Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει καμία "ιδέα iPhone"... απλά ένα μεγαλοφυές marketing που έπεισε εκατομμύρια ανθρώπους πως αυτά τα παραπάνω που αναφέρεις είναι μια επαναστατική τεχνολογία, τη στιγμή που το smartphone μου που αγόρασα το 2004 κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ και με καλύτερη ποιότητα ήχου μη σου πω... Για να μην μακρηγορήσω και βγω εντελώς off topic, αυτή η σελίδα αν και με δόση υπερβολής λόγω σάτιρας με καλύπτει απόλυτα.masbass είπε:δεν ακολουθει την ιδεα του iPhone (οπου μια συσκευη συνδιαζει mp3 player + τηλεφωνο + applications με εφαρμογη σε ολα τα σημεια του lifestyle).
Και για να επιστρέψω στο θέμα, επειδή στην ερώτηση "γιατί iPhone κι όχι κάποιο άλλο smartphone στη μισή τιμή" δεν έχω λάβει ποτέ απάντηση, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στο "γιατί Apple Tablet κι όχι PC Tablet";An iPhone is not three devices in one any more than my laptop is you morons.
There's no such thing as an iPod. The word "iPod" is a marketing tool for a hard drive with software that plays mp3s. Yeah, doesn't sound so sexy now, does it you chimps? And an "internet communications device" is officially the douchebaggiest way of saying "it has a browser." So actually it's just a phone that plays mp3s and has a browser. SNORE.
Για το δεύτερο δε μπορώ να σου πω, όχι μόνο εγώ αλλά κανένας εδώ γιατί πολύ απλά δεν το έχουμε δει.alkis21 είπε:Και για να επιστρέψω στο θέμα, επειδή στην ερώτηση "γιατί iPhone κι όχι κάποιο άλλο smartphone στη μισή τιμή" δεν έχω λάβει ποτέ απάντηση, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στο "γιατί Apple Tablet κι όχι PC Tablet";
Το "συγκριτικό" φυσικά και δεν είναι σοβαρό...noxrider είπε:@alkis21Η σελίδα που έβαλες με το συγκριτικό iPhone vs Nokia έχει χάσει επεισόδια...και custom ringtones έχω και video recording και MMS και voice dialing και record voice(και δεν έχω "σπασμένο" το iPhone).
Αυτή μάλιστα, είναι μια ξεκάθαρη απάντηση. Εγώ λοιπόν που δεν έχω ψυχολογικό/ιδεολογικό πρόβλημα με τα Windows δεν έχω λόγο να το προτιμήσω έναντι ενός πολύ πιο οικονομικού Tablet PC. Εκεί ήθελα να καταλήξω.Γιατί Apple tablet και όχι PC tablet?Γιατί θέλω Apple tablet,δεν αγγίζω οτιδήποτε με Windows.
noxrider είπε:P.S.Γούστο μου και καπέλο μου να αγοράσω και ένα iPad,iTablet whatever(σε λίγες ώρες θα ξέρουμε τι θα βγει-αν βγει) και να το χρησιμοποιώ και ως δίσκο σερβιρίσματος όταν θα κερνάω τους φίλους-φίλες μου.
yeah right!Aardvark είπε:Mετα απο 10 χρονια που δεν θα υπαρχουν λαπτοπια αλλα μονο ταμπλετες και η Apple θα ειναι η μοναδικη κυριαρχη εταιρια hardware θα κοιταω και θα λεω απο αυτο το ποστ ξεκινησαν ολα!!!!![]()