχολει κατα ποσο αποδεχεσαι αυτα που γραφω, δικαιωμα σου ειναι να πιστευεις εσυ οτι θες. Ο τροπος που ερχεσαι σε αντιπαραθεση μαζι μου ομως ειναι τουλαχιστον εριστικος χωρις λογο. Το οτι ισως εχεις καποιες γνωσεις πανω στα ηλεκτρονικα δεν αναιρουν οτι ειπες πως "τα pad του megadrive δεν ηταν συμβατα με την amiga" οπου πλυν του οτι τα εχω δοκιμασει επι χρονια εγω στο μηχανημα μου, και στο μαγαζι που επαιζα χρονια με χρονοχρεωση, οπως και επισης λιγες ωρες πριν τηλεφωνησα σε ενα φιλο που εχει τα παραπανω μηχανηματα και εκανε μερικες ακομα δοκιμες. Ολα λειτουργουν αψογα και απροβληματιστα. Το οτι μετα το γυρισες σε ολο για το πως κανει το καθε κουμπι mapping, ολος ξαφνικος απο εκει που δεν λειτουργουσε με τα λεγομενα σου τιποτα, λογω διαφορων του ρευματος ( Amigos εχω καλυτερα πραγματα με το να διαφωνω με καποιον που νομιζει οτι υπαρχει διαδικτυακη συνωμοσια, κανε οτι νομιζεις εσυ.
Δεν ζητάς και πολλά... :animlaugh:Other_Reality είπε:μεταλλικό σασίsanwa μοχλό με πλατίνα
κουμπί με βαρβάτο microswitch
Εντάξει βρε Άλκη, αστειέυτηκα !!! Και ο Ιορδάνης ένας άνθρωπος μόνος του είναι και φτιάχνει όμως πλάκα-πλάκα αυτό που περιέγραψα. Δέν ήξερα ότι πρόκειται για τόσο μικρή εταιρεία, ειδικά μιάς και το προιόν το βλέπω χρόνια στο γνωστό πολυκατάστημα. Τέλοσπάντων, πιστέυω ότι με την ποσότητα που έχει πωληθεί (έχω δεί πολλά CMS σε σπίτια ακόμη και άσχετων, ναί για να παίξουνε μούμπλε-μπούμπλε) θα μπορούσε να φτιάξει μια πλακετούλα USB, Πραγματικά θα μπορούσε. Τώρα το ότι είναι γέρος άνθρωπος κλπ δέν αντιλέω, και respect και τις ευχές μου για μιά ήσυχη απόσυρση στο χωριό, αλλα 30.90 (6 κουμπο) + 14.40 = 45.30 ευρώ για ένα πλαστικό μοχλό με ένα frankenstein καλώδιο μου φαίνεται άκυρο. Προφανώς βγάζει πολύ τζίρο και το μαγαζί που τα πουλάει βέβαια, οπότε στην CMS να πηγαίνουν λίγα χρήματα...δέν το γνωρίζω.alkis21 είπε:Δεν ζητάς και πολλά... :animlaugh: πρόκειται για ένα μικρό computer shop και ο άνθρωπος είναι έτοιμος να βγει στην σύνταξη, αν δεν έχει βγει ήδη δηλαδή
Για μένα δεν είναι τόσο παλιές! Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε τον προηγούμενο μήνα:mimidon είπε:Alkis21, πήγαινες τις παλιές καλές εποχές, με τις Amiga παρατεταγμένες και ένα κατοστάρικο το τέταρτο στο CMS; Τι μου θύμισες...
Φτου ρε γ.... γκαντεμιά,ήθελα να πάρω την 2.0 έκδοση και δε βλέπω να είναι διαθέσιμη (όπως και η 1.x άλλωστε...)alkis21 είπε:Επίσης έχω διαβάσει για αυτόν εδώ που σου επιτρέπει να συνδέσεις δύο joystick Amiga σε μια θύρα USB και η τιμή του είναι μόλις ?15, αλλά δεν γνωρίζω Γερμανικά για να καταλάβω περισσότερα ούτε ξέρω προσωπικά κάποιον που να το έχει αγοράσει.