αν καταφέρει να κάνει ότι με το iphone θα ξαναπλουτήσει. τι εννοώ; θεωρώ τον εαυτό μου άνθρωπο που δύσκολα επηρεάζεται από το marketing σε προϊοντα τεχνολογία, επίσης μεγάλωσα με pc και έχω μια καλή επαφή με το χώρο.
όταν πρωτοχρησιμοποίησα το iphone η εμπειρία ήταν μοναδική, πέρνω smartphones με οθόνες αφής από το SE-P800 μέχρι τα τελευταία HTC, ότι έχει περάσει από τα χέρια μου είναι έτη πίσω στο κομμάτι του interface σε σχέση με το iphone. Ακόμα και μετά τόσο καιρό κυκλοφορίας δεν έχει βγει κάτι το οποίο έστω να το αντιγράφει ικανοποιητικά σε αυτόν τον τομέα. Προσωπικά αυτή την μοναδική αλληλεπίδραση με το iphone που ακόμα δεν έχω βρει αλλού πολύ δύσκολα θα την θυσίαζα για να έχω παραπάνω megapixel, video-calls ή άλλα πραγματα που δεν χρησιμοποιώ πολύ.
Αντίστοιχα με τα tablets. Tablet pcs υπάρχουνε δεν είναι κάτι καινούργιο... τα έχετε δοκιμάσει; σου έρχετε να το σπάσεις! δεν αποκρίνεται καλά η οθόνη, με πολύ δυσκολία πληκτρολογεις, δεν υπάρχει ακόμα αξιόλογο software, το browsing δεν είναι ευχάριστο, παιχνίδια ειδικά για να εκμεταλλεύονται ταμπλέτα δεν υπάρχουν κλπ κλπ. Σε όσα στελέχη δώσανε tablets σε γνωστή εταιρία υπολογιστών (ονοματα δε λέμε) τα γυρίσανε πίσω επειδή τους κάνανε τη ζωή πιο δύσκολη από ένα laptop (και μιλάω για πρόσφατα γεγονότα στην Ελλάδα)
Εαν η apple επαναλάβει τον άθλο προσθέτοντας όλα αυτά που λείπουν από την τωρινή κατάσταση (και έχει αποδείξει ότι μπορεί) και κάνει την ταμπλέτα ένα πολύ ευχάριστο μηχανάκι λογικό δεν είναι να τους (ξανα)πάρει τα σώβρακα;
Στη συνέχεια το ένα φέρνει το άλλο, η μεγάλη βάση κόσμου θα φέρει πολύ software, το έτοιμο appstore και ο ανταγωνισμός αναγκάζει το software να είναι ποιοτικό, επίσης το appstore είναι έτοιμο να φιλοξενήσει νέο content για tablet όπως περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία κλπ.