Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ανεβασε φιλος δειγμα παιχνιδιου με χειρηστηριο του mega drive στην Amiga του εδω:breakbeatsz είπε:τα pad του megadrive δεν ηταν συμβατα με την amiga
Και ποσο εκανε για να ερθει? ειχες καμια δυσκολια με τελωνεια και τετοια?Saulot είπε:Εχω αυτό (που πρότεινε και ο robbo) και δουλευει αψογα.Hint η τιμή είναι σε Καναδέζικα Δολλάρια
Δεν θυμαμαι αδερφε, πανε 4 χρόνια, αλλα δέν θυμαμαι να έιχα και προβλήματα με τελωνείο.sansiro.sugata είπε:Και ποσο εκανε για να ερθει? ειχες καμια δυσκολια με τελωνεια και τετοια?
Μεταφορικα ποσο ηταν?
Για να χρησιμοποιησεις ομως το ppjoy πρεπει να φτιαξεις και ενα ανταπτορακι αναλογα με το joystick που εχεις και μετα να το συνδεσεις στην παραλληλη θυρα..sansiro.sugata είπε:Ειδα το λογισμικο ppjoy , και σκεφτομαι να το δοκιμασω. γιατι θελω να συνδεσω πολλα joysticks ταυτοχρονα.
Καλησπερα , τελικα θα παρω αυτον που προτεινετε εδω!!Saulot είπε:Το RS232 to USB δεν παίζει, το εχω δοκιμάσει.Αυτο απο την αλλη κάνει map τα switches του χειρηστιρίου σε εναν HID controller (πλακέτα) και μπορω να βεβαιώσω οτι ανταπόκριση του είναι άψογη, επαίζα Sensible soccer στο Netbook μου χωρίς κανένα πρόβλημα καθυστέρησης.
Γενικα είναι καλύτερο να αποφευγεις software λυσεις και να πηγαινεις κατευθείαν σε hardware
Εχω δει αρκετες παρουσιασεις στο youtube, λενε επι το πλειστον καλα λογια. Ειναι σχεδον ιδιο με τα αλλα, εχει καποιες ομως μικρες αλλαγες που δεν θυμαμαι τωρα. Η κυρια ασυμβατοτητα αυτων των καλωδιων, ειναι με κατι εξωτικα και περιεργα χειρηστηρια με lcd οθονες, επαναπρογραμματιζομενα κουμπια κτλ. Κατα τα αλλα θεωρουντε πολυ καλα.gremlinakos είπε:Παιδιά αυτό το retrobit για Atari controllers το έχει πάρει κανένας να μας πει εντυπώσεις? Ίσως είναι το ίδιο με το preview πιο πάνω