Α φέρτω να δω επιτέλους την μια και μοναδική δισκέτα που κράτησα από τον CPC μου με τα προγράμματα μου μέσα!!! (νομίζω δηλαδή εκτός κι'άν έχει τσόντες μεσα!)Rygar είπε:Schneider 6128 με το πράσινο μονιτόρι του
Κι'εγώ έχω κάνει την ίδια δουλειά με δικά μου Mod(ules) και φυσικα με τον θρυλικό Protracker. Φρόντησα όμως και τα έχω περάσει και σε PC όπου ίσως τα κάνω remix σε Fasttracker ή skale. Οπότε έχουμε πολλά να πούμε στο Amiga gathering.Other_Reality είπε:Καλά Rygar ! Επειδή εγώ με το adf conversion είμαι τσακωμένος, να φέρω καμμια 10αριά δισκετούλες να τις κάνουμε adf ? ΄(άσχετο) Aυτά τα mods μου δηλαδή, κάποτε πρέπει να γίνουν remix !
Χεχε, αυτό ακριβώς συζητούσαμε με τον Rygar στο meeting, να είχαμε amiga music. Δεν ξέρω αν το cj dib σου λέει κάτι αλλά τότε που έφτιαχνα μουσική μ'αυτό το nick ήμουν γνωστός στις τότε BBS.Other_Reality είπε:Eπίσης , έχω μιά ιδέα, να σας την πώ πρώτα εδώ, και μετά άν νομίζεται ότι αξίζει, την λεω και στους amigathering διοργανωτές. Μιάς και το μέρος (BIOS) είναι club, και άρα διαθέτει ηχοσύστημα, το οποίο ενδύκνειται για "soundtrack theme" μιάς βραδυάς, δέν θα είχε ενδιαφέρον να παίζει dj set με επιλογές amiga themes, απο games,demos,intros κλπ , σάν μουσικο "χαλί" της κατάστασης ?
P.S Disk swapping Rules (φέρτε διπλές δισκέττες, θα φοράω μπλουζάκι με το χερακι και την δισκετούλα, και κανα 2 χαρτόκουτα με δισκέττες !!!)
Ωραία πράματα! Kαι εγώ για fasttracker έλεγα, παίζουν και μερικά trackers με full vst υποστήριξη !!! Καλά δέν είναι και τίποτα κομματάρες, πιτσιρικάς ήμουνα, αλλά έχουν συναισθηματική αξία (όπως τα πάντα σε αυτό το φόρουμ !!!) Τώρα με μπρίζώνεις βέβαια, μου θύμισες και τα BBS με demoscene φάσεις κλπ !!! ¨Αστα, τα θυμάμαι και κυλάει δάκρυ συγκίνησης . Τώρα nicks δέν θυμάμαι, παίζει να έχω όμως σε κάποια δισκέτα κανα mod σου !!! ( απο πού έβρισκα samples νομίζεις, άντε και με το action replay, κανα ripάκι )AA+ είπε:Κι'εγώ έχω κάνει την ίδια δουλειά με δικά μου Mod(ules) και φυσικα με τον θρυλικό Protracker. Φρόντησα όμως και τα έχω περάσει και σε PC όπου ίσως τα κάνω remix σε Fasttracker ή skale. Οπότε έχουμε πολλά να πούμε στο Amiga gathering.
Χεχε, αυτό ακριβώς συζητούσαμε με τον Rygar στο meeting, να είχαμε amiga music. Δεν ξέρω αν το cj dib σου λέει κάτι αλλά τότε που έφτιαχνα μουσική μ'αυτό το nick ήμουν γνωστός στις τότε BBS.
επίσης κάτι που θα ήθελα να δοκιμάσουμε είναι σειριακό VROOOOM ! πάντα το είχα άχτι
σε ευχαριστω teloniotelonio είπε:Θα στην φέρω εγώ. Κάποια στιγμή θα έρθω στο amigathering. Να δούμε πως θα βρεθούμε όμως.
στην DTE θα είμαι κι εγώ....Vagelis είπε:Ήδη έγινε μια πρώτη γνωριμία με κάποια από τα παιδιά της Amiga Hellas, καθώς θα κάνουμε κάτι παρόμοιο στην έκθεση DTE (θα γράψω άλλο θέμα γι αυτό).
Μάλιστα νομίζω ότι προσπαθούν να οργανωθεί και τουρνουά Kick off 2 με τους Έλληνες παιχταράδες, και αν γίνει αυτό, τότε θα λάβω μέρος κι εγώ, ελπίζοντας να μην πατώσω.
ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕΕ!!!!! Θα κανουμε ωραία παρεούλα και χαβαλέ!!!Vagelis είπε:Παιδιά, ύστερα από τόσα Amigatherings που ήθελα να πάω, τώρα θα τα καταφέρω!θα είμαι κι εγώ εκεί, καί τις δύο μέρες, γιατί θα φέρω μηχανάκια ως Retromarket.
ναι αμε!!!teflon είπε:Καλή φάση να κάνουμε ντου όλοι μαζι...... Θα γένει χαμός!!!!...
Μήπως να φτιάχναμε και κανα μπλουζάκι, για να φαινόμαστε ομάδα ???? (Λέω τώρα....)