nikosmimosa
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 0
και στην πατρα το καταστημα μιμοζα στην οδο κορινθου για μαθαινουν οι νεοι και να θυμουνται οι παλιοσειρες .
Αθάνατη Μιμόζα!!! Κομμάτι των αναμνήσεών μας, μαζί με το Saturno!παιδια καλησπερα καλη χρονια εχω μαγαζι στην πατρα και πραγματι το κραταω με τα δοντια τα εξοδα πλεον ειναι τεραστια τα εσοδα ελαχιστα η αγαπη μου ομως για τα ρετροπαιχνιδια μου δινει ωθηση να συνεχισω ο παιχτης βαζει 0.50 τουευρω και παιζει 2παιχνιδια εχω αποψε 20 ατομα 35 χρονων αρκετοι ειναι πελατες μου απο 15 χρονων διαβασα ταπαραπανω σχολια και διαπιστωνω με χαρα οτι τα ρετρο ειναι παντοτινα ευχαριστω.
nikosmimosa είπε:παιδια καλησπερα καλη χρονια εχω μαγαζι στην πατρα και πραγματι το κραταω με τα δοντια τα εξοδα πλεον ειναι τεραστια τα εσοδα ελαχιστα η αγαπη μου ομως για τα ρετροπαιχνιδια μου δινει ωθηση να συνεχισω ο παιχτης βαζει 0.50 τουευρω και παιζει 2παιχνιδια εχω αποψε 20 ατομα 35 χρονων αρκετοι ειναι πελατες μου απο 15 χρονων διαβασα ταπαραπανω σχολια και διαπιστωνω με χαρα οτι τα ρετρο ειναι παντοτινα ευχαριστω.
nikosmimosa είπε:dino καλησπερα ευχαριστω για τα καλα σου λογια εαν θελεις στειλε πμμε τοτηλ.σου θα σε παρω εγω νικος ευχαριστω και παλι περιμενω νεα σου
Ισχύει, αλλά αφού κάνανε τη μόστρα τους για την "τήρηση του νόμου" και κυνήγησαν τους κουλοχέρηδες και ό,τι άλλο μηχάνημα "έτρωγε λεφτά" πρέπει να χαλάρωσαν κάπως τα πράματα (ακόμα και τα netCafe είχανε πάρει σβάρνα, για τέτοια γελοιότητα μιλάμε). Βέβαια πολλά τέτοια μαγαζιά είχαν ήδη κάνει το πέρασμα τους και είχαν κλείσει, πολύ πριν βγει αυτός ο νόμος. (πλάκα πλάκα θα το ψάξω το σχετικό με το νόμο γιατί δε θυμάμαι καλά, πάντως όποιος ξέρει παραπάνω ας διαφωτίσει)DREDD είπε:Mε το νομο που ειχαν βγαλει δεν τα ειχαν κλεισει ολα αυτα τα μαγαζια??
ScarletBeherit είπε:Ισχύει, αλλά αφού κάνανε τη μόστρα τους για την "τήρηση του νόμου" και κυνήγησαν τους κουλοχέρηδες και ό,τι άλλο μηχάνημα "έτρωγε λεφτά" πρέπει να χαλάρωσαν κάπως τα πράματα (ακόμα και τα netCafe είχανε πάρει σβάρνα, για τέτοια γελοιότητα μιλάμε). Βέβαια πολλά τέτοια μαγαζιά είχαν ήδη κάνει το πέρασμα τους και είχαν κλείσει, πολύ πριν βγει αυτός ο νόμος. (πλάκα πλάκα θα το ψάξω το σχετικό με το νόμο γιατί δε θυμάμαι καλά, πάντως όποιος ξέρει παραπάνω ας διαφωτίσει)
Πάντως χαίρομαι που μαθαίνω ότι υπάρχει ακόμα τέτοιο μαγαζί και επιβιώνει όπως μπορεί!! DINO, ρίξε μια ανακοίνωση ή κάποιο p.m. αν σκοπεύετε να το επισκεφτείτε πολλοί μαζί!
Έτσι ακριβώς! Ατέλειωτες ώρες των φοιτητικών μου χρόνων σε αυτά τα δύο...DINO είπε:Αθάνατη Μιμόζα!!! Κομμάτι των αναμνήσεών μας, μαζί με το Saturno!