Amigathering πρόσκληση

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας portarinos78
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

portarinos78

RetroActive
Αντιδράσεις
22
http://www.amigathering.gr

Ειναι μια καλη ευκαιρια να συναντηθουμε οσοι περισσοτεροι απο εδω μεσα ακομη και οσοι δεν υπηρξαν ποτε amigaδες. Ο χωρος στον οποιο διοργανωνεται αυτο το 2ημερο event ειναι το BIOS στο οποιο προ 3-4 ετων εγινε μια απιστευτα καλη για τα ελληνικα δεδομενα εκθεση retro consoles και υπολογιστων. Καλος χωρος, αρκετα αμιγκομηχανηματα, προφανως κοντρες στο kick off και sensi αλλα κυριως αμιγκο-οξυγονο εστω και χωρις κατι το νεο σε hardware να ανακοινωθει.

Εγω παντως θα ειμαι μαζι με τα μηχανακια μου. Δηλωστε κι αλλοι για να γνωριστουμε. Απ' οτι μου ειπε και ο Keropi τηλεφωνικα μπορει και να ερθει κι αυτος. Για να δουμε, ελα να βλεπω χερακια.....

θα ειμαι εκει μαλλον χωρίς μηχανημα! ελα να μαζευομαστε...

Αχ είστε πολύ τυχεροί εκεί κάτω!

kapos tha ftiaksei h douleia.... tha koubalhso 1 mhxanhma apo ta 3 mou...

1. pegasosII/G4

2. A4000D csppc/g-rex4000D pci (voodoo3+lan+sound)/kickflashOS4+Subway usb

3. A4000D csppc/picassoIV (concierto+paloma)/goldengate486/AlgorPRO usb

poio endiaferei poio poly arage???

θα είμαι και εγω εκεί...

PapandreouPASOK.jpg

Εχω στειλει μαιλ στο Frank όταν είχε βγάλει ανακοίνωση στο amigahellas, αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση. Ξέρει κανείς σας τί χρειάζεται για τη συμμετοχή; Νομίζω υπάρχουν κάποιες δεσμέυσεις; Θα φέρω σίγουρα κάποια μηχανάκια, αρκεί να ξέρω ότι είμαι μέσα.

@rygar:

prepei na steileis mail se mena. afou lavo ston trapeziko mou logariasmo ta xrhmata ths symmetoxhs sou, tha sou apostaloun orismenes leukes kolles A4 pros ypografh. Episis diathro to dikaioma na paro opoiodhpote apo ta mhxanhmata pou tha fereis.

auta...

Θα δωσουμε βροντερο παρον :D

Kαι ελπιζω να καταλαβουμε το inside joke με το ΠΑΣΟΚ :biglaugh:

gia to PASOK joke eythinomai kata to 1/2.... gia to allo 1/2 o animagic.

to mono pou mporo na po einai oti den exei kamoia sxesh me kommata

:papandreou:

Είσαι σίγουρος; Από τοότε που είδα το σήμα του πασοκ πάνω σε μια αφίσσα πριν από κανά δυό χρόνια εγκατέλειψα παντελώς την Amiga.

Μην παρεξηγηθώ, το ίδιο θα πάθαινα αν έβλεπα το σήμα της νουδου ή κάποιου "αριστερού" κόμματος.

Σίχαμα όλα μαζί με όλες τις ομάδες.

Keropi αν είναι όντως έτσι να παρευρεθώ κι εγώ. Καιρός να επανασυνδέσω τις σχέσεις μου με την Amiga. Επιβεβαίωσε σε παρακαλώ............

vre pooky, an einai dynaton na eimaste komatopoihmenoi! oxi oxi oxi einai ola ena asteio! den exei kamoia sxesh to amigahellas me KANENA komma! na ertheis!

@pooky

Το σήμα του εν λόγω κόμματος πάνω στην αφίσα του Amigathering, είναι inside joke. Δεν δημοσιεύτηκε ποτέ αυτή η αφίσα σαν official, παρα μόνο στις φωτογραφίες του Amiga Hellas (και με το απαραίτητο σχόλιο απο κάτω). :thumb:

Κυριοι Amigoβιοι (πασοkeropi και λοιποι), διορθώστε με αν κάνω λάθος ;)

Η σελιδα της Amigahellas εινε Down?

etsi einai akribos keeper7k ... edo exoume kai shma tou amigahellas me ton prasino hlio LOL

είναι ενα αστείο που κρατάει λίγα χρονάκια ο animagic ειναι απίστευτος θα έλεγα σε αυτό.. ΧΑΑΑΖΟΟΚΚ και πάσης Ελλάδος

Εντάξει παιδιά.

Θα είμαι και εγώ εκεί!!!!!!!!

Θα έχει μήπως και κάποιο παζάρι?

Ναι αμέ! Το Μεγάλο. Θα είναι και ο Μικρούτσικος :D

Και η Μενεγάκη στις αρχές της, και η Βοσσου πιο μπουμπού και λιγότερο σκυλί.

Ρετροκατάσταση σε λέω....

Εγω προσωπικά, για να είμαι ειλικρινής, δεν ξεύρω.... :help:

Θα βάλω μια μπλούζα Atari ST και θα έρθω :diablotin:

Πίσω
Μπλουζα