Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Xρηστο και εγω εχω δει αυτο που λες..το προβλημα ομως ειναι οτι αυτο ειναι κατασκευασμενο για pc/xt.Για τον 6128 η δισκετα των 3,5 φορμαρεται για 178kb η καθε πλευρα,που το συγκεκριμενο φλοπυ-usb θα εχει προβλημα γιατι περιμενει Image 1,44/720.H μονη βιωσιμη λυση ειναι το HxC floppy emulator που ειναι ομως αρκετα ακριβο..ChrisD είπε:Τωρα για το drive θα σε κουφανω λιγο! Θελω να εφαρμοσω το παρακατω και στα δικα μου Amstradακια για να μου λυθουν τα χερια. Τοποθετηση ενος USB floppy emulator! Ενα απλο δειγμα ειναι το παρακατω: http://www.ebay.co.uk/itm/3-5-1-44MB-USB-SSD-FLOPPY-DRIVE-EMULATOR-E100-black-color-Version-/290811571725?pt=UK_Computing_FloppyDiskDrives_SM&hash=item43b5b86e0d
Μπορεις μετα να χρησιμοποιησεις μολις ενα στικακι USB σαν 100 ή 1000 δισκετες 1.44 ή 720 ή 1.2 ή 360 (αναλογα τις αναγκες). Εγω στη θεση σου θα αφηνα το 3" εσωτερικο οπως ειναι για οπτικους λογους και θα εβαζα εξωτερικα ενα τετοιο. Ουτε αναγκη για δισκετες, ουτε κινητα μερη, ουτε τιποτε!![]()
Αναμενουμε την συνεχεια των εργασιων σου!
...αν τα τρίψεις καλά, με μια οδοντόβουρτσα αφού τα ψεκάσεις με WD40 και τα αφήσεις να μουλιάσουν στο WD40 ένα βραδάκι, θα απομακρυνθεί αρκετή σκουριά, αλλά μην περιμένεις βέβαια, να επανέλθει και το ασημί χρώμα που είχαν ως καινούρια.D@redevil είπε:Το πρόβλημά μου είναι μερικά ελατήρια... Είναι σε πολύ κακή κατάσταση και δεν ξέρω πού μπορώ να βρω, για να τ' αντικαταστήσω...![]()
Να ξηλώσει το ανταλλακτικά για το Disc Drive, από ένα mint Spectrum +3;Maddog είπε:Θέλεις να σου υπενθυμίσω την οριστική λύση στο πρόβλημα σου που είχα προτείνει πέρσι τέτοιο καιρό;![]()
Δεν ετυχε να εχουν τρομερες σκουριες τα δικα μου και τα ειχα αφησει ως ειχαν μιας και δουλευαν μια χαρα!D@redevil είπε:Το πρόβλημά μου είναι μερικά ελατήρια... Είναι σε πολύ κακή κατάσταση και δεν ξέρω πού μπορώ να βρω, για να τ' αντικαταστήσω...![]()
Ετσι,ετσι....να πεφτουν ιδεες στο τραπεζι,μπας αξιωθω και φτιαξω (εεε...φτιαξεις δηλαδη.... :angel_grig είπε:Mπορεις επισης να παρεις ενα πληκτρολογιο οτι να'ναι (απο καδο ανακυκλωσης,παζαρι,απο ebay κλπ και να χρησιμοποιησεις τα ελατηρια που θα βρεις σε αυτο)-μπορει να σου κανουν...
Εεε...ο δικος σου δεν εχει τιποτα..ενα λαστιχακι θελει και ειναι ΟΚ!stayros είπε:Ετσι,ετσι....να πεφτουν ιδεες στο τραπεζι,μπας αξιωθω και φτιαξω (εεε...φτιαξεις δηλαδη.... :) και τον δικο μου.
![]()
Ναί, αντί για φλουρί θα βάλουμε τις σούστεςD@redevil είπε:Μαζί με τους υπόλοιπους στο κοπή τη πίτα φαντάζομαι!![]()
![]()