Arcade games longplays by Metalcandyman

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εγω παντως ειμαι απλα ενας μετριος παικτης που πριν καμια τριανταρια χρονια περιπου τεραματιζε το παιχνιδι με ολους τους παικτες.Σημερα δεν ξερω θα φανει στην πορεια:p:p:p:p

Εγω παντως ειμαι απλα ενας μετριος παικτης που πριν καμια τριανταρια χρονια περιπου τεραματιζε το παιχνιδι με ολους τους παικτες.Σημερα δεν ξερω θα φανει στην πορεια:p:p:p:p
Αν ασχοληθεις σοβαρα με το παιχνιδι Bασιλη εκει μετα παω και εγω στην γωνια μου οσον αφορα το street fighter 2 χαχαχα!!!

Οσο και αν εχω προσπαθησει να φτασω καποια απο τα long play σου με 1 credit δεν μπορεσα να τα καταφερω.

Αν ασχοληθεις σοβαρα με το παιχνιδι Bασιλη εκει μετα παω και εγω στην γωνια μου οσον αφορα το street fighter 2 χαχαχα!!!

Οσο και αν εχω προσπαθησει να φτασω καποια απο τα long play σου με 1 credit δεν μπορεσα να τα καταφερω.
Ε γιαυτο και καθενας στο ειδος του φιλαρακι μου δεν ημαστε και θεοι.Εμενα τα fighting παιχνιδια ειναι το τελευταιο ειδος που θα κατσω να παιξω δεν μαρεσουν γενικοτερα για πολλους και διαφορους λογους λιγο με τα street fighter αλλαζει αυτο και λιγο με καποια Mortal Kombat και το Killer Instinct οσον αφορα το σημερα που μιλαμε αλλα κυριως με την σειρα street fighter και αυτο μεχρι και το street fighter alpha III γιατι απο κει και περα δεν εχω ασχοληθει με καποιο αλλο.

Πίσω
Μπλουζα