Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.013
Δυστηχως μονο Digital υπαρχει το παιχνιδι φιλαρακι μου και γω το εχω στο PC και στο switch.Σε Κονσόλα ps4?
,
Δυστηχως μονο Digital υπαρχει το παιχνιδι φιλαρακι μου και γω το εχω στο PC και στο switch.Σε Κονσόλα ps4?
,
Αυτο παει να πει αγαπη για τα arcades και το retrogaming γενικοτερα. Τι παιχνιδαρα ειναι και το Blue's Journey.Blue's Journey - Longplay - 1CC No Death (Arcade)
Συναρπαστικό., ένα από τα πιο αγαπημένα μου arcade ever. Η αξέχαστη εμπειρία, να είσαι παιδάκι στα 80s και να παίζεις Κουασιμόδο.Hunchback - Longplay - 1CC No Death (Arcade)
Ετσι ειναι οπως τα λες φιλαρακι μου τα γραφω και γω κατω απο το βιντεο.Οντως ειναι ποιο σκοτεινο,λειπει ολοκληρη η δευτερη αποστολη με το ελικοπτερο και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τον λογο οπως επισης και καποιοι εχθροι λειπουν καποιοι αλλοι εχουν προστεθει αλλα σε γενικες γραμμες μιλαμε για παιχνιδαρα και σχεδον arcade perfect.Οσο για το Rastan θα το βαλω στο προγραμμα γιατι το ξεχασα τελειως χαχαχαχαχαΤι απομένει, να δούμε No Death Longplay στο Shinobi με κλειστά μάτια από Metalcandyman
Ωραία έκδοση, κοντά στο arcade. Μια ένσταση για τα χρώματα έχω, πιο σκοτεινό μου φαίνεται εδώ, λόγω πιθανόν παλέτας. Και ότι λείπει ολόκληρο το δεύτερο stage είναι ακατανόητο.
Περιμένω την παιχνιδάρα Rastan σε arcade έκδοση (μην νομίζεις το έχω ξεχάσει δλδ)
δλδ νταλαβερι, αλισβερισι που λεμε. Να σου πω ομως, ωραια τα γκειμακια, αλλα μεταξυ μας, ταχεις ψιλοχακαρει, πιστα και δεκαρικο ζητανεΕννοω να κανουμε κουβεντα να συζητησουμε γιαυτα κλπ.
Sorry φιλος αλλα δε σε πιανω τι εννοεις.δλδ νταλαβερι, αλισβερισι που λεμε. Να σου πω ομως, ωραια τα γκειμακια, αλλα μεταξυ μας, ταχεις ψιλοχακαρει, πιστα και δεκαρικο ζητανε
Καλα φιλαρακι εισαι και το πρωτο αναποδο τιμονι με πισωκουνα car. Εστιασε στα χωματινα περισσοτερο απο τα ασφαλτινα, γιατι σου φευγει λιγο ΔΕ η λιγοτερη πιεση στα λαστοιχαWorld Rally - Longplay 1CC
World Rally 2 - Longplay 1CC
Πλακα κανω γιατι βγαζει συχνα το "insert coin"Sorry φιλος αλλα δε σε πιανω τι εννοεις.