Arcade games longplays by Metalcandyman

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Να καταθέσω εδώ με απόλυτη ταπείνωση μπροστά στον Μύστη, ότι τα παίγνια τα οποία εγώ έχω τερματίσει με ένα κέρμα είναι τα ακόλουθα:

- Blood Bros

- Pang

- Knights of the Round

- Street Fighter II Champion Edition

- Cadillacs and Dinosaurs (Σε διπλο χωρίς κανένας από τους δύο να κάνει continue, σόλο δεν θυμάμαι αν τα έχω καταφέρει.)

Συνημμένα

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    154,2 KB · Προβολές: 0
  • ken_sf_alpha_by_pastro243_dgbail7-414w.jpg
    ken_sf_alpha_by_pastro243_dgbail7-414w.jpg
    49,3 KB · Προβολές: 0
  • 9431704c6c25555f149e3fea5ac4ab91.jpg
    9431704c6c25555f149e3fea5ac4ab91.jpg
    68,7 KB · Προβολές: 0
Για να μην ανοιγω νεο θεμα το ποσταρω εδω γιατι στην ουσια ειναι συνεχεια του προηγουμενου βιντεο που ανεβασα :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude:

Haunted Castle Revisited - Longplay 1CC No Death (PC)​

'Οσον αφορά τα fighting games πώς τα πας αλήθεια; 'Εχεις κάνει κανένα βίντεο παλιότερα; Μπορείς πχ να τερματίσεις SF2 ή ΜΚ1 με ένα κέρμα και με το κατάλληλο δούλεμα στο CPU;

Να σε πω την αληθεια φιλε petran παντα θυμαμαι τον εαυτο μου να παιζει fighting παιχνιδια ομως ποτε δεν τα αγαπησα πραγματικα γιατι κανενα δεν ειχε την προκληση που ηθελα οπως τοσα αλλα παιχνιδια που επαιζα και παιζω ακομα.Για παραδειγμα και street fighter επαιζα και Mortal Kombat και το world heroes αν το θυμασαι και Samurai Shodown αλλα μεχρι ενα σημειο και μετα απο κει δεν ασχοληθηκα ξανα σοβαρα.Street fighter ασχοληθηκα σοβαρα μεχρι και το Street fighter Alpha 3,Mortal Kombat μεχρι και το Ultimate Mortal Kombat 3,world heroes μεχρι και το 2 δεν ξερω τι αλλα εχουν βγει και samurai Shodown μεχρι και το samurai Shodown IV και απο κει και περα το χαος με ελαχιστες εξαιρεσεις οπως το Soul Calibur που ειχα παθει πλακα τοτε στο Dreamcast με τα γραφικα αλλα και το super smash bros της Nintendo που διασκεδαζω μεχρι και σημερα.Κατι tekken και διαφορα τετοια ουτε να τα δω δεν θελω και ναι ολα αυτα που ανεφερα κυριως της σειρας street fighter τα τερματιζω με ενα credit με οποιον παικτη και να παρω και μαλιστα το θεωρω κατι πολυ απλο χωρις καμια οδιαιτερη προκληση ομως πραγματικα βαριεμαι να τα παιξω και αν το κανω μονο σαν αγγαρεια θα το δω.Πραγματικα βαριεμαι απιστευτα τα fighting games και δεν ειναι τυχαιο πως εχω πολλα χρονια να παιξω καποιο απο αυτα.

Πίσω
Μπλουζα